dijous, 24 de desembre del 2009

BON NADAL, I BONES FESTES A TOTS!!!



Molt bon Nadal per tot-hom i que el nou any ens porti la culminacio dels nostres desitjos. Que la pau i l´armonia siguin el referent de la nostra vida duran el nou any.
En nom del C.F Voltrega, i en el meu propi us desitjo unes bones festes!!
BON NADAL!!!

diumenge, 20 de desembre del 2009

VOLTREGA 4 - MOIA 3

Ufff!!!! quin fart de patir!!! un partit que teniem del tot controlat, just va anar que no se´ns escapa, sort que al final va acabar be i varem poder gaudir del sopar de Nadal amb l´alegria que pertocava.
En parlem.

divendres, 18 de desembre del 2009

CONOCATORIA PEL MOIA

Darrer partit de l´any pel Voltrega, que ens enfrontara a un potent Moia, segon en la lliga pasada, tot i les baixes sofertes al final de la temporada, no deixa de ser un gran equip, amb molta tradicio i nom dins de la categoria, ademes de comptar amb dos dels maxims artillers del grup, Forcada amb 7 gols, i Marsi amb 8, ocupen llocs de privilegi a la llista de golejadors, haurem d´anar molt en compte per no caure en les errades de partits anteriors, ja que davant de jugadors d´aquest calibre, les badades solen ser imperdonables. Fins dissabte a les 4 al parroquial, on esperem acomiadar l´any amb una victoria.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Mohandas K. Gandhi i diu aixi: "´L´ALEGRIA ESTA EN LA LLUITA, EN L´ESFORÇ, EN EL PATIMENT QUE COMPORTA LA LLUITA, I NO UNICAMENT EN LA VICTORIA"

Convocatoria pel Moia:
dissabte...................19 desembre 2009
partit........................VOLTREGA-Moia
a 3/4 de 3 al camp de futbol

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.David Pujol
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Joan Carles Comas "Juanki"
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho

diumenge, 13 de desembre del 2009

PRADENC 1 - VOLTREGA 1

No n´hi ha prou en jugar 15 minuts de cada part be, per guanyar s´ha de jugar be 90 minuts que es el que dura un partit, i avui no hem tingut la continuaitat en el joc que habiem de tenir i hem empatat...
M´esperava un equip lluitador el Pradenc, amb molta joventut i amb un eserit de lluita encomiable, i aixi ha estat. Per superar un equip aixi la pilota ha d´anar a ras de terra, i circular amb velocitat, repeteixo que estic content de 15 minuts de cada part que si hem fet el que haviem de fer i jugat amb criteri i per terra, la resta ens hem equivocat i jugat masa a la pilotada llarga. Conclusio, el no domini del joc, els "apuros" en defensa i la no participacio del mitj camp i la davantera. Resultat just? vista la igualtat en el partit d´avui penso que si, tot i que crec que si haguesim estat al nostre nivell teniem opcions de treure quelcom mes de Prats.
Pasem pagina i pensem amb el Moia, el darrer partit abans de la parada nadalenca, on hem d´intentar treure els tres punts, i pasar unes bones vacances de Nadal, la meva fe i confiança en aquest equip esta intacta, perque se el que poden fer, i n´estic segur que ho farem.

dissabte, 12 de desembre del 2009

CONVOCATORIA PEL PRADENC

Nomes un parell de cosetes, una que aquesta setmana jugem el diumenge a la tarde a les 4 a Prats de Lluçanes, i l´altre que us deixo amb la frase de la setmana, es anonima i diu aixi: " MAI EM VEURAS AL TERRA, O M´ESTIC AIXECANT O JA ESTIC D´EMPEUS"

Convocatoria pel Pradenc:
diumenge...................13 desembre 2009
partit........................Pradenc-VOLTREGA
a 3/4 de 3 al camp de futbol de Prats, o be a 3/4 de 2 a La Taverna.

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.David Pujol
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Miki Auladell
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Juan Cobo
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Sergi Bajo

diumenge, 6 de desembre del 2009

VOLTREGA 0 - Sant Feliu de Codines 1

Com ja vaig dir ahir son un equipas, tot i que el futbol son situacions i avui les hem tingut de cul, no de cara, hem tigut l´1-0, que ens hagues posat el partit de cara i un minut mes tard ens han fet el 0-1... despres han actuat amb molt d´ofici, potser no ho han merescut pero han estat mes llestos i no se´ls pot negar que han utilitzar les seves armes amb intel.ligencia i veterania.
Hem tingut ocasions pero no les hem ficat i en el futbol qui guanya es qui materialitza les seves oportunitats i ells ho han sabut fer. Felicito als meus jugadors per la seva bona segona part, on hi han posat molts lluita, esforç i ganes, pasem pagina i pensem ja en el partit de diumenge vinent a Prats on hem d´intentar guanyar si es que volem estar a dalt, tenim dos partits molt importants abans de la parada nadalenca i no podem perdre punts, en un grup tanta igualat, cualsevol ensopegada et fa recular massa, i aixo hem d´intentar evitar-ho. Un cop acabat el partit nomes ens queda que felicitar al Sant Feliu per la victoria, i nosaltres reflexionar el perque fora fem millors partits que a casa, tindra el terreny de joc alguna influencia en aquest fet?? a veure si l´esperada gespa artifial arriba ja perque la necessitem, tot i que no vull que aixo soni a excusa, el terreny de joc es igual pels dos equips i els que ens hi hem d´aclimatar mes facilment donat que hi entrenem som nosaltres, de tota manera...que arribi ja!!
A l´aficio com sempre GRACIES!

divendres, 4 de desembre del 2009

DEMA TINDREM FEINA, EL SANT FELIU ES UN EQUIPÀS.

Com be dic en l´entrada del post, dema jugem contra l´equip que mes m´ha agradat en aquesta lliga, el Sant Feliu de Codines. Segon classificat, es un equipas que combina veterania i joventut, i que posara a prova la nostra privilegiada posicio actual a la taula classificatoria. Sera molt dificil guanyar a aquest super-equip fet per pujar de categoria, pero si volem estar a dalt, ho hem d´intentar, hem de jugar amb la seriositat de la setmana pasada i les ganes i l´empenta que tenim quan volem, no tingeu dubte que sortirem a per totes i intentarem acabar la jornada 13 (o 12+1...)en posicions de privilegi, per aconseguir-ho pero, necessitem el recolsament de tots, aficio i jugadors tots i hem de posar de la nostre part, pero si anem tots units en la mateixa direccio tenim opcions. Fins dema a les 4 al parroquial.
La frase de la setmana, es un proverbi xines i diu aixi: "UNA CARRERA NO SEMPRE LA GUANYEN ELS MES RAPIDS, SINO AQUELLS QUE NO PAREN DE CORRER"

dissabte...................5 desembre 2009
partit........................VOLTREGA-Sant Feliu de Codines
a 3/4 de 3 al camp de futbol

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Miki Auladell
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Juan Cobo
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Sergi Bajo
18.Joan Carles Comas "juanki"