diumenge, 28 de febrer del 2010

VOLTREGA 1 - CAMPDEVANOL 1

Mai es pot dir que un empat es un bon resultat, i menys si es a casa, pero el cert es que sembla que estem abonats al 1-1, ja que en portem tres de seguits, (Sant Vicenç, Riuprimer i Campdevanol).
No hem fet un mal joc en cap dels tres partits i el cert es que potser en tots tres hem merescut mes, pero ens costa fer el segon gol, que en qualsevol cas dels tres que he citat, hagues matat el partit tot i que hem tingut ocasions de fer-lo. Ens caldra afinar la punteria, tant sencill com aixo, l´actitut per part de tots es bona, no em queixo de joc, que en certes fases de l´encontre es força bo, i penso que en linies general l´equip funciona prou be, ens falta aixo... matar el partit en els moments decisius.
Avui contra el Campdevanol ens ho hem pasat be, llastima del resultat pero ha estat un partit intens, jugat de poder a poder, i decidit (l´empat em referixo) per un penal, per a mi inexistent, si be tot es opinable.
El Campdevanol que es un molt bon equip, amb una davantera temible, (Rota i Luis fan una parella letal) mai s´ha rendit i ha buscat sempre la nostre porteria, aixo encara fa mes meritori el nostre partit on repeteixo hem pogut guanyar i sense entrar en discusions, perque tot es opinable, penso hem merescut guanyar.
Ara hem pasat els cinc primers partits de lliga jugant contra 4 rivals directes (Sant Vicenç, Riuprimer, Llerona i Campdevanol) i visitant un camp complicat, (Caldes), penso que el balanç ha de ser positiu, tant pel que fa a resultats com pel que fa joc, estic content de com ha reacccionat l´equip i de la imatge que dona, s´han de polir coses, ho se, pero amb l´actitut i la predisposicio que demostrem cada setmana, no ens ha d´espantar cap objectiu, torno a dir el que dic fa dies, queden molts partits encara, molta lliga i encara tenim coses a dir en un campionat que no te un clar dominador, dons cada setmana es demostra que tots podem guanyar i perdre contra tots, es una lliga molt oberta i aixo es el que la fa maca. Acabem-la de disfrutar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric,perque no fitxem els germans Espiñeira,ara que han plegat del vic,seria factible????.

enric ha dit...

Tot es factible en aquesta vida, el que pasa es que hi ha una serie de condicionants.
El primer es saber com tenen el tema de la baixa, ja que si varen plegar del Vic de manera no gaire amistosa com he lleguit al diari no se si el Vic els voldra "putejar" aquesta temporada amb el tema baixa, no ho se.
El segon i principal es el tema de voluntat. Tant de bo ells volguessin venir a jugar al Voltrega, pero es clar estem parlant de jugadors de un gran nivell i no se si tindran ofertes d´equips de categoria superior, que sl hi puguin oferir quelcom mes que el que sl podem oferir nosaltres, i quan parlo d´oferir, no em refereixo al tema economic perque aquest tema es clarissim, economicament no els podem oferir ni un euro, sino em refereixo al tema de categories superiors, o altres coses que ells valorin.
Per part meva tant de bo ells volguessin venir, que sl rebriem amb els braços oberts, ja que serien un reforç et vaig a dir decisiu per nosaltres en aquest tram final de lliga, pero et repeteixo que no depen de nosaltres sino d´ells, i jo personalment les seves intencions... les desconec.
Si tu hi pots fer-hi quelcom perque vinguin, t´ho agrairem tots, a fi i efecte el Voltrega si te algo de gran es perque som tots el que el fem, els que som a dins i els que esteu a fora.

Anònim ha dit...

aviam si hi ha sort i es pot fitxar els espiñeira, i aixi seguir amb aquesta plantilla tota o casi tota del voltreganes, perke d'aki el voltreganes hi han molts bons jugadors i la llastima es que marxin a jugar fora aventi un equip tant competitiu com el del voltrega!