divendres, 27 de febrer del 2009

VOLTREGA 1 - TORELLO 0

Hem salvat el primer obstacle de la setmana, i va ser un obstacle prou complicat com p er estar satisfets de com va anar la cosa. Equip molt ben plantat el Torello que ala primera part ens va crear molts problemes, i que no va deixar que desenvolupesim el nostre joc. A la segona pero ens varem estirar i varem aprofitar la seva baixada fisica per dominar el partit i crear oportinutats de cara a gol, en la darrera del partit en German va aconseguir el gol que ens donava la victoria i que ens feia arribar a l´extasi. Bon partit en linies generals amb una part per cada equip, i on en la nostra varem fer el gol que ens va donar la victoria.
Ara ja a pensar en el partit de diumenge al camp del Calldetenes, on ens espera un dificil partit, en front d´un rival sempre perillos i que mai abaixa els braços, ens haurem d´esforçar de valent per aconseguir quelcom positiu. Per nosaltres pero, no quedara. El partit es diumenge a les 11.45h. i la llista de convoacats es la mateixa que la de dijous, aqui la teniu pero:

dumenge..................1 març 2009
partit............... Calldetenes-VOLTREGA
a 2/4 de 11 al camp de futbol de Calldetenes
o be a les 10 al Bar Nou.



1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.Albert Bernal
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Carles Bernal
13.Eloi Pla
14.Albert Font
15.Angel Carmona
16.Dani marcos
17.Joan Carles Comas

dimarts, 24 de febrer del 2009

SETMANA ATAPEIDA, DIJOUS TORELLO, DIUMENGE CALLDETENES.

Setmana important per deixar clares les nostres aspiracions en aquesta lliga. Tenim dos partits en 3 dies que ens poden fer enganxar a dalt, o fer-nos quedar en una zona de "terreny de ningu", on els de dalt estiguin ja massa lluny, i els de baix estiguin tambe massa lluny per inquietar-nos,l i on pot semblar que la feina que ens queda fer a la lliga es pasar jornades.
Jo vull la primera opcio. Vull guanyar els dos partits que tenim (Torello i Calldetenes) i mirar d´acostar-nos el maxim posible als llocs capdavanters, i penso que aquesta es tambe l´actitut i l´ambicio de tot l´equip.
Dijous tenim el primer asalt, el Torello que be reforçat moralment despres del canvi d´entrenador, sera un dur rival el dijous a les 9 al parroquial. No vull que ningu pinti l´encontre com una batalla entre en germans, el partit es guanyara, empatara o perdera a dins el camp de futbol i es un lloc on nosaltres no estarem. Qui decidira el partit seran els jugadors, i els entrenadors l´unic que intentarem sera explicar el que entenem nosaltres que han de fer, pero la decisio, l´encert o la desgracia de l´encontre, aixi com el pes del partit, caura en les espatlles dels jugadors. Jo confio que els nostres jugadors estiguin mes encertats, i que donin unaltre alegria l´aficio que no dubto estara al nostre costat aquest dijous a les 9 al parroquial. Us hi esperem.
Us deixo amb la frase de la setmana i amb la llista de convocats. La frase de la setmana es de Mahatma Gandhi, i diu aixi: "LA NOSTRA RECOMPENSA, L´HEM DE TROBAR EN L´ESFORÇ MES QUE EN EL RESULTAT. UN ESFORÇ TOTAL ES UNA VICTORIA COMPLERTA"

La llista de convocats es la seguent:
dijous..................26 febrer 2009
partit............... VOLTREGA-Torello
a 3/4 de 8 al camp de futbol



1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.Albert Bernal
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Carles Bernal
13.Eloi Pla
14.Albert Font
15.Angel Carmona
16.Dani marcos
17.Joan Carles Comas

diumenge, 22 de febrer del 2009

EN SOM 20, PERO A DARRERA HI HA MES GENT...



Desde la grada animant, tambe es marquen gols!!!!

dijous, 19 de febrer del 2009

VOLTREGA 5 - STA.EUGENIA 2

Us deia al pasat partit que tenia cert temor al Riuprimer, dons be el partit contra el Santa Eugenia tambe era un partit d´aquells trampa. Sobre el paper erem clars favorits pero el fet del tipus de joc que practica, unit a la qualitat del seus jugadors i al fet de que estan com nosaltres, acostumats a jugar en camp de terra, el feien un rival certament perillos.
Contra aquest temor els jugadors ahir varen donar la millor medecina. Sacrifici, entrega, lluita i sobretot...bon joc.
Que tenim un equip amb grans jugadors penso que no es descobrir res, que tenim un equip amb gent compromesa amb l´equip, penso que encara es descobrir menys, i quan la qualitat i el compromis s´uneixen en un partit, el resultat sol ser com el d´ahir al vespre... un gran partit de futbol.
Vull felicitar desde aqui a TOTS els jugadors, els felicito pel gran partit que varen fer, per la lluita, per l´entrega i la solidaritat demostrada, pero alhora tambe els vull dir que no hem fet res, que nomes son 3 punts i que encara s´ha de seguir sumant, el cami encara es llarg i ple de dificultats, pero la millor manera de vencer-les es fent el que varem fer ahir, futbol i entrega, solidaritat i bon joc, ganes i qualitat, EQUIP mes que mai i en majuscules.
No voldria destacar a ningu perque penso que tots vareu estar a un gran nivell, pero si voldria destacar un parell de coses:
Ahir varem tornar a veure un gran Sergi Vigue, aquest es el Sergi que tots volem i espero que aquesta segona volta siguis el gran jugador que ets i que feia temps que no veiem.
Vull destacar tambe el partit d´unaltre home que per mi va estar soberbi, en Dani Marcos, partidas del nostre Xavi particular.
I Per acabar felicitar tambe a unaltre home que s´ho mereix tot i que ahir va tenir una petita recompensa en forma de gol, "ENHORABUENA JUAN" t´ho mereixies.
I com no, no podia acabar aquesta cronica sense parlar de l´aficio, que ahir tot i ser partit entre setmana i en horari nocturn, ens va acompanyar com sempre. GRACIES un cop mes!!!

dimecres, 18 de febrer del 2009

DEMA ENS VISITA EL SANTA EUGENIA

Dema en horari champions tenim partit de lliga. Degut ales nevades que varen obliga a ajornar el partit de la primera volta, jugem aquest dijous a les 9 contra el Sta. Eugenia. Partit complicat degut al tipus de joc del rival, molt fisic i amb gent alta i potent al mitg camp i darrera que ens obligara a jugar un bon partit si els volem derrotar, ademes tenim el handicap que estan habituats als camps de terra, ja que juntament amb el nostre son els dos darrers camps de terra de la categoria, (tot i que el Sta. Eugenia ja ha començat les obres per adecuar-lo a la gespa artificial)sera un partit complicat on haurem d´esforçar-nos al maxim i donar el 200%, per tirar endavant el partit, no dubto pero que entre tots ho aconseguirem. A pels 3 punts!!!
Us deixo la frase de la setmana que es de´n Lou Holtz, i diu aixi:"LA HABILITAT ES EL QUE ENS PERMET FER CERTES COSES; LA MOTIVACIO DETERMINA EL QUE ES FA, I L´ACTITUT LO BE QUE ES POT FER CADA COSA"

La llista de convocats es la seguent:
dijous..................19 febrer 2009
partit............... VOLTREGA-Sta. Eugenia
a 3/4 de 8 al camp de futbol



1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.David Vizanzais
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Marc Laarbys
13.Eloi Pla
14.Albert Font
15.Angel Carmona
16.Dani marcos
17.Joan Carles Comas
18.Albert Bernal

diumenge, 15 de febrer del 2009

VOLTREGA 2 - RIUPRIMER 1

Confeso que tenia molt de respecte al Riuprimer. Es un equip que intenta practicar un futbol amb el que jo combrego, joc de toc, tracte amable de la pilota, i mirant sempre la porteria rival. Penso que varem estar a l´alçada.
A mi personalment el nostre partit em va agradar, varem jugar facil, verem ser generosos en les ajudes, varem ser solidaris amb els companys, varem estar intensos, en definitiva varem fer el que haviem de fer per guanyar i com sol pasar quan fas la feina ben feta, exceptuant alguna vegada, varem guanyar.
Bona primera part on nomes ens va faltar el gol, pero que va tenir les ocasions per materialitzar-lo, bon segon temps on tot i marcar-nos en una errada de cobertura nostre, ens sobreposem de seguida al gol i tornem anar a pel segon, aquest es l´esperit que hem de tenir, mai abaixar els braços, ser sempre solidaris i generosos amb l´entrega i estar convençuts de que si volem podem.
Per mi va ser un gran partit de futbol entre dos bons equips que varen demostrar que a la segona territorial tambe hi ha equips que intenten jugar a futbol.
Ara el nostre repte es diu Sta. Eugenia. El dijous a les 9 del vespre, disputem un dels dos partits endarrerits que tenim, i que ens poden fer escalar alguna posicio ademes d´acostar-nos una mica mes als llocs capdavanters, no sera gens facil perque el Sta. Eugenia es un equip fort i fisicament potent, pero amb l´ajut de tota l´aficio i amb el mateix esperit i ganes de dissabte, hem de procurar tirar el partit endavant i acostar-nos al nostre objectiu que cada cop tenim mes aprop, quan l´haguem assolit... qui sap, ja ens tornarem a replantejar la situacio, de moment us esperem dijous al camp, el Sta. Eugenia ens espera,

dijous, 12 de febrer del 2009

CONVOCATORIA PEL RIUPRIMER

dissabte..................14 febrer 2009
partit............... VOLTREGA-Riuprimer
a 3/4 de 3 al camp de futbol



1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.David Vizanzais
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Marc Laarbys
13.Eloi Pla
14.Albert Font
15.Angel Carmona
16.Dani marcos
17.Carles Bernal
18.Albert Bernal
19.Joan Carles Comas

dimecres, 11 de febrer del 2009

DISSABTE... RIUPRIMER!!

Rival historic el que ens visita aquesta setmana al parroquial, el Riuprimer es un equip que no va coimençár gens be la lliga pero que s´han refet i que amb els fitgatxes de dos bons jugadors (Nil Coll, i Albert Font) han apuntalat un equip molt casigat per les lesions a principi de temporada. El Riuprimer es un equip que li agrada tocar la pilota, jugar en curt i anar a l´atac, i que sens dubte vindran a Sant Hipolit amb aires de reventge despres del 0-2 de la primera volta. Penso que si fem les coses be tenim les nostres opcions i potser som una mica mes favorits que ells, tot es tracta de jugar tant be com sabem, sense renunciar mai al nostre estil i aprofitar les ocasions de gol que tinguem, que estic segur que les tindrem. Ja ho sabeu, el dissabte a les 4 us esperem perque ens feu costat, i ens ajudeu a trencar la ratxa de partits sense guanyar que portem, amb permis de la pluja ... esclar!!
Us deixo amb la frase de la setmana, es de Chuang tzu, i diu aixi:"MOLTES PETITES DERROTES, ENS CONDUEIXEN A LA GRAN VICTORIA"
Fins dema on hi haura la llista de convocats.

dilluns, 9 de febrer del 2009

LLERONA 2-VOLTREGA 0

Com se sol dir en el mon del futbol, qui perdona ho acaba pagant, i aquesta setmana en varem tenir una mostra molt clara. Varem fer per mi, uns 30 primers minuts extraordinaris, on varem entrar per banda, varem xutar, varem crear fins a 6 ocasions de gol clarisimes, pero... les varem fallar, i com sol pasar ells en una contra als inicis del segon temps... la varen ficar a dins. Amb els equips del Valles anar per darrera del marcador es sempre un problema, perque son equips amb jugadors molt "pillos" i que dominen el joc "subterrani" a la perfeccio, no ho critico, simplement ho constato, i varen saber matar el partit i tallar-lo perque no hi hagues una continuitat ni un ritme que ens hagues anat millor a nosaltres, que no pas un partit mes trabat i amb mes interupcions com va ser el segon temps. A les acaballes, quan ja estavem tots a dalt buscant l´empat a la desesperada ens varen fer el segon i cap a casa amb la sensacio de que no varen ser millors que nosaltres pero si varen ser mes efectius, que a la llarga es el que compte.
Algu dira que estem en crisi. Penso que al llarg d´una temporada els equips pasen moments pitjors i millors, i ara potser si que ens costa una mica mes fer gols, amb els numeros a la ma som el 4ªrt millor equip en defensa i el 13e en atac, pero penso que no es res que no es pugui sol.lucionar, simplement hem de treballar una mica mes els atacs, i afinar una mica la punteria als entrenaments, no crec que ens haguem de preocupar en exces, perque estic segur que tots els jugadors posaran el seu granet de sorra per revertir aquesta situacio i començar a guanyar de nou partits, i tornar a escalar posicions a la taula classificatoria i estar alla on la nostra gent que ens apoya en tot moment, i que ens fa costat en cada moment vol.
Gracies pel vostre recolsament cada setmana, i dissabte no dubteu que amb el vostre ajut que se que tindrem sortirem a guanyar com no pot ser de cap altre maner... us hi esperem!!

dissabte, 7 de febrer del 2009

DIUMENGE A LA TARDE...LLERONA - VOLTREGA

Aquesta setmana partit en horari televisiu. com si d´un partit de La Sexta es tractes, jugem a 2/4 de 5 al camp del Llerona.
Partit complicat degut a que el nostre rival es troba en plaçes de descens i que cada punt que hi ha en joc, es vital de cara a les seves aspiracions de mantenir la categoria. Ademes ens trobem que recentment han canviat d´entrenador, cosa que suposa un nou aire i una injeccio de moral i de ganes, que a vegades pasa quan hi ha un relleu a la banqueta. A part el Llerona tot i que la seva classificacio no ho pugui semblar, es un perillos rival que te en les seves files molt bons jugadors, alguns dels quals amb experiencia en categories superiors, per tot aixo sera dificil treure punts d´aquest camp, tot i que anirem a Les Franqueses amb aquesta intencio, esperem tornar cap a Sant Hipolit amb tres punts mes que ens acostin als objectius marcats aquesta temporada.
Enceto aquesta temporada la frase de la setmana abans de pasar a la llista de convocats. La frase de la setmana es de Oliver Wendell Holmes, i diu aixi:" A VEGADES NAVEGEM AMB EL VENT A FAVOR, ALTRES VEGADES EN CONTRA; PERO EL QUE HEM DE FER SEMPRE ES NAVEGAR, MAI ESTAR A LA DERIVA, NI TANT SOLS PARAR I LLENÇAR L´ANCORA"

jugadors convocats
diumenge.....................8 febrer 2009
partit.................Llerona - VOLTREGA
a 1/4 de 4 al camp de futbol de Les Franqueses
o be a 1/de 3 a La Catolica


1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.David Vizanzais
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Marc Laarbys
13.Eloi Pla
14.Albert Font
15.Angel Carmona
16.Dani marcos
17.Joan Carles Comas

diumenge, 1 de febrer del 2009

VOLTREGA-TORELLO (suspes)

Es el segon partit que se suspen per identic motiu. Camp impracticable a causa de la pluja. Es una llastima, perque ningu sap les ganes que tenim de jugar a casa davant el nostre public, pero sembla ser que encara no toca... en fi haurem d´esperar que el temps milori i poguem disposar del camp, en condicions optimes per jugar a futbol, per sort, sembla que aviat podrem tenir un camp de gespa artificial on jugar que ademes de permetre tocar mes i fer un futbol mes maco si cap, tambe en evitara haver de suspendre els partits quan fa un ruixat. Tinguem paciencia, que sembla que la sol.lucio es propera. Mentrestant... resignacio.