divendres, 15 de gener del 2010

CONVOCATORIA PEL "DERBY".

Dissabte tenim "derby" del Voltreganes, ja que ens enfrontem a La Gleva. Que ningu pensi que sera un partit facil, ja que amb l´incorporacio de´n Manel Panadero com a tecnic gleveta, l´equip ha mostrat en el seu primer partit sintomes de millora i de reaccio, contra el Balenya varen disputar un bon partit i varen tenir opcions i ocasions de guanyar fins el final de l´encontre. Per part nostre venim d´una dolorosa derrota al camp de l´Oar i es moment de reaccionar, i demostrar que lo de diumenge pasat va ser solament un accident. En aquesta lliga no hi ha partit facil i un partit de la maxima, mai ho es, ens caldra esforç i lluita per superar el nostre rival, esperem pero, que ho poguem aconseguir.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Thomas Edison i diu aixi: "EL FRACAS CONSISTEIX EN NO LLUITAR, EN DESANIMAR-SE DESPRES D´UN ERROR, EN NO AIXECAR-SE DESPRES DE CAURE"

jugadors convocats
dissabte 16 de gener 2010
a 3 quarts de 3 al camp de futbol.

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Juan Cobo
18.Ivan Panadero

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric lo del camp d'herba artificial es cert?????.

enric ha dit...

Hola company.
Suposo que et refereixes ala construccio del camp al mateix lloc d´ara. Si que es cert i pel que sembla, l´Ajuntament te l´intencio de tirar-ho endavant tant bon punt acabi la temporada a fi i efecte que és pugui inaugurar per la festa major d´aquest any. Sens dubte es una gran noticia per a tots, i unes obres que tots estem esperant amb dalit, si tot va be, la propera tempoarda deixarem de ser l´unic equip amb camp de terra de la categoria.