diumenge, 20 de setembre del 2009

VOLTREGA 1 - CALDES DE M. 0

Despres de perdre en el primer partit, aquesta setmana se´ns presentava un rival dificil a casa nostra, el Caldes, com tots els equips del Valles pasa per ser un dur rival tant de local com de visitant, i que ademes venia de guanyar el seu primer partit per 3-0, contra el Balenya. Aixo unit amb l´auto presio que ens varem imposar nosaltres mateixos, feia que fos important treure els tres punts en joc aquest dissabte per reafirmament moral i sobretot, per sumar ja els tres primers punts, vitals de cara als dificils compromisos que ens venen a sobre.
Va començar el partit amb l´intencio de fer el nostre joc, tocar la pilota baixar-la al terra i intentar jugar a futbol tant be com pogem, convençuts que generalment el bon joc condueix a la victoria. Varem tenir ocasions bastant clares per obrir el marcador, varem tenir posesio de pilota i varem tenir la fe de que el gol arribaria. El Caldes un bon equip, ben plantat al darrera i intentan sortir a la contra, o be aprofitant segones jugades, feia el seu joc, dificil de combatre si no es amb les armes de l´entrega, la lluita i el domini de la pilota. Ho varem saber fer. Tot el partit varem buscar el gol, mai varem defallir, sempre ho varem intentar, sempre varem mirar cap al davant, el gol pero no arribava. No va ser fins el minut 92 quan en German, va engaltar una voleia que feia inutil l´estirada del porter vallesa (per mi el millor jugador del seu equip). Bogeria absoluta al parroquial entre jugadors-aficio-banqueta, tots els que erem alla varem vibrar i saltar, ens varem abraçar com si haguessim guanyat una final, i es que aquest triomf ha de significar el començament d´alguna cosa que encara esta per veure, aquest triomf ens ha de donar ales, ens ha de donar alegria i ens ha de donar la comfiança, de que els partits si es lluiten amb la mateixa fe amb que ho varem fer dissabte, es poden tirar endavant, sigui quin sigui el rival tenim moltes coses a dir en aquesta lliga i el triomf de dissabte, el nostre primer triomf en aquest campionat ha de significar el punt de sortida cap a dalt de l´escala, dissabte varem pujar el primer grao, encara en queden molts per pujar, molta feina a fer, pero de moment ja hem fet el primer pas, no parem...
A l´aficio com sempre GRACIES!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

1 gol = 6 punts perfecte!

enric ha dit...

Benvolgut amic.
Si t´hi fixes, es un tema que no ha entrat en aquest blog ni entrara, exceptuant aquesta petita referencia. Tinc clar que varem perdre el primer partit, a l´igual que tots els meus jugadors, pero tambe tinc clar que nosaltres no hem fet res d´antireglamentari. Acatem la sentencia i punt i final, per a mi portem un partit guanyat i un de perdut, el pasat ja es historia i nomes pensem en el Sant Vicenç, la meva filosofia es mirar sempre endavant, el que hem deixat enrrera ja es pasat i no es pot canviar, el que s´ha de fer es mirar endvant perque el futur si que depen de nosaltres.
Gracies i fins aviat.