dissabte, 17 d’octubre del 2009

VOLTREGA 4 - CENTELLES 0

Per fi avui ens ha sortit un bon partit, tot i aixo ...2 pals mes (i van 9!!!).
Feia setmanes que el treball en els partits era mes que aceptable. El joc penso que solament el dia del Riuprimer no va ser tot el bo que volem, pero a la resta de partits, haviem tingut fases de molt bon joc i amb nombroses oportunitas perdudes de cara a gol. Diuen que el treball sempre surt, i que el que s´ha de tenir es convenciment i paciencia en el que fas i a la llarga els resultats es veuen. No negare que algun dubte sobre si el que feiem era encertat, ha sortit, i hem tingut els nostres moments de reflexio, pero la força i el convenciment de tots, ens ha fet creure que erem en el cami correcte. Dissabte nomes es va guanyar un partit, no hem fet res mes, pero el bon joc exhibit, i la lluita i les ganes i compromis que tots varem tenir ens ha fet veure i ens ha de fer veure, que resultats al marge la nostra aposta pot funcionar. Ens agrada el futbol, no ens agrada jugar al "pilotasso", volem tractar be la pilota, volem tocar, volem recolar-nos en atac i atacar amb tot, i replegar-nos en defensa i defensar tots, volem ser solidaris, volem en dfinitiva...fer futbol. I dissabte en varem fer. De res pero no servira la bona imatge de dissabte, si el proper pàrtit a Balenya tornem a caure en errors que han de ser pasats, dissabte vinent tenim una dura revalida, contra un gran equip, disfrutem de la setmana pero treballem-hi tambe pensant que si som en el cami correcte, el que hem de fer es treballar per no sortir-ne, ja sabem que a fora, el cami es torna pedregos...
Gracies a l´aficio que dissabte va tornar a fer-nos costat, ja vaig dir temps enrere que junts podriem fer grans coses, no ens separem i aquest any difrutarem, ja ho veureu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre la mateixa canço....

Anònim ha dit...

Donc molt sencill apaga l'aparell.
Aixi de fàcil és..............Et recordo que és el blog de Voltregà i no un diari esportiu i els diaris no és que canvïin gaire de canço..............per això no els compro

Anònim ha dit...

Per cert, dels nous fixatges?? Com valores el seu rendiment??.
Aulina,Rique, Pujol,Chicho,Alde, Denis,Auladell..

enric ha dit...

Bona tarda.
Em demanes que valori els nous fitxatges. OK.
Em sembla que podriem fer dos grups i entendras de seguida el perque.
Al primer grup hi inclouria en Pujol, en Denis i en Chicho. Son els que mes han jugat dels nous, i penso que el seu rendiment ha estat extraordinari. En Pujol era un valor segur a l´hora de fitxar-lo, ja que tot-hom sabia el gran jugador que es, a l´igual que en Chicho, unaltre gran jugador que nomes li falta marcar per agafar mes confiança, i veure encara un jugador molt millor, en Denis ha estat per tots una agradable sorpresa, ja que ha superat les espectatives que teniem quan el varem fitxar. Molt content del rendiment dels tres, tot i que se que encara donaran molt mes.
Al segon grup hi incloc en Miki Auladell i en Rique. Han jugat poc degut a que en Rique ha trobat al seu davant un Guix que esta en gran forma, i en Miki degut a que una inoportuna petita lesio l´ha fet aturar quan estava entrant en l´equip, seran pero a mida que avanci la temporada peçes importants per nosaltres i n´estem molt contents d´ells.
I al tercer grup hi poso l´Aulina i l´Alde. Mala sort pels dos ja que l´Aulina hi tinc molta esperança, pero se li ha detectat una petita hernia discal que l´ha fet aturar als entrenos durant un temps, molt content pero d´ell per l´actitut i les ganes a l´hora d´entrenar i desitjar-li que es recuperi aviat, i que torni a donar-nos un cop de ma ben aviat. I l´Alde es el cas mes dificil de valorar, ja que nomes l´he tingut dos entrenos i dos amistosos, ja que el varen poerar d´un quiste a l´orella, i ara es troba enfeinat en problemes familiar que desitjo sol.lucioni aviat i pugui començar la seva pretemporada, i donar-nos un coip de ma en el segon tram de lliga.
Molt satisfet com et dic de tots, per la seva predisposicio i ganes de treballar, per la seva integracio al grup, i pel seu rendiment, tot i que encara espero molt mes d´ells perque se que hi poden arrivar.

enric ha dit...

Perdona, volia dir tres grups i no dos, ho sento. Gracies.