dijous, 20 d’agost del 2009

CARTA DE´N "JUANKI"

M´ha enviat un mail en "Juanki" perque el fes public entre tota la parroquia voltreganesa. Com sabeu en Juanki es de Cardedeu, viu a Cardedeu i estudia a Granollers, l´any pasat quan el varem necessitar el varem tenir al nostre costat per donar-nos un cop de ma, en els moments dolents sempre hi va ser i jo no tinc mes que agrair-li el seu comportament i compromis amb l´equip. Aquest any pels motius que ell explica el tindrem quan el necessitem, ja que la seva feina es de cap de setmana i no es pot comprometre amb regularitat, aixo no treu pero que sigui un mes de nosaltres, i tant de bo la cosa funcioni d´escandol i no el veigem fins al sopar de Nadal primer i el de fi de temporada despres. Ha volgut donar una explicacio a la seva ausencia amb l´equip i m´ha demanat que la publiques. Vinga Juanki "a tope amb la penya..." jejejejejej

Bones Penya!!!

Aquí en Juanki ! Desprès de la bona temporada per les vostres terres aquest any tornaré a venir però encara menys que l’anterior, la raó es que encara em falta un anyet per acabar d’estudiar i a més a més m’he he associat amb dos companys per moure una casa rural on farem colònies i activitats per molts grups de “ personajillos ”.
Això em tindrà més lligat per pujar i vindré en menys ocasions.
Aquest petit escrit es per a tots els que formeu el Voltregà i els que setmana a setmana ens seguiu de manera incondicional, agraeixo la benvinguda que em veu donar i la bona convivència de la temporada anterior.
Aniré seguint setmana a setmana els resultats i estaré al dia del nostre equip.
Ens veiem aviat companys !!! Afició, seguiu així que el Sant Hipòlit te un gran equip però sense vosaltres anem “ coixos ” , jejeej , Salut!!!!!!!!

A Tope !!!!


Juanki ja ho saps, quan et necessitem cap a la teva segona casa, sino tant de bo ens veiguem per Nadal, voldra dir que l´equip no te lesionats i funciona, que es el que tots desitjem. Fins aviat Company.

dimecres, 19 d’agost del 2009

TARADELL 1 - VOLTREGA 0, BONES SENSACIONS EN EL PRIMER ASSAIG.

Assaig positiu el d´aquest cap de setmana, davant un rival de superior categoria es va jugar un primer assaig mes que correcte, sobretot a la primera part mentre el fisic va aguantar, varem jugar amb criteri, cometent errades com es llogic en l´inici de temporada, pero pasant l´examen amb nota. El Taradell ens va marcar el gol de falta directa i i tot i que varem gaudir d´ocasions per fer l´empat no les varem aprofitar i el resultat ja no es va moure.
L´objectiu pero, era merament fisic i es va superar amb escreix, tant per l´actitut dels jugadors, com per la seva entrega i treball. Felicitats i a seguir progresant setmana a setmana a tots els nivells. Com a nota negativa nomes destacar la lesio de´n Juan Cobo que es va fer un esguins de turmell de grau 2, a l´intentar recuperar una pilota, de manera totalment fortuita, espero i desitjem desde el cos tecnic que no sigui res i poguem tornar a comptar amb en Juan ben aviat.
Dissabte nou assaig en el cami cap a la nostra posta a punt, a 2/4 de 6 al Parroquial de Sant Hipolit contra El Figaro.

dimarts, 11 d’agost del 2009

JA HI TORNEM A SER... TORNADA LA FEINA!!

Avui dimarts tornem a engegar. Com totes les temporades ho fem amb tota la il.lusio del mon i amb totes les ganes de fer una bona temporada, penso que hem confeccionat una bona plantilla i ara ens toca fer un bon equip, tenim la sort pero que amb el material huma de que disposem, sera de ben segur mes facil aconseguir-ho. Nomes dues coses demano a tots els jugadors, entrega i compromis. La temporada sera llarga i plena de dificultats, pero no dubto que pot estar tambe plena d´al.legries, sempre hi quan tots hi fiquem el coll, ens entregem al maxim i demostrem que volem fer grans coses, no val la pena fixar-se objectius, anem partit a partit i el temps i el futbol, ens posara alla on ens mereixem, senyors avui comença el ball i hem d´estar a punt per ballar amb tot-hom, lletges i maques, altes i baixes, grasses i primes... al acabar el ball veure´m qui es queda amb la princesa. Sort i endavant amb la temporada!!!