diumenge, 29 de març del 2009

PRADENC 3 - VOLTREGA 2

A vegades, no saps ben be el perque pero la vida i les circumstancies es tornen a repetir, i sembla com si entresis en una espiral que fa reviure sensacions i vivencies viscudes amb anterioritat.
El partit d´aquest diumenge va ser calcat al de la primera volta, pero amb resultat invers. Varem fer uns grans primers 15 minuts, varem poder sentenciar i no ho varem fer i despres varem pasar 30 minuts de desconcert que ens varen fer perdre el partit. Els segons 45 minuts varen servir per demostrar que tenim anima, que tenim ganes i que tenim fam de victoria, varem ser ambiciosos i varem buscar sempre la victoria, si no haguessim set tant ambiciosos i ens haguessim comformat amb l´empat, potser ara diriem de l´importancia del punt aconseguit, pero varem voler els tres punts i varem marxar sense cap. Vull felicitar a tot l´equip, per l´esforç i el treball que varen fer, sempre he dit que en les victories hi som tots i en les derrotes tambe, hi varen haber errades que intentarem corregir, repeteixo pero que tots en som responsables, jo al capdavant. Felicitar tambe al Pradenc, perque va fer un gran partit i sempre va donar la cara, va ser ambicios i va voler guanyar al igual que nosaltres, el resultat es evident, quan hi ha dos equips que volen jugar a futbol i volen guanyar, sempre es sol veure un gran espectacle. Ens saps greu haber perdut perque era una oportunitat unica de ficar-nos a un punt del lider Moia, pero no dubto que amb una lliga tant igualada i amb tant bons equips en tindrem mes, el que es tracta es de no desaprofitar-la altre vegada.
El nostre objectiu al principi de temporada era la permanencia, ja la tenim, ara ens hen fixat quedar el mes amunt posible, ens queden 8 partits i d´aquests 5 a casa, VITAL amarrar els partits a casa i no deixar escapar cap dels 15 punts que ens queden per disputar al parroquial. Penso que si amb aquests 8 partits podem aconseguir 18 punts, estarem antre els 3 primers, cosa que per mi seria un exit en el nostre primer any a segona, si no ho aconseguim pero, crec que ningu podra estar descontent de la campanya que estem realitzant, de tota manera el nostre proper objectiu ha de ser aquest, posem-nos a treballar que tenim 8 finals per jugar, i la primera es dissabte contra l´OAR Vic. Ens veiem al camp.
A l´aficio encara que sembli repetitiu dir sempre el mateix... GRACIES!!!

dijous, 26 de març del 2009

CONVOCATORIA PEL PRADENC

diumenge..................29 març 2009
partit............... Pradenc-VOLTREGA
a ¾ de 2 a La Catolica o be a ¾ de 3 a Prats



1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.Edu Bernal
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Marc Laarbys
13.Albert Bernal
14.Albert Font
15.Carles Bernal
16.Xevi Pardo
17.David Vizanzais

DISSABTE VETERANS, DIUMENGE PRADENC.

Cap de setmana atapeit el que se´ns presenta. Dissabte, pel que fa a l´equip de veterans, fa la seva presentacio oficial contra el Sabadell, a les 4h al parroquial, partit on podrem reviure temps pasats i no tant llunyans, quan algun dels nostres veterans encara jugaven, es tornaran a vestir de curt davant un club historic, el Sabadell, que vindra a Sant Hipolit amb homes emblematics dels equips pasats de l´entitat del valles. Esperem tindre una tarde entretinguda de bon futbol, entre jugadors que l´unic objectiu ha de ser el d´oferir una bona tarde a la gent que ens acostem al parroquial.
El diumenge a la tarde arriba lo serios. Anem a un dels camps mes dificils de la categoria, a jugar contra un bon equip que potser no ha tingut la sort que s´esperaba d´ell, a nivell resultats, pero que es un gran equip amb grans jugadors.
Noms com Roger Parareda, Gijarro, Rocky, en Bau, son sinonim de qualitat en un equip on la lluita i el bon joc s´uneixen per formar un equip temible. Haurem de mantenir la linia marcada en els nostres dos darrers partits, i donar el millor de cadascu de nosaltres mateixos per sortir airosos de Prats. estem en un punt clau de la lliga, on sembla que s´ha trencat la pàrt de dalt amb la resta, mantenir-nos en aquestes posicions nomes depen de nosaltres, no sera una tasca facil en cap dels 9 partits que ens queden pero, sempre he dit que som els amos del nostre desti, el dificil ja esta fet, ara ens toca disfrutar, si tenim una bona mentalitat, anem pel partit, i sortim al camp a jugar a futbol, no dubto que a Prats veuran un gran equip, depen de nosaltres, remem tots en la mateixa direccio i els ho posarem dificil als pradencs, que al final de l´encontre, resultat a part estem satisfets de la nostra feina, ells son un gran equip, demostrem que nosaltres... tambe.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Juli Cesar i que diu aixi" RES NO ES TANT DIFICIL, QUE NO HO PUGUI ACONSEGUIR LA FORTALESA"
Aquest vespre la convocatoria.

dissabte, 21 de març del 2009

VOLTREGA 3 - MOIA 2

Us deia la setmana pasada:

"Posem-nos
dempeus altra vegada i que se senti
la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti.
que tot està per fer i tot és possible."

Avui ho ratifico, tot esta per fer i el mes important...tot es possible.
Avui davant un grandios equip, hem fet un partidas, avui la gent de Moia han pogut veure el que no varen veure al seu camp, un equip de futbol que juga, que intenta tocar la pilota, que intenta combinar i que li agrada jugar a futbol, entenent jugar a futbol com un joc, jugat amb els peus pero pensat amb el cap. Quan pensem, som solidaris, ens entregem i anem en serio, som un dificil rival per qualsevol equip. No vull que ningu pensi que em deixo portar pel resultat d´avui, ja que a vegades hem guanyat tambe, i la sensacio amb la que he marxat del camp no ha estat tant satisfactoria com avui. Avui em quedo amb el joc de la primera part, amb l´actitut, amb l´entrega ,la lluita i el compromis, amb el convenciment de que si seguim per aquest a linia serem un dur rival per tots els equips. Felicito a en Segi Vigue, ja que la setmana pasada va estar negat de cara al gol, pero aquesta ha demostrat que es un davanter impresionant, a en Fonsi que ha jugat fins que la cama ha dit prou pero que l´estona que hi ha estat ha fet un partit de llibre, a en Pana i en Bajo que han mogut l´equip com si fosin el motor d´un Ferrari, amb presicio i clase, a en Juanki que ha lluitat el que no esta escrit, a en Valldaura que algun dia ens fara agafar un atac de cor pero que es un "PUTO CRACK" amb majuscules, a l´Icart que dia a dia demostra que es una peça clau pel Voltrega, jugui on jugui fa un recital, a en German i en Laarbys, que trenquen per banda qualsevol defensa que es posi per davant, ademes de fer gols espectaculars, a l´Albert Guix un porteras que amb la seva veterania es unaltre entrenador a dins del camp i que llegeueix els partits com ningu, i a en Jordi Benabente, unaltre que ha jugat fins que la cama li ha dit prou pero mai s´ha amagat, sempre ha donat la cara i per mi tambe ha fet un partidas, i no vull deixar de banda a la gent que avui ha estat a la banqueta, en Xuqui peça clau del nostre equip pel que aporta, un lluitador Juan que cada dia va creixent, un retornat Edu que el dia que aposenti el cap sera imprescindible i en Xevi que ens sera molt util les properes setmanes, o en Xarli unaltre que ens fara molt servei d´aqui pocs dies, i en Mafi que ha vingut avui a donar-nos un cop de ma tot i jugar sense haber entrenat gens.
Torno a dir que no hem fet res, simplement hem demostrat que si volem el limit nomes el tenim nosaltres, a vosaltres us correspon dir on voleu estar d´aqui a final de temporada, ens queden 9 partits pero jugant com avui... ja se la resposta!!!
A l´aficio que ens ha acompanyat avui, un dia mes... GRACIES!!!!
Felicitar al Moia pel gran equip que tenen i que el fan un gran candidat a ser campio, un equip molt equilibrat en les seves linies i que jugen a futbol amb força i clase, molta sort pel que us queda de lliga, on penso que hi haura partits interesantissims. Sort.

dijous, 19 de març del 2009

CONVOCATORIA PER MOIA

jugadors convocats
dissabte..................21 març 2009
partit............... VOLTREGA-Moia
a ¼ de 4 al camp



1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.Edu Bernal
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Marc Laarbys
13.Albert Bernal
14.Albert Font
15.Carles Bernal
16.Xevi Pardo
17.Joan Carles Comas

dimecres, 18 de març del 2009

ENS VISITA EL LIDER...MOIA

Dissabte a 2/4 de 5 de la tarde, tenim una visita important al parroquial. Ens visita el lider, el Moia. El Moia es un equip com ens va demostrar la primera volta molt potent i que te grans jugadors en les seves files, Espinal que porta 16 gols, Forcada, Mañosa, Del Rio, Farras... grans jugadors que fan que el Moia estigui on esta, i sigui un del candidats principals a l´ascens, juntament amb La Garriga i Campdevanol, segons el meu punt de vista. Sera dificil guanyar, d´aixo no en tinc cap dubte, pero tampoc tinc cap dubte que si l´actitut correspon a la del dissabte passat serem un dur rival i li posarem les coses molt dificils al Moia. Al seu camp no varem fer un bon partit, i la gent de Moia no ens ha vist oferir tot el que podem donar en un partit de futbol, hem de ser valents, jugar sense por, amb respecte pero atrevits, intentant imposar el nostre joc, hem d´anar pel partit desde el principi i quan s´acabi el partit, que marxem amb la satisfaccio de que hem fet tot el que podiem i ens hem entregat al maxim durant els 90 minuts, el resultat sigui el que sigui sera el de menys si marxem cap a casa amb la satisfaccio d´haber fet les coses ben fetes i d´haber donat a la nostra gent tot el que podiem donar-los.
Com es habitual us deixo amb la fase de la setmana, es de Bertolt Brecht, i diu aixi:" HI HA HOMES QUE LLUITEN UN DIA I SON BONS. N´HI HA D´ALTRES QUE LLUITEN UN ANY I SON MILLORS. N´HI HA QUE LLUITEN MOLTS ANYS I SON MOLT BONS. PERO HI HA ELS QUE LLUITEN TOTA LA VIDA I AQUESTS SON ELS IMPRESCINDIBLES."

diumenge, 15 de març del 2009

Riudeperes 0 - VOLTREGA 5

Algu podra pensar que la golejada d´aquest cap de setmana no te cap merit, pel fet de jugar amb el darrer classificat. Jo al contrari li donc un merit extraordinari. I li dono per una colla de fets que ara us explicare, que penso han de marcar la dinamica en aquest tram final de la lliga, i que si som capaços d´aprofitar ens han de servir i molt.
No valoro tant la victoria, sino el com varem aconseguir aquesta victoria, per mi es mes important el com, que el que. La manera de jugar de l´equip, la manera d´entregar-se, la manera en que es va presionar , el convenciment que varem tenir de fer les coses, de jugar com ens agrada i que feia dies que havien deixat de banda... aixo es el que per mi es important, convençut com sabeu que estic, de que si es juga be a la llarga les victories arriven. Dissabte contra un dificil rival, necessitat de punts, i amb el que mantenim molta rivalitat (sana aixo si...) varem jugar com un bon equip de futbol, varem ser solidaris en l´ajuda, varem ser precisos en la pasada, i mortals en la definicio, varem combinar, varem tocar i varem obrir el camp per fer-lo gran, tot-hom es va oferir sempre, ningu es va amagar i tots varem celebrar els gols i la victoria com si ens hi hages anat mes que tres punts.
I aqui es alla on vull anar jo ara. Per que dic que pot marcar el nostre devenir en la lliga? penso que estem en una situacio privilegiada, a 10 jornades pel final i amb el deures fets, i ara ens venen els partits per definir i decidir en quina posicio volem acabar en la lliga. Oblidem-nos ja del descens, hem fet la nostra feina, replantejem objectius i decidim si volem continuar per aquest cami, i anar sense cap presioo a buscar cotes mes altes, si entrenem fort, convençutys, si jugem els partits amb la conviccio i les ganes de dissabte, i ens acompanya tambe una mica la sort, pot ser una temporada per enmarcar, som els senyors del nostre desti, equip, vosaltres decidiu, pero per mi... A TOPE FINS AL FINAL!!! d´aqui a 10 jornades tornarem a fer balanç, si seguim pel cami que varem començar dimarts pasat, segur que sera positiu.
Vull fer un apart per felicitar a una persona que, tot el que li diguem es poc. FELICITATS JORDI GIL!!! el nostre president de la penya ha fet 30 anys i volem desde aqui agrair-li el que fa per nosaltres cada setmana, es un plaer sentir-te animant i tocant el bombo cada setmana i espero que estiguis amb nosaltres molts anys mes al nostre costat. Per tu principalment va aquesta victoria. Agrair com sempre ademes de´n Jordi el suport de la nostra aficio, en els mals moments han estat amb nosaltres i en els bons esperem fer-los disfrutar. A pensar ja en dissabte on ens visitara el lider, el Moia. Com diu Miquel Marti i Pol:

"Posem-nos
dempeus altra vegada i que se senti
la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti.
que tot està per fer i tot és possible."

dijous, 12 de març del 2009

CONVOCATORIA PEL RIUDEPERES

jugadors convocats
dissabte..................14 març 2009
partit............... Riudeperes-VOLTREGA
a 3/4 de 3 a la catolica
o be a ¼ de 4 a Folgueroles



1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.Edu Bernal
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Marc Laarbys
13.Albert Bernal
14.Albert Font
15.Carles Bernal
16.Dani Marcos
17.Joan Carles Comas

DIFICILISSIM PARTIT... RIUDEPERES

Tot i que algu pot pensar que tenim un desplaçament facil aquest cap de setmana, res mes lluny de la realitat. Tenim un complicat desplaçament a un camp on han punxat ja equips importants, i on qui hi ha guanyat, ha hagut de suar i molt per esgarrapar punts. A tot aixo afegiu-hi la rivalitat amb el Riudeperes arran de disputar-nos la lliga l´any pasat, i que s´han reforçat amb un jugador de gran qualitat com es en Manel Guerrero i el retorn d´un gran jugador com es l´Ivan Palomar, que torna despres de la lesio al genoll, i trobareu un coctel, que no ens fa estar gens tranquils de cara al partit de dissabte.
Maneres de superar el partit? jugant millor que ells a futbol, corrent mes que ells els 90 minuts del partit, ser solidaris amb el company i entregar-nos com si fos una final. Si fem les coses ben fetes tenim opcions, si jugem com els dos darres partits(Calldetenes i Roda) no en tenim gaires. Estic segur que tots hem rebut el missatge i que els propers partits tornarem a donar la nostra millor versio, ara cada punt es important i es tracta de no deixar-ne escapar mes, recuperem el bon joc i les victories tornaran, nosaltres som conscients d´on hem fallat, ara cal posar-ho a la practica, dissabte tenim el primer test.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Ninón de Lenclos, i diu aixi: "LA GOTA D´AIGUA POT FORADAR UNA PEDRA, NO PER LA SEVA FORÇA, SINO PER LA SEVA CONSTANCIA"

diumenge, 8 de març del 2009

VOLTREGA 0 - RODA 0

No hem fet un bon partit. Hem de ser clars i asumir quan fem les coses ben fetes i quan les fem malament. Com ja ens va pasar el diumenge pasat a Calldetenes, no hem estat precisos en la pasada i no hem sabut superar la presio que ens feia el mitgcamp del Roda, sobretot en el primer temps.
Tenim un equip que no sap jugar al "pilotasso" per fer mal i ser perillossos hem de jugar la pilota per terra, tocar i conbinar al mitgcamp i saber llençar les puntes amb pasades intel.ligents, pero tot aixo ho hem de fer per terra, per alçada no podem competir gairebe amb ningu, ara be per terra som un equip que quan vol, i te actitut ho fa molt be.
Aixo es el que trobo a faltar aquests dos darrers partits, l´actitut i la combinacio que ens fa ser nosaltres, que ens fa fer futbol, que ens fa agradar i que fa disfrutar a la gent que ens ve a veure. S´ha de recuperar ja!!!
Per aixo us demano maxima implicacio, maxim esforç, maxima entrega i maxim compromis. No hi ha res fet encara, tot esta per acabar i sense cap presio perque no n´hem de tenir cap, us convido a reflexionar i a pensar en el que fem malament per poder posar-hi remei, la sol.lucio es a les nostres mans i culminar una temporada esplendida tambe, no ens quedem a mitges, com diu un proverbi xines: "NO MALEEIXIS LA FOSCOR... ENCEN UNA ESPELMA" Fem nosaltres el mateix, no ens queixem pel que fem malament... posem-hi remei.
Bon equip el Roda, nomes desitjar-li que tingui molta sort, i que continui en la lluita perque queden encara 11 jornades i no hi ha res decidit, si continuen per aquest cami segur que se´n surten, anims i endavant.
A l´aficio nomes gracies, un cop mes heu demostrat que vosaltres no falleu mai. GRACIES.

dijous, 5 de març del 2009

CONVOCATORIA PEL RODA

jugadors convocats
dissabte 7 de març 2009
partit................VOLTREGA-Roda
a 3/4 de 3 al camp de futbol


1.Raul Sayago
2.Albert Bernal
3.Marc Laarbys
4.Dani Marcos
5.Albert Valldaura
6.Sergi Bajo
7.Albert Guix
8.Juan Cobo
9.German Lazaro
10.Albert Font
11.Ivan panadero
12.Jordi Benavente
13.Angel Carmona
14.Edu Bernal
15.Sergi Vigue
16.Marc Icart
17.Carles Bernal
18.Xevi Pardo

DISSABTE COMPLICAT... RODA.

Dissabte ens enfrontem aun rival perillosissim. El Roda tot i el que la seva classificacio indica no es un rival facil, ni asequible, amb els reforços efectuats amb l´arribada del nou entrenador sr. Josep Gallardo, s´ha convertit en un equip temible, molt ben compensat i amb molta solidessa en totes les seves linies. Que estigui en zoppna de descens es ara circuimstancial, ja que penso que ho te tot per sortir del pou on es ara, nomes li cal sumar, i amb aquesta intencio vindran a Sant Hipolit. Haurem de fer les coses molt ben fetes per superar-los, jugar rapid, amb profunditat i amb entrega i coratge perque repetiexo s´han convertit en un rival temible, aixo fa pero, que encara tinguem una mica mes de motivacio per aquest encontre, i que les ganes de guanyar a un gran equip com aquest siguin mes grans.
Us convido dons a ajudar-nos a guanyar, els nostres objectius ja us els vaig dir l´altre dia, guanyar, guanyar i guanyar... despres ja veurem on hem arribat, i per començar que millor que un gran equip com el Roda, amb tota la seva historia i el que ha representat pel futbol comarcal.
Entre tots hem de tirar el partit endavant, aquets vespre la convocatoria i ara la frase de la setmana, es de Concepcion Arenal i diu aixi: "EL SER HUMA QUE S´AIXECA DESPRES D´HABER CAIGUT, ES ENCARA MES GRAN QUE EL QUE NO HA CAIGUT MAI"

dilluns, 2 de març del 2009

CALLDETENES 1 - VOLTREGA 1

Hi ha dies que no et surt res i no saps ben be el motiu, ja pots anar fent coses i intentant canviar dinamiques que no hi ha res a fer. Curiosament a nosaltres aixo ens pasa molt els diumenges al mati. Sempre que tenim partit als matins la cosa no acaba de funcionar. Aquesta setmana tampoc ha estat una excepcio.
Varem començar el partit molt descentrats, les pilotes ens marxaven dels peus, feiem els controls massa llargs, les pasades imprecises, i ja varem veure de seguida que no seria al nostre dia. La cosa no va canviar en tot el partit i potser hem de reconeixer que si algu hagues merescut guanyar el partit, aquest algu era el Calldetenes. No es que fes gaire res mes que nosaltres, pero si que va gaudir de mes ocasions de gol i mes clares. Podem considerar que el punt extret es un premi, ja que no perdre es sempre positiu, pero hem de reflexionar i pensar que ens pasa i que fem malament perque sempre que tenim davant nostre una jornada decisiva, (aquesta setmana de guanyar ens ficavem tercers a 2 punts del lider...)ens "cagem".
Varem dir desde el principi que el nostre objectiu era el de fer 45 punts que ens donesin la salvacio, pero sap greu que un equip que pot fer molt mes es conformi en nomes aquest objectiu. Penso que els 45 punts ja els farem, si jugem com sabem, aviat, el que hem de pensar que despres a l´hora de redefinir objectius no trobem a faltar els punts perduts amb rivals teoricament asequibles. Senyors encara hi som a temps, es tracta simplement de no fallar mes, ser seriosos i demostrar tot el que podem i sabem fer, dissabte amb el Roda sera dificil pero ha de ser el primer pas cap un nou objectiu...guanyar, guanyar i guanyar!!!
A l´aficio que ens va fer costat entre mitj d´un dia plujos, nomes dir-li com sempre GRACIES!!! Vosaltres si que no falleu mai.