diumenge, 12 de juliol del 2009

PRETEMPORADA 2009/2010

Pretemporada C.F.VOLTREGA 2009/10

Començament dels entrenaments el dimarts 11 d´agost, durant el primer mes i mitj entrenarem 3 dies, dimarts, dimecres i dijous, aixi mateix estan programats els partits amistosos seguents:

Diumenge 16 d´agost TARADELL - VOLTREGA a Taradell,
Dissabte 22 d´agost: VOLTREGA - EL FIGARO a Sant Hipolit,
Djous 27 d´agost: LA CABRA - VOLTREGA a Gurb,
Dissabte 29 d´agost: LES PRESSES - VOLTREGA a Les Presses,
Diumenge 30 d´agost: MONTESQUIU - VOLTREGA a Montesquiu,
Diumenge 6 de setembre: VOLTREGA - SANTPERENCA a Sant Hipòlit, dins els actes de la festa major.
La lliga comença el dissabte dia 12 de setembre, i segons el calendari ens ha tocat disputar el primer encontre el diumenge 13 al mati, al camp del Llerona, contra el LLERONA evidentment, que aquest any recupera el seu camp de tota la vida darrera l´esglesia, al tenir ja finalitzades les obres d´instal.lacio de gespa rtificial.

Potser pensareu que fem molts partits fora de casa, es cert, pero la causa principal es que els diferents equips amb els que hem contactat, els hi fa una mica de "mandra" venir a jugar al nostre camp, sens dubte avui en dia no tenir gespa, (artificial o natural) es un handicap gran a l´hora de concretar partits amistosos, vull agrair a tots els equips amb els que jugem per la seva predisposicio i sobretot a la Santperenca, que hagui acceptat la nostra invitacio, i sigui el nostre rival el dia de la festa major, els altres partits els podem fer de foranis, pero el de festa major com es evident...no.
Falta encara un mes per començar la feina, pero penso que no descobreixo res si dic que estem tots molt il.lusionats de cara la nova temporada, on intentarem millorar i dignificar mes encara el fet aquesta pasada campanya, contem amb el vostre suport, que com cada any sera INDISPENSABLE per fer un bon campionat. Bones vacances i ens veiem aviat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que comenceu d'hora els entrenaments, aneu molt forts a veure si l'any vinent jugueu amb liniers.

Bon equipet heu fet.

A debutar a casa el Llerona.

Molta sort companys.

Anònim ha dit...

Aixo del camp tens tota la rao,pero estas segur que la temporada que be ,el voltrega tindra gespa artificial??,amb sembla que va per llarg!!!!.

Anònim ha dit...

Aquest any heu fet un equip descandul, ojala que i agi sort i es pugi a la primera regional per fer historia, que us u mareixeu tots

enric ha dit...

Bonanit. Paso a comentar els dos darres comentaris.
Sobre el comentari del camp, et dire que sempre he cregut en la paraula donada, i tambe en l´honestetat de les personens que la donen, i en la darerra vegada que hem parlat amb els senyors de l´ajuntament, ens varen dir que aquest era el darrer any en aquest camp, i que per la temporada vinent el nou camp ja estaria fet, per aquest motiu no volien gastar-s´hi mes que lo just en arreglar-lo de cara aquest any. Jo com compendras, fins que no em demostrin el contrari, em crec la paraula de la gent que ens goberna, i com que penso que son gent de paraula, espero que l´any vinent podrem gaudir del tant desitjat camp de gespa.
Sobre lo de l´equip d´escandol, com ja he comentat estic molt content amb la plantilla que hem comfeccionat, ara be la lliga es molt llarga i molt dura i parlar ara abans de començar de pujar a primera, a mi se´m fa gros. Cal anar partit a partit i lluitar cada setmana, el temps ens posara on ens mereixem, i tant de bo sigui el mes amunt posible, pero repeteixo que sense l´esforç i el compromis de tots, no farem res, hi ha grans equips tambe que no ens regalaran res, i cada setmana sera molt dificil de guanyar, els ciments son bons pero ara falta construir la casa. Us hi espero a tots per ajudar-nos, desde dins el camp o desde fora, tots tindrem un paper important.

Anònim ha dit...

Enric ,reconec que ets un CRAC,per tot el que estas fen pel futbol aqui a sant hipolit,no com altres que s'ha estan carregan el futbol base del VOLTREGANES.ENDEVANT ENRIC!!!!!!!.

Anònim ha dit...

el futbol base del voltreganes no esta tant mal...ke no nos embauken!!! al loro!!! la gent parla molt i en kudina es la millor persona ke pot haver per portar el futbol base, ja que com a experiencia i com a persona conec poca gent tant gran com ell!!! aixi ke a a callar!!!

Anònim ha dit...

Per començar,amic ''meu'',fas moltes faltas d'ortografia,poder que t'ho facis mirar.En segon lloc,no crec que coneguis mes que jo amb en Jaume,ja que fa mes de 30 anys que el conec.En terçer lloc,la critica no anaba directament amb ell,sino tot amb conjunt,ja que amb çerts equips,mostra bastant passotisma i amb altres no.I en quart lloc,crec que amb educacio,es pot donar l'opinio personal de cadasqu.I en cinque lloc,aixo de fer callar a la gent,amb sona una mica a ''fatxa''amb perdo de l'expresio.

Anònim ha dit...

no son faltes d'ortografia, son abreviacions en el llenguatge sms...a mes m'ho as de dir tu ke escrius cert amb ç ??? jajaja!potser que tu fagis mirar carca!!! es molt facil criticar sense estar a dins...i aki l'unic fatxa deus ser tu imbecil!!!

Anònim ha dit...

Amb vistas,de que el teu nivell intelectual no dona per mes,es l'ultim cop que et contesto.Et recomanaria,que fecis un curset accelerat d'educacio,perque realment ets un impresentable.Amb tota sinceritat,desitjo que el futbol base del voltreganes segueixi endevant durant molts anys ,hagi qui hagi al davant.VISCA EL VOLTREGA I EL VOLTREGANES!!!!!!!!!!!.

Anònim ha dit...

bueno almenys has demostrat tenir caracter bipolar ja que fa dos dies deies ke s'estaven carregan el fb voltreganes i ara que segueixi aixi endavant..pensa les coses abans de dir-les que pots arrivar fer mal a al gent que si dedica..

Anònim ha dit...

i aquest forum es per parlar del cf voltrega no del fb voltreganes, hi ha un altre forum especial per parlar del fb voltreganes...

Anònim ha dit...

Enric,et tinc que dir ,que amb semblan uns bons fitxatges,sobretot el d'en Pujol i en CHicho,molt encertats,ja que desde que ba plegar en Carmona,no teniem un central per acompanyar en Valldaura,i al davant ens faltava un davanter matador per competir amb en Vigue.A tots evidenment,ens faria molta ilusio,el somni de pujar a 1ª regional,en cas que estiguessim alla adalt lluitan amb els llocs del davant,ens interesseria pujar,seria factible economicament??????.VISCA EL VOLTREGA!!!!!!.