dilluns, 7 de juny del 2010

TRIANGULAR DE LA FESTA DE L´ESPORT

(cronica agafada de la web de La Gleva. Gracies sr. Pujol per la cronica escrita i on no hi tinc ni un pero a objectar. Com sempre "chapeau")

Un triangular entre el Vinyoles, Voltregà i La Gleva va tancar definitivament la temporada ahir dissabte. Els partits es varen jugar al parroquial de Sant Hipòlit de Voltregà des de tres quarts de cinc de la tarda. El primer partit el varen disputar el Vinyoles i La Gleva que va acabar amb 1-0 favorable als de Vinyoles amb un gol aconseguit just en l'últim minut del matx. Just només centrar La Gleva hauria pogut marcar després de que un xut de Sergi Jufré va estar a punt d'entrar.
El segon partit el disputaren el Voltregà contra el perdedor de l'anterior partit, es a dir el CF La Gleva. La superioritat del Voltregà es va fer palesa durant els 45 minuts que va durar el partit i dos gols de Panadero i Benavente varen donar la clara victòria al Voltregà, que també hagués pogut aconseguir algun gol mes.
El partit final el jugaren el Voltregà i el Vinyoles. Al final dels 45 minuts reglamentaris es varen acabar en empat a un, encara que primer es va avançar els de Vinyoles en el minut 7', el Voltregà va empatar en el minut 25' quan un xut de falta de Benavente va ser rebutjat pel porter i Riqué va enviar la pilota al fons de la xarxa. El Vinyoles va tenir el partit a la seva butxaca en un parell d'ocasions mes i el Voltregà va disposar d'una altre clara ocasió de gol del mateix Riqué que va enviar la pilota per sobre la porteria.