diumenge, 29 de novembre del 2009

TORELLO 0 - VOLTREGA 2

Per mi ahir, varem jugar el partit mes serios del que portem de temporada. Durant la setmana aviem demanat un canvi d´actitut, que siguessim seriosos i que no guanyessim els partits abans de començar, que habiem de lluitar del minut 1, fins al minut 90 si voliem treure els partits endavant, pero que teniem una cosa molt bona al nostre favor, la qualitat. Penso que varem apendre dels errors del dia del Santa Eugenia.
L´equip que teniem ahir al davant es un molt bon equip que a casa seva sobretot, s´estava mostrant fortissim, on nomes havia perdut un partit a la segona jornada contra el Moia, teniem ademes el handicap de que el seu entrenador es en Dani Codina, un dels millors entrenadors de la categoria (per no dir el millor), i que ens coneix a la perfeccio.
Nosaltyres pero, erem conscients del que teniem de fer i ho varem fer. Es va jugar amb rapidessa, es va presionar on s´havia de presionar, es va combinar i es va ser incisiu en atac i sense complicacions en defensa, i sobretot i per sobre de qualsevol altre cosa, varem ser un EQUIP, ho demanava a la previa quan vaig penjar la convocatoria, els triomfs personals sempre van acompanyats de triomfs col.lectius, l´equip es sempre el que esta per sobre de tots nosaltres, i es la força del col.lectiu la que ens ha de fer grans. Ahir varem ser un equip amb totes les lletres i en majuscules.
Unaltre cosa tambe penso que hem de destacar, i alhora reflexionar-hi. Es posible fer el gran partit d´ahir dissabte, en unaltre camp que no sigui el del Torello, o similar?? Ens va ajudar molt tambe el camp, som un equip amb qualitat, que necessita un camp gran i amb bona superficie per jugar a futbol, el nostre estimat parroquial necessita una reforma pero JA!!!
I per acabar voldria fer esment d´unaltre fet que em va fer treure el barret. L´arbitratje. Un 10 per el senyor SERGIO GARCIA MORENO, que va fer un arbitratge espectacular, acompanyat tambe cal dir-ho pel comportament exquisit dels dos equips que no varen fer res mes que dedicar-se a fer el que saben fer, i al que s´haurien de dedicar tots els equips cada setmana... jugar a futbol. Sr. Arbitre: CHAPEAU!!
A l´aficio tampoc cal dir-los res mes, nomes una setmana mes...GRACIES!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Kina sort ke a kada partit puguis convocar un minim de 17 jugadors...poques plantilles de segona regional poden fer el mateix...i la gleva ja ni et dic...

Anònim ha dit...

Al final ja beig a benir,que haurem de fer una manifestacio per tenir un camp nou!!!!!!!!!!!!!!!!!.