diumenge, 27 de setembre del 2009

SANT VICENS 1 - VOLTREGA 0

Hi ha coses que per a mi son inexplicables.

divendres, 25 de setembre del 2009

DISSABTE UN EQUIPAS, EL SANTVI...

Dur compromis el que ens espera quest dissabte. La veritat es que no hem tingut un començament de lliga gens comode i jugem amb rivals de molta entitat en quest tram inicial de campionat, es cert que s´ha de jugar contra tots, i que de "perita en dulce" no n´hi ha cap en aquesta categoria pero el nostre inici es certament dificil.
Anirem a Sant Vicenç amb l´objectiu de treure quelcom positiu, si be som conscients de la dificultat d´enfrontar-nos a un dels millors equips de la categoria, ens beneficia el fet de que es un equip que tambe intenta fer futbol, i que per lo tant es de suposar que sera un partit
obert, amb lluita pero net, on intentarem posar-los-hi dificil a un dels millors equips del grup.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Kierkegaard i diu aixi: "LA VIDA NOMES ES COMPREN MIRANT CAP ENRRERA, PERO SEMPRE S´HA DE VIURE MIRANT CAP ENDAVANT"

jugadors convocats
dissabte...................26 setembre 2009
partit........................St. Vicenç-VOLTREGA
a 1/4 de 4 al camp de futbol de Sant Vicenç,
o be a les 3 a LA TAVERNA.


1.Albert Guix
2.David Vizanzais
3.Marc Laarbys
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.David Pujol
8.German Lazaro
9.Dani Marcos
10.Ivan Panadero
11.Denis Lopez
12.Oscar Diaz “Chicho”
13.Marc Icart
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Miki Auladell
17.Sergi Bajo
18.Marc Rique

diumenge, 20 de setembre del 2009

VOLTREGA 1 - CALDES DE M. 0

Despres de perdre en el primer partit, aquesta setmana se´ns presentava un rival dificil a casa nostra, el Caldes, com tots els equips del Valles pasa per ser un dur rival tant de local com de visitant, i que ademes venia de guanyar el seu primer partit per 3-0, contra el Balenya. Aixo unit amb l´auto presio que ens varem imposar nosaltres mateixos, feia que fos important treure els tres punts en joc aquest dissabte per reafirmament moral i sobretot, per sumar ja els tres primers punts, vitals de cara als dificils compromisos que ens venen a sobre.
Va començar el partit amb l´intencio de fer el nostre joc, tocar la pilota baixar-la al terra i intentar jugar a futbol tant be com pogem, convençuts que generalment el bon joc condueix a la victoria. Varem tenir ocasions bastant clares per obrir el marcador, varem tenir posesio de pilota i varem tenir la fe de que el gol arribaria. El Caldes un bon equip, ben plantat al darrera i intentan sortir a la contra, o be aprofitant segones jugades, feia el seu joc, dificil de combatre si no es amb les armes de l´entrega, la lluita i el domini de la pilota. Ho varem saber fer. Tot el partit varem buscar el gol, mai varem defallir, sempre ho varem intentar, sempre varem mirar cap al davant, el gol pero no arribava. No va ser fins el minut 92 quan en German, va engaltar una voleia que feia inutil l´estirada del porter vallesa (per mi el millor jugador del seu equip). Bogeria absoluta al parroquial entre jugadors-aficio-banqueta, tots els que erem alla varem vibrar i saltar, ens varem abraçar com si haguessim guanyat una final, i es que aquest triomf ha de significar el començament d´alguna cosa que encara esta per veure, aquest triomf ens ha de donar ales, ens ha de donar alegria i ens ha de donar la comfiança, de que els partits si es lluiten amb la mateixa fe amb que ho varem fer dissabte, es poden tirar endavant, sigui quin sigui el rival tenim moltes coses a dir en aquesta lliga i el triomf de dissabte, el nostre primer triomf en aquest campionat ha de significar el punt de sortida cap a dalt de l´escala, dissabte varem pujar el primer grao, encara en queden molts per pujar, molta feina a fer, pero de moment ja hem fet el primer pas, no parem...
A l´aficio com sempre GRACIES!!

divendres, 18 de setembre del 2009

DEMA ENS VISITA EL CALDES DE M.

Demano disculpes per no haver pogut fer la previa aquesta setmana, al ser avui divendres ja no se si val gaire la pena. Us deixo amb la frase de la setmana i la llista de convocats, i amb la demanda de que dema sigueu tots al camp per donar-nos un cop de ma en el dificil partit que ens espera.
La frase de la setmana es d´Orison S. Marden i diu aixi: "NO ES TIRA ENDAVANT CEL.LEBRANT EXITS, SINO SUPERANT FRACASOS"
La llista de convocats es la seguent:

jugadors convocats
dissabte...................19 setembre 2009
partit........................VOLTREGA-Caldes de M.
a 3/4 de 4 al camp de futbol.


1.Albert Guix
2.David Vizanzais
3.Juan Cobo
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.David Pujol
8.German Lazaro
9.Dani Marcos
10.Ivan Panadero
11.Denis Lopez
12.Oscar Diaz “Chicho”
13.Marc Icart
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Miki Auladell
17.Sergi Bajo
18.Raul Sayago

diumenge, 13 de setembre del 2009

LLERONA 1 - VOLTREGA 0

Es pot dir que a nivell de resultat varem començar malament la lliga, pero sobretot el joc exhibit a la primera part del partit, fa que no pogem estar descontents de l´encontre que varem disputar a Llerona.
Varem sortir al camp amb l´objectiu clar de tenir la pilota, de moure-la, de dominar el partit i d´atacar en busca del gol que ens dines avantatge en el marcador. I com he dit a la primera part, va ser aixi, varem dominar, varem tenir la pilota, la varem more amb criteri, varem tenir les nostres ocasions i segons el meu gust, varem fer un molt bon primer temps. Lo negatiu? que no varem marcar, i aixo davant un molt bon equip com es el Llerona, molt reforçat, i ple de jugadors veterans, es un handicap que podriem pagar i de fer aixi va ser.
Al descans varem parlar de que s´havia de seguir igual, de que si continuavemkjugant de la mateixa manera i amb el mateix criteri a l´hora de moure pilota, el gol arribaria. La consigna era aquesta. Seguir igual que al primer temps.
El nostre rival pero tambe tenia clar que havia de fer, destruir joc a base de faltes i presio, i no deixar-nos jugar ni fer el nostre futbol combinatiu. Varen fer dos canvis i varen posar mes veterania sobre el terreny de joc, varen presionar-nos molt amunt, i sobreteot al mig camp, era dificil fer mes de tres pases sense que hi hagues una falta o una intercepcio per part del Llerona. Aixo unit a que la nostra preparacio fisica aquesta any esta encaminada a estar be a partir de la jornada 3 o 4, va fer que pasesim de dominadors a dominats. Ja no circulavem tant be la pilota i la nostra claretat de pensament era cada com mes dificil, el Llerona apretava al limit del reglament pero sobretot amb molt ofici, i tenia alguna clara ocasio per avançar-se al marcador. Nosaltres de tant en tant, quan podiem treure el cap i tocar mes de tres cops, tambe atacavem i teniem la nostra opcio de marcar, el Bena va llançar una pilota al pal, i varem tenir algun xut ben solventat pel porter vallesa. I cap al minut 75 quan el partit havia entrat en un descontrol provocar per la seva presio i el nostra desgast, va arribar el gol en una errada a l´hora de treure la pilota del darrera. Injust?? per mi vist el global del partit penso que si, ja que tot i dominar-nos no eren millors que nosaltres, i el fet a la primera part, potser ens mereixia una recompensa que no varem tenir. Fins al final, ens varem llençar a l´atac i varem gaudir d´ocasions per empatar, siguent la mes clara, una ocasio amb un u contra u amb el porter. Ells varen tirar de veterania, i varen perdre tot el temps que varen poder i aqui es va acabar el partit.
Disgustats?? si, pero convençuts que amb el nivell que varem mostrar al primer temps, i polint alguna errada, podem tirar endavant la temporada amb nota. Sempre es dur perdre, pero els que varem ser a Llerona diumenge al mati, penso que varem sortir amb el cap ben alt, perque no varem ser inferiors en cap moment al nostre rival (fisicament si al segon temps), i per joc penso que varem deixar clar una cosa, aquest equip juga un molt bon futbol, i a la que ens posem a to, serem un dificil rival per qualsevol equip.
Ara la nostra revalida dissabte vinent al parroquial contra el Caldes. Com deia la frase de setmana pasada, la recompensa sempre es a dalt de l´escala mai al primer grao, nosaltres continuem pujat, i tot i entrebancar-nos... seguim endavant.

dissabte, 12 de setembre del 2009

DIUMENGE COMENÇA LO SERIOS, PRIMER COMPROMIS...LERONA

Diumenge a les 12 del migdia a camp del Llerona, comença la nostra aventura en aquesta lliga. No tenim un facil començament, ja que el Llerona s´ha reforçat be amb homes d´experiencia i qualitat, i voldra donar als seus aficionats en el dia d´estrena oficial del seu nou camp de gespa, una bona imatge i dedicar una victoria a la seva parroquia. El Llerona es una molt bon equip que com dic ha canviat part de la seva plantilla, aixi com el seu cos tecnic, res a veure amb l´equip que va patir l´any pasat, aquesta lliga que comença, el Llerona hi tindra moltes coses a dir, ja ho veureu.
Nosaltres hi anirem amb l´il.lusio d´un nen petit, amb les ganes que ens ha de fer estrenar nova temporada, pero amb l´humilitat, i el treball que ens ha de dur a intentar aconseguir quelcom en la nostra visita al Valles. Esperem, es el desitg de tots soferir un bon encontre, i que la fortuna ens acompanyi per tornar amb alguna cosa sota el braç del nostre desplaçament dominical. Us hi esperem.
Us deixo amb la frase de la setmana que diu aixi: "SI VOLS TRIOMFAR, NO ET QUEDIS MIRANT L´ESCALA. COMENÇA A PUJAR, GRAO A GRAO, FINS QUE ARRIBIS A DALT, PERQUE LA RECOMPENSA MAI ES TROBA A LA MEITAT, SINO AL FINAL DE LA PUJADA" (Paul Burget)
La convocatoria pel partit del diumenge es la seguent:

jugadors convocats
diumenge...................13 setembre 2009
partit.........................Llerona - VOLTREGA
a 3/4 d´11 al camp de futbol de Llerona, o be a
les 10 a La Taverna.


1.Albert Guix
2.David Vizanzais
3.Juan Cobo
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.David Pujol
8.German Lazaro
9.Dani Marcos
10.Ivan Panadero
11.Denis Lopez
12.Oscar Diaz “Chicho”
13.Marc Icart
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Miki Auladell
17.Sergi Bajo
18.Marc Rique

dilluns, 7 de setembre del 2009

VOLTREGA 2 - SANTEPERENCA 1. S´HA ACABAT LA PRE-TEMPORADA.

Ahir diumenge varem jugar el nostre darrer compromis de pre-temporada, en el partit de festa major, que ademes va servir de presentacio de l´equip.
Davant un camp parroquial amb moltissima gent (com sempre gracies), varem guanyar a la Santperenca en un partit que pel meu gust va ser fluixet.
Veniem d´una setmana on haviem disputat tres encontres i on el balanç era molt positiu, tant pel que feia al joc com pel que respecta al resultat, ahir tot i començar de manera espectacular, ja que al minut 5 ja varem fer el primer gol en una triangulacio molt maca de la davantera, no varem tenir la fluidesa de joc ni la continuitat en las circulacio que haviem tingut la setmana anterior. Varem jugar a rafages. Estones de bon joc amb moltissimes estones d´impresicions alhora de circular la pilota i combinar. La causa?? Vull pensar que la Festa Major i el "xiringito" i tenen molt a veure. Els conceptes del joc penso que tots els tenim clars, el que volem fer penso que tambe, es per aixo que el partit discret d´ahir, vull catalogar-lo com una anecdota, aquesta setmana comença lo serios, i hem d´acabar de pulir les errades que fem de cara al compromis de Llerona, on hem de donar la talla, i demostrar que podem i hem, donada la qualitat de la plantilla, jugar molt millor del que ho varem fer ahir. Estic segur que ho farem.

dimarts, 1 de setembre del 2009

SETMANA POSITIVA, TRES VICTORIES I BONA IMATGE.

Teniem aquesta setmana pasada 3 compromisos de cara a la nostra posta a punt, La Cabra dijous, Les Preses dissabte i Montesquiu diumenge. El resultat i no parlo solament a nivell de marcador, es clarament positiu, dijous varem jugar millor que el dissabte pasat, dissabte varem millorar respecte a dijous i diumenge al mati, tot i el cansanci (no feia ni 24 hores que haviem jugat un partit) va millorar respecte al dissabte.
El resultat dels partits penso que es el de menys, amb el que em quedo es amb el concepte general del joc que varem realitzar. Els jugadors es van adaptant al sistema de joc, van fent seva la filosofia de joc que volem implantar i el compromis per part de tots es total, aixi com el seu sacrifici, aixo fa que estiguem molt satisfets de com esta anant la pre-temporada, la nostra aposta per intentar fer un bonic joc sempre hi ha sigut, pero penso que potser hem trobat les peçes que ens faltaven per fer el pas de qualitat que podiem fer i no feiem. Tot just començem i no hi ha res fet encara, nomes esta començat, i en les coses, l´important no es com començen sino com acaben, de moment sembla que hem començat be i nosaltres n´estem contents de com funciona tot fins el moment, pero cal seguir el cami que hem començat i continuar treballant perque no hi ha res fet encara.
Comentava el diumenge el Sr.arbitre que ens va arbitrar (el Sr. Jordi Barnils),que teniem un gran equip i que feiem un joc molt maco, penso com li vaig dir a ell que en un equip quan el mes dolent es l´entrenador, la cosa sempre sol funcionar i el cert es que es un plaer tenir el planter que tenim aquest any, hi ha molta qualitat, molta competencia i uns jugadors que els agrada per sobre de tot el jugar a futbol, i aixo es nota en cada partit i en cada entrenament. Dono les gracies als jugadors pel seu compromis en aquest primer mes i els convido a seguir per aquest cami que es el que ens ha de portar a disfrutar jugant a futbol, hi haura moments dolents durant la temporada, pero si seguim amb la mateixa humiltat, amb el mateix treball, i amb el mateix compromis, segur que els tirarem endavant, ara us convido a tots a venir a veure el partit de diumenge a les 5,30H de la tarde contra la Santperenca, en el que sera la nostra presentacio oficial a casa. Si els jugadors son importants, l´aficio es imprescindible. Fins diumenge.