diumenge, 29 de novembre del 2009

TORELLO 0 - VOLTREGA 2

Per mi ahir, varem jugar el partit mes serios del que portem de temporada. Durant la setmana aviem demanat un canvi d´actitut, que siguessim seriosos i que no guanyessim els partits abans de començar, que habiem de lluitar del minut 1, fins al minut 90 si voliem treure els partits endavant, pero que teniem una cosa molt bona al nostre favor, la qualitat. Penso que varem apendre dels errors del dia del Santa Eugenia.
L´equip que teniem ahir al davant es un molt bon equip que a casa seva sobretot, s´estava mostrant fortissim, on nomes havia perdut un partit a la segona jornada contra el Moia, teniem ademes el handicap de que el seu entrenador es en Dani Codina, un dels millors entrenadors de la categoria (per no dir el millor), i que ens coneix a la perfeccio.
Nosaltyres pero, erem conscients del que teniem de fer i ho varem fer. Es va jugar amb rapidessa, es va presionar on s´havia de presionar, es va combinar i es va ser incisiu en atac i sense complicacions en defensa, i sobretot i per sobre de qualsevol altre cosa, varem ser un EQUIP, ho demanava a la previa quan vaig penjar la convocatoria, els triomfs personals sempre van acompanyats de triomfs col.lectius, l´equip es sempre el que esta per sobre de tots nosaltres, i es la força del col.lectiu la que ens ha de fer grans. Ahir varem ser un equip amb totes les lletres i en majuscules.
Unaltre cosa tambe penso que hem de destacar, i alhora reflexionar-hi. Es posible fer el gran partit d´ahir dissabte, en unaltre camp que no sigui el del Torello, o similar?? Ens va ajudar molt tambe el camp, som un equip amb qualitat, que necessita un camp gran i amb bona superficie per jugar a futbol, el nostre estimat parroquial necessita una reforma pero JA!!!
I per acabar voldria fer esment d´unaltre fet que em va fer treure el barret. L´arbitratje. Un 10 per el senyor SERGIO GARCIA MORENO, que va fer un arbitratge espectacular, acompanyat tambe cal dir-ho pel comportament exquisit dels dos equips que no varen fer res mes que dedicar-se a fer el que saben fer, i al que s´haurien de dedicar tots els equips cada setmana... jugar a futbol. Sr. Arbitre: CHAPEAU!!
A l´aficio tampoc cal dir-los res mes, nomes una setmana mes...GRACIES!!

dissabte, 28 de novembre del 2009

CONVOCATORIA PER TORELLO

dissabte...................28 novembre 2009
partit........................Torello-VOLTREGA
a 3/4 de 3 al camp de futbol de Torello, o be a 1/4 de 3 a la Taverna

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Miki Auladell
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Juan Cobo
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Sergi Bajo


Aquesta setmana la frase de la setmana no se de qui es i es de tothom, i es molt curta, pero alhora molt llarga, es la seguent: " EQUIP!"

diumenge, 22 de novembre del 2009

VOLTREGA 1 - SANTA. EUGENIA 3

Ensopegada en el pitjor moment, teniem l´oportunitat d´acostar-nos a dalt i l´hem desaprofitada. No varem jugar un bon partit, i a l´hora de buscar les causes, penso que tot i reconeixer el bon partit que va fer el Santa Eugenia, tambe ens hem de mirar en nosaltres mateixos, quer fem malament? on fallem? jo penso que no som inferiors al Santa Eugenia, pero ahir no ens va sortir res i a ells els va anar tot de cara, dos gols a pilota parada que no pot ser que ens els facin, quan estem avisats presisament d´aixo, de la perillositat del seu llençador Marc Sala, hem d´estar mes atents i no baixar la tensio mai. Fa mal els tres punts perduts i mes en aquesta jornada, ja que ens hagues servit per acostar-nos adalt, en altres llocs ja diuen que el Voltrega te "mal d´altura", que quan es veu a dalt, o es refia o s´acollona, el cert es que fallem. Portavem una linia ascendent tant pel que fa al joc com pel que fa als resultats, retrovem aquesta linia i tornarem a tenir l´oportunitat d´acostar-nos a dalt, n´estic segur. La lectura positiva que se´n pot treure de la derrota d´avui, es que sabem el que hem fet malament, i per curar-se d´una malaltia el primer que s´ha de fer es aceptar que la tens, aceptem el que hem fet malament amb humilitat, i posem-hi remei, si voleu encara hi som a temps. Us deixo amb un video del discurs que m´agradaria fer i de com m´agradaria que reaccionesin els meus jugadors, si mai el fes. (Gracies Rustu, i sort)
I recordeu: "O GUANYEM COM EQUIP, O MORIREM COM INDIVIDUUS..."

divendres, 20 de novembre del 2009

VOLTREGA 2 - SANT JULIA 0

Amb la victoria d´avui en el partit endarrerit de la 9ª jornada, pugem fins a la 4ª posicio. Enhorabona i no parem...
No varem fer un bon partit, pero l´important eren els tres punts i els varem treure, no amb solvencia pero si amb "ofici".

dijous, 19 de novembre del 2009

AVUI ENS POSEM AL DIA... SANT JULIA.

Avui a les 9 al parroquial ens posem al dia pel que fa a partits disputats ja que jugem el partit endarrerit de la 9ª jornada mb el Sant Julia. No val abadar si volem treure un bon resultat ja que com ja us vaig dir dies enrrera es un bon equip molt lluitador i amb individualitats tant destacables com la de´n Riera, un dels maxims golejadors del grup. Aixi dons posem-nos ls piles, sortim enxufats i intentem l´asalt a aquesta quarta posisio a la que pujariem en cas de guanyar, no sera facil pero ho hem d´intentar, ambl´actitut i les ganes dels darrers partits i el recolzament del nostre public ho podem aconseguir, ens veiem a les 9 al parroquial!!!
Els jugadors convocats son els seguents:

dijous...................19 novembre 2009
partit........................VOLTREGA-St. Julia
a les 8 al camp de futbol.

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.David Pujol
8.Miki Auladell
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Juan Cobo
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Sergi Bajo
18.Marc Icart

diumenge, 15 de novembre del 2009

RODENC 2 - VOLTREGA 5

Anavem a Roda amb la certessa que seria un partit trampa, ja que en contra del que podia semblar mirant la classificacio, el Rodenc es un bon equip amb grans jugadors que pasa mals moments, pero que estavem segurs que podien despertar-se en qualsevol moment, per aixo era imperatiu jugar MOLT concentrats i sense perdre mai el nord al partit o ho podriem pasar malament.
L´aposta per la mentalitzacio i la serietat ens va sortir be, ja que tots els jugadors varen sortir super enxufats i al minut 30 ja guanyavem 0-3, mai varem abaixar la guardia, es va dominar al mitg camp i es va ser serios en defensa i incisiu en atac, va ser un bon partit de futbol culminat a la segona part amb dos gols mes, pero... i sempre hi ha un pero, amb una taca negra que hem de corretgir per tal d´evitar mals major en el futur: les expulsions. Som un equip que no fot ni una "ostia", i ja portem dos partits acabant amb 9, i aixo ens pot fer perdre punts i partits, hem de ser mes freds a l´hora de protestar sobretot, (es a dir no fer-ho...) i tenir el cap mes clar a l´hora de fer determinades entradetes o faltetes que ens fan marxar del partit i complicar-nos a vegades partits que tenim mitg solventats. A part d´aquest petit "problema" penso que hem d´estar super orgullosos de l´equip, perque de mica en mica van agafant el to, i van agafant el que tots volem que sigui el Voltrega, ara falta seguir aquesta linia i pensar que el nostre sostre ens el posem nosaltres, de partits facils en aquesta categoria no n´hi ha pero amb aquesta actitut i ganes demostrades en els darrers partits, penso que podem estar il.lusionats amb el que pot fer l´equip aquest any, depen de nosaltes, posem-hi ganes i ens ho pasarem be, penseu que aixo tot just comença pero les sensacions son bones.
A l´aficio com sempre dir-los que gracies i que els esperem aquesta setmana dos cops al parroquial dijous contra el Sant Julia, i dissabte contra el Sta. Eugenia, i ja sabeu que es imprescindible que esteu al nostre costat per fer qualcom si no hi sou... malament.
Nomes recordar, que dijous tornem a jugar un importantissim partit a Sant Hipolit amb el St. Julia (partit endarrerit).

divendres, 13 de novembre del 2009

DISSABTE CAP A RODA!!!!

Dissabte a les 4 visitem el camp del Roda amb als anims a dalt de tot, conscients pero del dificil rival que tenim al davant. Es cert que no han començat be, pero la gran qualitat dels seus jugadors, fan que siguin un dificil rival que pot despertar en qualsevol moment, i com es diu vulgarment, no ens agradaria ser al davant quan aixo pases. Aixi dons afrontem el partit amb precaucio, pero amb confiança, veurem com va...
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Paulo Cohello i diu aixi:"AFRONTA EL TEU CAMI AMB CORATGE, NO TINGUIS POR DE LES CRITIQUES DELS DEMES. I, SOBRETOT, NO ET DEIXIS PARALITZAR MAI PER LES TEVES PROPIES CRITIQUES"

La llista de convocats es la seguent:
jugadors convocats
dissabte...................14 novembre 2009
partit........................Rodenc-VOLTREGA
a ¾ de 3 al camp de futbol de Roda, o be a1/4 de 3 a La Taverna



1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.David Pujol
8.Joan Carles Comas "Juanki"
9.Eloi Pla
10.Ivan Panadero
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Juan Cobo
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Sergi Bajo
18.Marc Icart

dissabte, 7 de novembre del 2009

VOLTREGA-SANT JULIA (Suspes)

El partit d´aquesta tarde, ha estat suspes a causa de la gran quantitat d´aigua caiguda en poca estona, i que el nostre camp ha estat incapaç d´engolir. Tots ens estimem molt el nostre "estadi", pero penso que ja va sent hora de que l´ajuntament del nostre poble faci quelcom al respecte, ja que en el cas d´avui, d´haver tingut un terreny de joc amb gespa (artificial o natural, es igual), el xafec hagues estat una anecdota, i no la causa de la suspensio d´un partit que ens destirota a tots, locals, visitants, public...
En ple segle XXI, tenir el camp que tenim (i aqui em referixo nomes a la superficie del terreny de joc) es un atras, impropi d´un poble com el nostre que sempre ha estat punt de referencia a nivell esportiu en l´ambit comarcal.
No demanem un camp nou, sabedors del gran cos economic que aixo representa, i mes en aquests temps de restriccions economiques, pero si l´adecuacio del nostre estimat parroquial, a fi i efecte que poguem continuar desenvolupant el nostre esport amb uns mitjats a l´alçada de la majoria dels pobles de la comarca.
El partit s´ha posposat, de comu acord entre els dos clubs, pel proper dijous dia 19 d´aquest mes a les 9 del vespre.

dijous, 5 de novembre del 2009

TORNEM A JUGAR A CASA, DISSABTE...SANT JULIA.

Aqueta setmana tornem a jugar a Sant Hipolit, el rival sera un nouvingut aquest any a la categoria, el Sant Julia que tot i l´enganyos de la seva classificacio, es tracta d´un bon equip que potser esta pagant la "novatada" d´estrenar categoria, pero que tot i aixo esta siguent un incomode rival per a tots els que s´hi enfronten.
Conten ademes amb un del pitxitxis del grup, el seu davanter Riera amb 7 gols, un jugador que no et pots despistar ni un moment perque de tres te´n fa dues, i que caldra tenir molt en compte i estar al lloro perque no ens causi cap disgust, a part dels bons jugadors que tenen, destacar tambe la seva banqueta ocupada per una de les llegendes del futbol de la nostra comarca, el sr. Gregori Parra, tants anys lligat al Calldetenes i que aquest any s´ha integrat al projecte dels vilatortins. Partit com dic, dificil que esperem tirar endavant amb el recolzament de tots.
Us deixo amb la frase de la setmana que diu aixi: "SI LLUITES POTS PERDRE, PERO SI NO LLUITES... ESTAS PERDUT"
La convocatoria per dissabte es la seguent:

jugadors convocats
dissabte...................7 novembre 2009
partit........................ VOLTREGA-Sant Julia
a ¾ de 3 al camp de futbol



1.Albert Guix
2.David Vizanzais
3.Marc Laarbys
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.David Pujol
8.German Lazaro
9.Eloi Pla
10.Ivan Panadero
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Juan Cobo
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Sergi Bajo
18.Marc Rique