diumenge, 2 de maig del 2010

SANT FELIU 5 - VOLTREGA 1

Res a dir. Penso que el resultat parla per si sol, han estat infinitament superiores a nosaltres en joc, actitut, ganes i convenciment. Era un partit que era una final, ho sabiem nosaltres, ho sabien ells i ho sabia tot-hom. Ells s´ho han cregut, nosaltres no, aquesta ha estat la diferencia. Crec sincerament que la diferencia entre el Voltrega i el Sant Feliu no es de 5-1, som molt millor equip del que hem demostrat avui a Sant Feliu, pero com he dit abans per convenciment i ganes ens han pasat per sobre, fins el punt que un jugador local l´hi ha arribat a comentar a un dels nostres, durant el partit: " Que us pasa avui, que no ho entenc??"
Ara si que penso que el somni de fer la promocio s´ha acabat. Hem de ser realistes i lluitar per aconseguir altre vegada la tercera posicio, i si s´aconsegueix podem estar mes que contents de la temporada realitzada, pero sobretot el que hem d´aconseguir es retrobar la confiança en el que fem, en el joc, en el pasar-ho be jugant, ens queden 4 jornades, i hem de lluitar cadascuna de les cuatre com si ens hi anes la vida, com ho han fet avui el Sant Feliu, creure´ns-ho!!! Estem fent una gran temporada, tacada per entrebancades puntuals pero una molt bona temporada, pero que culmini amb exit dependra de l´actitut i dels resultats del propers 4 partits, acabem amb dignitat, acabem com el que som, grans jugadors i tots estarem contents i satisfets d´aquesta temporada, no llençem per la borda la feina feta durant 8 llargs mesos, ni nosaltres ens ho mereixem, ni la nostra gent tampoc. Tenim cuatre partits, un mes de treball, 8 entrenos, no caiguem en els errors de la temporada pasada, i lluitem per aquests 12 punts amb tota l´anima, es el que farien els grans, i jo no tinc cap dubte que nosaltres ho som. Jo m´hi apunto, i estic segur que no em deixareu sol, confio amb vosaltres i dissabte vinent se que tornarem a ser el que sempre hem sigut... el VOLTREGA!!

Se que no fa gaire que el vaig posar, pero avui mes que mai aquest video te sentit per nosaltres, es mes, penso que l´esperit dé Nick Vujicic, es que hauria de dominar sempre el nostre equip. Tornem-lo a mirar i reflexionem sobre que cal fer, quedar-se a terra o aixecar-nos un cop mes....