diumenge, 15 de novembre del 2009

RODENC 2 - VOLTREGA 5

Anavem a Roda amb la certessa que seria un partit trampa, ja que en contra del que podia semblar mirant la classificacio, el Rodenc es un bon equip amb grans jugadors que pasa mals moments, pero que estavem segurs que podien despertar-se en qualsevol moment, per aixo era imperatiu jugar MOLT concentrats i sense perdre mai el nord al partit o ho podriem pasar malament.
L´aposta per la mentalitzacio i la serietat ens va sortir be, ja que tots els jugadors varen sortir super enxufats i al minut 30 ja guanyavem 0-3, mai varem abaixar la guardia, es va dominar al mitg camp i es va ser serios en defensa i incisiu en atac, va ser un bon partit de futbol culminat a la segona part amb dos gols mes, pero... i sempre hi ha un pero, amb una taca negra que hem de corretgir per tal d´evitar mals major en el futur: les expulsions. Som un equip que no fot ni una "ostia", i ja portem dos partits acabant amb 9, i aixo ens pot fer perdre punts i partits, hem de ser mes freds a l´hora de protestar sobretot, (es a dir no fer-ho...) i tenir el cap mes clar a l´hora de fer determinades entradetes o faltetes que ens fan marxar del partit i complicar-nos a vegades partits que tenim mitg solventats. A part d´aquest petit "problema" penso que hem d´estar super orgullosos de l´equip, perque de mica en mica van agafant el to, i van agafant el que tots volem que sigui el Voltrega, ara falta seguir aquesta linia i pensar que el nostre sostre ens el posem nosaltres, de partits facils en aquesta categoria no n´hi ha pero amb aquesta actitut i ganes demostrades en els darrers partits, penso que podem estar il.lusionats amb el que pot fer l´equip aquest any, depen de nosaltes, posem-hi ganes i ens ho pasarem be, penseu que aixo tot just comença pero les sensacions son bones.
A l´aficio com sempre dir-los que gracies i que els esperem aquesta setmana dos cops al parroquial dijous contra el Sant Julia, i dissabte contra el Sta. Eugenia, i ja sabeu que es imprescindible que esteu al nostre costat per fer qualcom si no hi sou... malament.
Nomes recordar, que dijous tornem a jugar un importantissim partit a Sant Hipolit amb el St. Julia (partit endarrerit).