diumenge, 21 de febrer del 2010

VIC RIUPRIMER REFO 1 - VOLTREGA 1

L´entrada del partit d´avui aviso que sera curta.
Demano disculpes a qui la meva actuacio al final del partit hagui pogut ofendre, per aixo demano disculpes.
Sobre el partit, que es el que veritablemant hauria d´interesar, dir que varem treure un punt, que haguesin pogut ser tres, en un partit amb molt esforç i sacrifici per part de tot l´equip, davant un rival dificil. Felicito els meus jugadors pel partit i per l´esforç que varen fer, enhorabona i dissabte hi torna a haver partit, a seguir per aquesta linia, encara tenim molt a dir en aquesta lliga.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I doncs, que us ha passat per fer aquesta crònica tan criptica?

Anònim ha dit...

Com a pur espectador i seguidor molt habitual, haig de dir que l' equip local sempre s' ha mantingut al marge de qualsevol polemica, no ha entrat mai al joc de la provocacio mes enlla del nerviosisme d' un partit de futbol de poble on els seguidors son mers espectadors amb ganes de veure jugar un equip com el Riuprimer, gent jove amb ganes d' intentar fer una bona temporada acompanyats d'un entrenador que com sempre i davant qualsevol problematica s' ha comportat com un senyor. Vist el partit d'ahir no deixa de ser un partit de segona regional amb dos bons equips com demostra la classificacio, un partit amb tensio i nervis per l' importancia dels punts que estaven en joc. A comentar que com es habitual en aquests partits la problematica be a causa del mal arbitratje, que no va estar a l' alcada del partit. Molta sort al Voltrega i Visca el Riuprimer!!!! Felicitats per aquesta web.....

enric ha dit...

Dono per tancada la pol.lemica que sembla haver aixecat el post-partit.
Els cabrejos i les emprenyades han de durar fins aun cert punt i aquest punt ha de ser quan l´arbitre pita el final. Per aixo he cambiat l´entrada que he escrit aquest mati, i que sembla ha creat una espectacio entre els que no varen veure el partit que no esperava. Per part meva mato el tema ara mateix.
Estic d´acord que va ser un partit entre dos bons equips, que han de lluitar per estar el mes amunt posible, en el nostre cap el partit ja es historia i nomes ens ha de preocupar el partit contra el Campdevanol.
Sort al Riuprimer i nosaltres a pensar en dissabte.