dissabte, 10 d’octubre del 2009

CAMPDEVANOL 3 - VOLTREGA 1

En cinc partits portem 7 pals(avui n´hem fet 4), un penal fallat i nombroses ocasions que no han volgut entrar. Algu coneix alguna bruixa o bruixot de confiança perque ens tregui el mal "fario" que portem??? perque lo d´avui no es normal...
No estic gens descontent del partit de Campdevanol, es mes, m´atreviria a dir que n´estic content, sobretot a la primera part s´ha vist un molt bon Voltrega. S´ha jugat be al mitj camp, s´ha corregut en les ajudes, s´han ficat pilotes als puntes, hi ha hagut ocasions, a mi m´ha agradat, el negatiu pero? les ocasions fallades. Estic segur de que si haguesim fet el segon gol el partit hagues set nostre, pero no l´hem fet i hem donat vida a un Campdevanol, tocat en el primer temps, i que el el segon, ha sabut gestionar millor que nosaltres el desconcert arbitral en que s´ha transformat el partit.
No parlo mai dels arbitres pero nomes fare avui un petit incis. No se que ha pasat en el descans al senyor col.legiat, pero no m´entra al cap, com pots arbitrar tant be una primera part, (per mi ha estat soberbi) i tant nefastament una segona. Inexplicable...
S´ha vist una millora, una evolucio, hem millorat l´actuacio del darrer partit (tampoc era gaire dificil...) pero hem esta molt millor. Soc dels que creu en aquest equip, que malgrat les critiques, va creixent i que malgrat no entrar la pilota no baixa els braços, estic segur que la nostra sort aviat canviara i que ben aviat veurem l´equip i el futbol, que tots desitjem.
La propera revalida, el dissabte vinent contra el Centelles, us hi esperem a tots, el vostre suport es ara mes important que mai, i se que no ens fallareu. Gracies!!