divendres, 26 de febrer del 2010

CONVOCATORIA PEL CAMPDEVANOL.

jugadors convocats
dissabte 27 de febrer 2010

a 3 quarts de 3 al camp de futbol

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Eloi Pla
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Juan Cobo
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Ivan Panadero

La frase d´aquesta setmana es de Paulo Coelho del seu llibre "manual del guerrer de la llum" i diu el seguent: "QUAN CREIXIS, DESCUBRIRAS QUE VARES DEFENSAR MENTIRES, ET VARES ENGANYAR A TU MATEIX O VARES PATIR PER TONTERIES, NO ET CULPIS PER AIXO, PERO TAMPOC DEIXIS QUE ELS TEUS ERRORS ES REPETEIXIN"

No caiguem en l´error altre vegada, siguem intel.ligents i aprenem del que no hem fet be o del que ens hem equivocat en el pasat, contra el Campdevanol (que es un gran equip), hem de ser llestos i no repetir errors, som amos del nostre futur, nomes es tracta de saber quin futur volem. Penso que tots ho tenim clar. Fins dissabte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Enric!
Sóc Seguidor del Campdevànol i primer d tot et volia felicitar per aquest blog , que sempre k tink temps mi passu a donar un cop d'ull.
Demà esperu tenir la gran sort d veure un Bon partit entre dos equips , que sempre tenen la mateixa filosofia de joc, EL TOC i BON TRACTE DE LA PILOTA.
Nosaltres aquest any em pacat d'irregulars. L'objectiu era kdar entre els 5 primers i es mirarà d'aconseguir estar tan adalt kom es pugui.

A part tenim els dos equips 2 GRAN AFICIONS , que viuen molt el futbol.
Nosaltres tant a Casa com a fora desplaçement un bon grup d'afeccionats amb l'il.lusió d'animar a l'equip del nostre poble , llàstima k l'enveja de molts equips fa que en tildin , d maleducats , molts cops per apretar Moltissim a l'equip e arbitre.

Et desitjo mlta sort , i que guanyi demà el millor!
La fi i al cap , lo important ÉS DISFRUTAR.

enric ha dit...

Bones Company.

Espero que dema com tu dius disfrutem d´un gran partit de futbol, que l´esportivitat regni sobre el terreny de joc i que com se sol dir que guanyi el millor, que intentarem ser nosaltres, al igual que vosaltres intentareu que sigui el Campdevanol.
A veure si dema ens saludem i ens prenem una cervessa quan s´acabi el partit, no dubtis a fer-me un crit, estare encant de saludar-te.
fins dema, sort i A DISFRUTAR, que per aixo es va inventar el futbol.