dissabte, 31 d’octubre del 2009

VOLTREGA 3 - VALL DEL GES 2

Com que no vull que em pasi el que em va pasar la setmana pasada, paso a fer la cronica avui que tinc ordinador, i que en veritat es quan toca fer-la.
Sabiem que no seria facil el partit d´avui, els partits amb la Vall del ges a tercera sempre han estat "derbys" apasionants i plens de tensio, pel que a segona sospitavem que la cosa no canviaria gaire, sabiem tambe que la clau per guanyar era no fer el seu joc, no entrar al seu futbol, ja que ells son millors que nosaltres en aquest aspecte, haviem d´intentar que ells no veiesin la pilota, circular-la amb velocitat i que no tinguesin opcions de llençar pilotades llarges, ni de tancar-se al darrera amb l´autobus al davant buscant una contra, haviem de marcar per evitar-ho. Durant la primera part ho hem fet. Hem manat i hem jugat com nosaltres hem volgut, no com han volgut ells i no hem caigut en l´error de jugar-los de cos a cos, fruit d´aixo 3-0 al minut 25, nomes imaginable a la pissarra quan plantejem el partit.
A la segona pero hem comes errades, ens hem tirat massa enrrera i hem entrat en el seu joc de trompada i pilotasso, i aqui es alla on us deia que ells son millors que nosaltres. Hem tingut ocasions de sobra per matar el partit amb un quart gol que hagues sentenciat l´encontre pero no ha volgut entrar el quart, en gran part degut a l´actuacio del seu porter que ha estat esplendid. Amb el seu segon gol i el 3-2 al marcador hem pasat unes engunies que no ens mereixiem vist la proposta futbolistica que hem fet uns i els altres, pero aixo tambe es futbol i en el tram final ens ha tocat defensar un resultat que havia de ser molt mes clar molta estona abans.
Seguim sumant, l´equip va creixent i es vislumbra una linia clarament ascendent, som conscients que ens queda encara molt cami a recorrer, molt a patir i a millorar, pero tambe n´estic segur, molt a disfrutar, si seguim en aquesta linia la cosa anira be i en ascens, ens queda treballar partit a partit, queda molt per millorar, pero les espectatives i el que ens va ensenyant aquest equip, no fan sino que siguem optimistes i veiem un futur esperançador, un futur que sera posible si tenim el recolsament de la nostra gent al costat, perque com avui ens doneu un cop de ma, gracies i fins dissabte vinent. Com sempre us dic... Gracies aficio!!