diumenge, 13 de setembre del 2009

LLERONA 1 - VOLTREGA 0

Es pot dir que a nivell de resultat varem començar malament la lliga, pero sobretot el joc exhibit a la primera part del partit, fa que no pogem estar descontents de l´encontre que varem disputar a Llerona.
Varem sortir al camp amb l´objectiu clar de tenir la pilota, de moure-la, de dominar el partit i d´atacar en busca del gol que ens dines avantatge en el marcador. I com he dit a la primera part, va ser aixi, varem dominar, varem tenir la pilota, la varem more amb criteri, varem tenir les nostres ocasions i segons el meu gust, varem fer un molt bon primer temps. Lo negatiu? que no varem marcar, i aixo davant un molt bon equip com es el Llerona, molt reforçat, i ple de jugadors veterans, es un handicap que podriem pagar i de fer aixi va ser.
Al descans varem parlar de que s´havia de seguir igual, de que si continuavemkjugant de la mateixa manera i amb el mateix criteri a l´hora de moure pilota, el gol arribaria. La consigna era aquesta. Seguir igual que al primer temps.
El nostre rival pero tambe tenia clar que havia de fer, destruir joc a base de faltes i presio, i no deixar-nos jugar ni fer el nostre futbol combinatiu. Varen fer dos canvis i varen posar mes veterania sobre el terreny de joc, varen presionar-nos molt amunt, i sobreteot al mig camp, era dificil fer mes de tres pases sense que hi hagues una falta o una intercepcio per part del Llerona. Aixo unit a que la nostra preparacio fisica aquesta any esta encaminada a estar be a partir de la jornada 3 o 4, va fer que pasesim de dominadors a dominats. Ja no circulavem tant be la pilota i la nostra claretat de pensament era cada com mes dificil, el Llerona apretava al limit del reglament pero sobretot amb molt ofici, i tenia alguna clara ocasio per avançar-se al marcador. Nosaltres de tant en tant, quan podiem treure el cap i tocar mes de tres cops, tambe atacavem i teniem la nostra opcio de marcar, el Bena va llançar una pilota al pal, i varem tenir algun xut ben solventat pel porter vallesa. I cap al minut 75 quan el partit havia entrat en un descontrol provocar per la seva presio i el nostra desgast, va arribar el gol en una errada a l´hora de treure la pilota del darrera. Injust?? per mi vist el global del partit penso que si, ja que tot i dominar-nos no eren millors que nosaltres, i el fet a la primera part, potser ens mereixia una recompensa que no varem tenir. Fins al final, ens varem llençar a l´atac i varem gaudir d´ocasions per empatar, siguent la mes clara, una ocasio amb un u contra u amb el porter. Ells varen tirar de veterania, i varen perdre tot el temps que varen poder i aqui es va acabar el partit.
Disgustats?? si, pero convençuts que amb el nivell que varem mostrar al primer temps, i polint alguna errada, podem tirar endavant la temporada amb nota. Sempre es dur perdre, pero els que varem ser a Llerona diumenge al mati, penso que varem sortir amb el cap ben alt, perque no varem ser inferiors en cap moment al nostre rival (fisicament si al segon temps), i per joc penso que varem deixar clar una cosa, aquest equip juga un molt bon futbol, i a la que ens posem a to, serem un dificil rival per qualsevol equip.
Ara la nostra revalida dissabte vinent al parroquial contra el Caldes. Com deia la frase de setmana pasada, la recompensa sempre es a dalt de l´escala mai al primer grao, nosaltres continuem pujat, i tot i entrebancar-nos... seguim endavant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

no nem pas beeeee...

Anònim ha dit...

Òstia, em cago amb els diumenges! Em sembla que el Voltregà mai hem guanyat cap partit els diumenges.
Bueno el de festa major...
Va que no passa res l'any passat el Barça va perdre el primer partit i van guanyar la lliga.
Ànims i Visca el Voltregà!!

Anònim ha dit...

Enric,el tema del camp nou,com esta?.Anims,que tot just es el 1º partit,FORÇA VOLTREGA!!!!!!!!.

enric ha dit...

Gracies pels anims, si vareu ser a Llerona penso que a la primera part varem disfrutar amb el joc de l´equip, tot i baixar a la segona tenim ocasions per no marxar de buit, (si marca en Bena o en Pana...) pero penso que hem d´estar satisfets del joc, no del resultat pero continuarem treballant per supera-nos.
Sobre el tema camp de futbol, en la darera reunio feta amb l´ajuntament, ens varen dir que aquest es el darrer any amb aquest camp, i que per la temporada vinent ja tindrem el camp de gespa tant desitjet per tots. Si tot va com ens varen dir, pel febrer podrien començar a aplanar terrenys, i estar el camp a punt per la propera temporada. Aixi ho desitjem tots!!!
Vinga salut i Visca el Voltrega!!!