diumenge, 11 d’abril del 2010

VOLTREGA 1 - RODENC 0

Ela partits que juges be, en linies generals ja no preocupen perque els sols guanyar. Els partits en els que no tens un gran dia son els preocupants, perque son els que s´han de tirar endavant.
Avui tot i fer una aceptable primera part, hem tingut una segona part que no hem sabut imposar el nostre joc i no hem estat fins. De tota manera, hem d´estar satisfets perque almenys hem solventat el partit. Siguent resultadistes hem d´estar contents, pero nosaltres que apostem per guanyar jugant be, hem de ser conscients que hi ha coses que no hem fet be aquesta segona part i que s´han de millorar. Que ningu dubti que treballarem per fer-ho. Mentrestat hem sumat tres punts que ens permeten una setmana mes estar en lloc de privilegui. Felicitats i no parem, queden encara dificils 7 finals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enric,estic segur que s'hi hi posan dos collons com fins ara,tenen pebrots de liarla i l'any que be ser a 1ª regional,s'hi s'ho proposan la liaran!!!!!!!!!.ESTAN A UN PAS DE FER HISTORIA AL NOSTRE POBLE,SOM-MI NOIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.