dijous, 28 de maig del 2009

CONCOVATORIA PEL CENTELLES

jugadors convocats
dissabte....................30 maig 2009
partit.........................VOLTREGA-Centelles
a 3/4 de 3 al camp de futbol
el partit es a les 4h.


1.Sergi Bajo
2.David Vizanzais
3.Juan Cobo
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.Joan Carles Comas
8.German Lazaro
9.Dani Marcos
10.Ivan Panadero
11.Carles Bernal
12.Marc Laarbys
13.Xevi Pardo
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Albert Bernal
17.Marc Icart

Frase de la setmana es de JULIUS ERWIN, famos jugador de la NBA de la decada dels 80, i diu aixi: "EN L´ESPORT ES PODEN TENIR LES CONDICIONS, PERO NO N´HI HA PROU AMB AIXO, S´HA DE TENIR ADEMES ESPERIT, SENSE L´ESPERIT EL BO ES TORNA VULGAR, I AMB ESPERIT EL VULGAR ES TORNA UN COLOS"

diumenge, 24 de maig del 2009

SANTA EUGENIA 2 - VOLTREGA 1

Hi ha comportaments que no m´han agradat en el dia d´avui, penso que hi ha gent que no ha actuat correctament, i no hi ha hagut l´educacio que hi hauria d´haver hagut en qualsevol partit. Primer de tot felicito al Santa Eugenia per la victoria i els hi desitjo tota la sort del mon de cara al darrer partit, pero soc dels que penso que en el futbol no tot s´hi val per aconseguir uns objectius, ja que a vegades si escups cara amunt l´escupinada et pot caure a sobre, sino de manera inmediata si mes endavant Se´ns ha acusat als del Voltrega de que el nostre public es fica mb l´equip rival, i que la resta d´aficions son molt educades i respectuoses, penso que si algu avui ha estat a prop de la nostra banqueta haura vist que "d´angelets" n´hi ha a tot arreu, tant a dins com a fora del camp... com arbitrant, (Quin canvi de la primera a la segona part!!) Estic encara una mica calent i emprenyat i no vull estendre´m, dema si en tinc mes ganes ja ampliare la cronica i parlare mes de futbol, avui no em be de gust.
Nomes dues coses, la primera tornar a felicitar el Santa Eugenia per la victoria, i la segona denunciar un fet, que no per massa habitual crec jo que ha de ser igualment denunciable. Srs. dels clubs de futbol, un pack de 6 aigues al GROS MERCAT, val 1,60€, voleu dir que val al pena fer pasar sed als jugadors?? avui hem hagut d´anar al bar a comprar, 6 ampolles d´aigua, (3 a la mitja part i 3 al final ) perque nomes hem rebut en una tarde calorosa, on estavem voltant els 28º, 3 ampolles d´aigua per part del Santa Eugenia, penso que no ens mereixem ni nosaltres ni ningu aquest tracte amb el tema aigua. Paro aqui pero perque m´aniria embalant i val mes tenir el cap fred per escriure, dema ja ho veure d´unaltre manera, segur que si!
Donar les gracies a l´aficio, encara que alguns la critiquin i no entenguin perque "van amb bombo en un partit on no s´hi jugen res..." han demostrat ser la millor de la categoria, sempre al nostre costat, divendres demanava jugar per l´honor, avui hem caigut amb honor, ningu ens pot recriminar res, aixo si l´emprenyada no ens la treu ningu. Fins dema.

divendres, 22 de maig del 2009

PARTIT CONTRA UN RIVAL QUE S´HO JUGA TOT... STA. EUGENIA

El nostre rival aquest diumenge ales 4 de la tarde, te un plus extra de motivacio en vers anosaltres... s´hi juga la vida (a segona es clar), nomes els val la victoria sino volen veure´s abocats al pou del descens, cosa que els fa doblement perilosos.
Nosaltres amb els deures fets ja fa setmanes, anirem a intentar guanyar-los per la netedat de la competicio i per no perjudicat tercers equips, que ningu dubti que ho donarem tota al camp per intentar aconseguir la victoria, ens hi jugem quelcom mes important que els tres punts... el nostre honor. Us deixo amb la frase de la setmana que es de Victor Hugo i diu aixi: "EL FUTUR TE MOLTS NOMS. PER ALS DEBILS ES LO INABASTABLE. PER ALS TEMEROSSOS, LO DESCONEGUT. PER ALS VALENTS ES L´OPORTUNITAT."

diumenge, 17 de maig del 2009

VOLTREGA 1 - VIC 3

"Es poden trigar 1000 anys per construir un somni i nomes un segon per destruir-lo". Nosaltres no hem trigat 1000 anys en construir el que tenim, pero si ens ha costat molt esforç i sacrificis, com per destruir-lo en un moment, l´ahir ja no existeix, nomes ens queda el dema, i us aseguro que lluitarem perque sigui millor. Gracies a l´avançada als que ens acompanyareu i gracies als que us quedareu en el cami pel que ens heu aportat, no sera facil, pero se que tinc el compromis i l´impliacio de la gent que ens acompanyara, es l´unic que demanem i se que no em fallareu.
Felicitats al Vic per la victoria.

dissabte, 9 de maig del 2009

Campdevanol 3 - VOLTREGA 0

Qualsevol persona que llegueixi el diari i veigui el resultat del partit d´ahir, pensara: "quin "meneo"!!!". Res mes lluny de la realitat. El partit d´ahir em va recordar al partit del dia del Riudeperes, o mes lluny en el temps el dia del Roda a la primera volta. Varem tocar la pilota amb criteri, varem saber jugar quan ho teniem de fer i ser contundents a l´hora de ser-ho, el problema va ser que no varem tenir la profunditat que hem tingut aquests dos dies, no obstant pero i malgrat el resulat advers, penso que hem d´estar satisfets del retrobament amb un joc que feia dies no teniem i que ahir varem tenir, varem jugar 80 minuts notables si be ens va mancar una mica de profunditat i presisio en la darrera pasada als nostres davanters, fins i tot despres del primer gol tenim l´opcio de fer l´empat amb el remat de cap de´n Jordi Benabente, que surt fora fregant el travesser, es a partir del 2-0 al minut 85 que ja marxem del partit i ens cau el terc,er com si hagues durat mes ens hagues pogut caure el quart...
Us dic que estic satisfet perque ahir l´equip va treballar i molt, va jugar altre cop amb criteri i perque varem recuperar a tres homes que espero ens ajudin en aquest tram final, Marc Icart, Sergi Bajo i Edu Bernal, de mica en mica l´infermeria es va buidant i ens dona mes opcions a l´hora de jugar amb els elements de l´equip, a veure si aquests tres partits que ens queden signifiquen poder tornar al nivell que hem tigut la major part de la lliga, i que aquests dies per alguna rao o altre habiem perdut.
Felicito al Campdevanol per la victoria , tot i que penso que varem rebre un castig excesiu pel que va ser el partit, pero ara no serveix de res queixar-se i demanar justicia en un resultat, es el que es i s´ha cabat, i per aixo se´ls ha de felicitar ja que varen jugar un bon partit, i perque no dir-ho tenen un gran equip. Sort pel que us queda de lliga.
I nosaltres a esperar la setmana vinent amb el Vic, la nostra recuperacio en quan a joc, i poguem oferir ala nostra parroquia una victoria en un "derby" amb connotacions de rivalitat hocheistica. Si treballem com ahir, jugem com ahir, i intentem tenir una mica mes de profunditat, segur que ho aconseguim.

diumenge, 3 de maig del 2009

VOLTREGA 1 - RODENC 3

No va ser una bona tarde per nosaltres. Podriem resumir el partit molt facilment, varem jugar malament en totes les linies, no varem combinar mes de tres pasades seguides i amb aquest balanç es dificil guanyar un partit. Motius?? podriem discutir-ho tota la nit, pero per a mi el motiu principal esta en nosaltres mateixos i es diu actitut. No va ser la mateixa actitut que varem tenir amb La Gleva, ni mes lluny en el temps amb el Moia, va ser una acititut semblant a la del dia de l´Oar, va faltar garra, compromis, ganes i sobretot encert a l´hora de combinar, de tocar de moure l´equip. Cert que aquesta setmana degut a la pluja i a que el nostre camp es de terra, (com desitjem el nou camp de gespa!!!), no varem entrenar dijous i aixo ho tenim comprobat que es nota, pero no pot ser aquesta l´excusa, ni tampoc les baixes que fa dies que arroseguem, ni la relaxacio del que ja ho te tot fet i es deixa anar, no!! Ens queden 4 partits per acabar i hem d´acabar-los amb la mateixa intensitat i ganes que hem jugat durant tot l´any, Dissabte no varem tenir aquesta intensitat i davant un equip com el Rodenc, que si tenia la gana de la necessitat de la victoria i ho varem pagar, d´acord que dos dels gols son de penal i l´altre podria ser en fora de joc, pero no ens podem queixar perque el mal partit el varem fer nosaltres i la derrota l´encaixem nosaltres per merits propis. Hem de tornar a tenir fam de victoria i tronar al´actitut que hem tingut durant la major part de la lliga, no poedm acabar la temporada donant l´imatge del que es deixa anar perque ja esta tot fet, encara no tot esta fet i quedar el mes amunt posible esta en les nostres mans, jugadors que heu fet una campanya sensacional us mereixeu acabar-la de manera esplendida i aixo depen de nosaltres i de les ganes i l´actitut que hi posem. Encara som a temps de rentar la nostra imatge i fer dels 4 partits que ens queden, el que ha vingut siguent durant gran part de la temporada, partits per disfrutar del futbol, jugant-lo dins del camp, i gaudint-lo qui ens ve a veure, lluitem els propers 4 partits, amb l´intensitat que hem de posar-hi i el regust d´aquesta gran temporada encara sera mes dolç. Jo confio amb vosaltres perque se que ho podeu fer si voleu, de jugar a futbol tots en sabeu i molt, demostrem-ho...
A l´aficio que ens va fer costat, malgrat el pont, com sempre...GRACIES.

divendres, 1 de maig del 2009

NO FEM PONT... DISSABTE EL RODENC.

Aquesta setmana ens visita al parroquial un molt bon equip. Com ja us vaig dir en la primera volta per a mi tenen una de les millors, per no dir la millor davantera del grup, el potencial de l´Eloi Burgaya, en Cervera i sobretot de´n Roger Escarrabill esta per sobre de qualsevol dubte, han atravessat una mala ratxa de resultats en les darreres jornades pero dissabte pasat davant el Riuprimer sembla que varen deixar enrera els fantasmes i la mala sort, i varen quallar un partit força complert, precisament coincidint amb el retorn de´n Roger absent algunes jornades. Per nosaltres el partit se´n presenta com la darrera oportunitat d´enganxar-nos a dalt, queden 15 punts en joc i cadascun d´aquests punts tenen un valor grandios, no podem deixar escapar mes punts i menys a casa, hem de sortir amb la mateixa actitut que varem sortir dissabte passat, amb la mateixa força i amb les meteixes ganes, hem de jugar a futbol com sabem i estar encertats, pero sobretot hem de sortir amb el convenciment de que si volem encara podem fer grans coses en aquest campionat que esta a punt d´acabar, si estem convençuts encara no hem dit la nostra ultima paraula... de nosaltres depen, no deixem pasar la darrera oportunitat. Us deixo amb la frase de la setmana que es un proverbi xines que diu aixi: "EN LA VIDA HI HA TRES COSES QUE MAI TORNEN ENRRERA: LA FLETXA LLENÇADA, LA PARULA PRONUNCIADA I L´OPORTUNITAT PERDUDA"

jugadors convocats
dissabte....................2 maig 2009
partit.........................VOLTREGA-Rodenc
a 1/4 de 4 al camp de futbol


1.Albert Guix
2.David Vizanzais
3.Juan Cobo
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.Joan Carles Comas
8.German Lazaro
9.Dani Marcos
10.Ivan Panadero
11.Carles Bernal
12.Marc Laarbys
13.Xevi Pardo
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Albert Bernal