dimarts, 1 de setembre del 2009

SETMANA POSITIVA, TRES VICTORIES I BONA IMATGE.

Teniem aquesta setmana pasada 3 compromisos de cara a la nostra posta a punt, La Cabra dijous, Les Preses dissabte i Montesquiu diumenge. El resultat i no parlo solament a nivell de marcador, es clarament positiu, dijous varem jugar millor que el dissabte pasat, dissabte varem millorar respecte a dijous i diumenge al mati, tot i el cansanci (no feia ni 24 hores que haviem jugat un partit) va millorar respecte al dissabte.
El resultat dels partits penso que es el de menys, amb el que em quedo es amb el concepte general del joc que varem realitzar. Els jugadors es van adaptant al sistema de joc, van fent seva la filosofia de joc que volem implantar i el compromis per part de tots es total, aixi com el seu sacrifici, aixo fa que estiguem molt satisfets de com esta anant la pre-temporada, la nostra aposta per intentar fer un bonic joc sempre hi ha sigut, pero penso que potser hem trobat les peçes que ens faltaven per fer el pas de qualitat que podiem fer i no feiem. Tot just començem i no hi ha res fet encara, nomes esta començat, i en les coses, l´important no es com començen sino com acaben, de moment sembla que hem començat be i nosaltres n´estem contents de com funciona tot fins el moment, pero cal seguir el cami que hem començat i continuar treballant perque no hi ha res fet encara.
Comentava el diumenge el Sr.arbitre que ens va arbitrar (el Sr. Jordi Barnils),que teniem un gran equip i que feiem un joc molt maco, penso com li vaig dir a ell que en un equip quan el mes dolent es l´entrenador, la cosa sempre sol funcionar i el cert es que es un plaer tenir el planter que tenim aquest any, hi ha molta qualitat, molta competencia i uns jugadors que els agrada per sobre de tot el jugar a futbol, i aixo es nota en cada partit i en cada entrenament. Dono les gracies als jugadors pel seu compromis en aquest primer mes i els convido a seguir per aquest cami que es el que ens ha de portar a disfrutar jugant a futbol, hi haura moments dolents durant la temporada, pero si seguim amb la mateixa humiltat, amb el mateix treball, i amb el mateix compromis, segur que els tirarem endavant, ara us convido a tots a venir a veure el partit de diumenge a les 5,30H de la tarde contra la Santperenca, en el que sera la nostra presentacio oficial a casa. Si els jugadors son importants, l´aficio es imprescindible. Fins diumenge.