dissabte, 7 de novembre del 2009

VOLTREGA-SANT JULIA (Suspes)

El partit d´aquesta tarde, ha estat suspes a causa de la gran quantitat d´aigua caiguda en poca estona, i que el nostre camp ha estat incapaç d´engolir. Tots ens estimem molt el nostre "estadi", pero penso que ja va sent hora de que l´ajuntament del nostre poble faci quelcom al respecte, ja que en el cas d´avui, d´haver tingut un terreny de joc amb gespa (artificial o natural, es igual), el xafec hagues estat una anecdota, i no la causa de la suspensio d´un partit que ens destirota a tots, locals, visitants, public...
En ple segle XXI, tenir el camp que tenim (i aqui em referixo nomes a la superficie del terreny de joc) es un atras, impropi d´un poble com el nostre que sempre ha estat punt de referencia a nivell esportiu en l´ambit comarcal.
No demanem un camp nou, sabedors del gran cos economic que aixo representa, i mes en aquests temps de restriccions economiques, pero si l´adecuacio del nostre estimat parroquial, a fi i efecte que poguem continuar desenvolupant el nostre esport amb uns mitjats a l´alçada de la majoria dels pobles de la comarca.
El partit s´ha posposat, de comu acord entre els dos clubs, pel proper dijous dia 19 d´aquest mes a les 9 del vespre.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

no crec que l'ajuntament es miri aquest bloq... tenen feina a mirar la pagina web del cp voltrega, aquest escrit el tindriem que publicar al nou 9... en fi tots sabem en quin poble vivim... no ens diem sant hipolit de voltrega sino club pati voltrega tot va a parar al mateix sac

Anònim ha dit...

No us fiqueu amb el cp voltrega ,perque es un autentic miracle que pugui tirar endevant,fiquemsa amb el rector o el bisbe,que son els propietaris del camp,i son uns racanos!!!!!VISCA ELS DOS VOLTREGA!!!!!!!!!.

Vieri ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Vieri ha dit...

Dissabte afluixeu una mica que necessitem respirar !!!

Vinga Enric ens veiem dissabte !!

Salut !