diumenge, 17 de gener del 2010

VOLTREGA 2 - LA GLEVA 0

Ens hem endut el derby en un partit entretingut, on la gleva ens ho ha posat dificil, ja que ha presionat molt amunt i ha tallat la nostra sortida de pilota, presionant la nostra defensa.
A mi m´ha agradat el partit, d´acord que hem de millorar, pero penso que els que estaven intranquils per veure com es cobriria la baixa de´n Valldaura, poden estar tranquils perque avui s´ha vist que hi ha alternatives fiables per fer-hi front, ens en sortirem ja ho veureu. Un 10 en actitut a l´equip, i a continuar treballant que la setmana vinent davant un rival directe, ens tocara patir i lluitar encara mes. Felicitar a la Gleva pel bon partit jugat aixi com per la seva actitut, la ma de´n Manel Panadero s´hi nota i tot i que es dificil han de lluitar per sortir del pou on son.
Com els vaig dir als jugadors aquesta setmana, es una victoria que ningu valorara, perque tot-hom dona per fet que s´havia de guanyar, pero que es mes dificil del que sembla guanyar aquest tipus de partits. La segona volta comença i es ara on hem d´estar mes units que mai i donar mes del que hem donat fins ara, perque tot encara esta per fer i tot es posible, i els que ens donen per morts... que encara no ens enterrin.