dilluns, 22 de juny del 2009

QUI SOM I D´ON VENIM??

Vaig dir que quan tinguesim tancades algunes noves incorporacions, us informaria i aixi ho faig. Primer de tot vull comentar un tema que ha sortit en algun forum sobre el fet que fitxem 3 jugadors de La Gleva, nosaltres amb La Gleva ens uneix un vincle mes enlla de la rivalitat, penso que hem de ser i volem tots que aixi sigui, un equip amic, com no pot ser d´unaltre manera, al tractar-se de dos equips no del mateix poble pero si de dos pobles veïns que comparteixen quelcom mes que veinatge. A nosaltres ens informen que hi ha una serie de jugadors que volen marxar de La Gleva, al considerar que el seu cicle alla ja ha acabat, o be pels motius que siguin,nosaltres aqui no hi entrem, es llavors quan els oferim la posibilitat de que si ells volen i els fa gracia, vinguin a jugar amb nosaltres, abans d´anar a unaltre club, si es poden quedar a costat de casa... per nosaltres encantats, pero repeteixo els hi oferim la posibilitat de que vinguin al Voltrega en el moment que ens assabentem que volen marxar, si no, ni se´ns hagues ocurregut dir-los de venir, primer per no entrar en pol.lemiques amb La Gleva, i segon perque tampoc tenim res per oferir-los que no sigui la posibilitat de fer un bon equip i d´intentar pasar-ho be jugant a futbol. Mai ha estat la nostra intencio desmontar res, ni perjudicar ningu, i repeteixo que el nostre interes pels jugadors es produeix un cop ens n´assabentem del seu desitg de sortida, mai abans, ara be un cop corroborada aquesta intencio, penso que es llogic que ens interessem en ells perque son grans jugadors, que a tots els equips els agaradaria tenir a les seves files, i nosaltres no en som cap excepcio.

Dit aixo paso a comentar qui son i el perque del seu fitxatge:
DAVID PUJOL: per mi un dels millors centrals de la categoria, jugador amb una gran elegancia, bon toc de pilota i que treu la pilota del darrera amb solvencia i intel.ligencia, ademes va be de cap i es un lider defensiu, llest a l´hora de col.locar-se, i efectiu en el tall, sera un puntal aquest any, i per qui no el coneixi (si es que hi ha algu), quedara maravellat. El seu fitxatge respon al nostre intent de reforçar la defensa, i ho fem amb un reforç de LUXE.
DENIS: jove jugador fet a les categories inferiors del Manlleu, on jugava al juvenil i va haber de plegar degut a que estudiava i no podia anar a entreno, ara ha acabat els estudis i no sera cap problema el tema entreno. Elegant i amb una esquerra espectacular, pot jugar de central esquerra o be de pivot al mitg del camp, ens donara versatilitat i fluidesa tant al mitg com a la defensa.
ALDEBARAN: prove del juvenil del voltreganes i es un killer de l´area, gran rematador, molt lluitador i no excent de bon toc de pilota, es un jugador molt fisic que ens ha d´aportar, esperit gols i revolucio en determinats partits, no s´amaga mai i es d´aquells davanters que les defenses agraden tant poc de marcar.
MIKI AULADELL: ha estat tota la temporada amb una lesio al tendo d´aquiles, ara ja esta recuperat, i si be necessitara el seu temps per recuperar la forma, ja veureu com la seva lluita, serietat i entrega us recordaran a una barreja entre en Fonsi i en Victor, pot jugar tant a l´eix de la defensa, com en banda i es unaltre dels puntals defensius que estavem mancats i que ens han de fer solids al darrera.
JORDI AULINA: jugador amb una esquerra de seda, tambe ha estat apartat dels terrenys de joc un parell de temporades per motius laborals, pero que ara torna i com molt be deia algu, sera unaltre cas Icart, molt bon xut, i un cop recuperi la forma deixara a mes d´un amb la boca oberta, necessitavem algu per banda que ens pogues donar el que ens pot donar en Jordi, ja que nomes teniem en Laarbys per aquella banda, qua estigui en forma... tremendo, ja ho veureu.
CHICHO: un artista, jugador amb una gran experiencia a segona i que t´assegura de 15 a 20 gols per temporada, gran rematador i molt tecnic, te molta visio de joc, i tant pot entrar per banda com pel mitg, es un davanter pur, d´aquells que ja no se´n troben en aquestes categories. Amb un parell de partits es ficara el public a la butxaca, ja que l´ambient de futbol el motiva i el fa jugar al 200%, quan entra al camp nomes te una cosa al cap...guanyar!!
MARC RIQUE: es un cas semblant al de´n Denis, jove porter que va deixar de jugar a causa dels estudis i que ara torna un cop acabats, prove de les categories inferiors del Vic, i que sera un estimul i una competencia a en Guix i en Xuqui, si volem que ningu s´adormi i que estem sempre al 100%, la porteria tambe necessitava, la seva dosi de competencia, bon porter, molt agil i segur que tot i la seva juventut veureu que no s´arruga.
Aquests son els fitxatges d´aquest any tot i que estem a l´espera del darrer que pot ser hi sera o pot ser no, depen d´ell. Un cop tinguem la seva resposta tancarem plantilla. Vull donar les gracies als nous jugadors que han apostat clarament per nosaltres, es dificil que jugadors de la seva categoria vulguin venir a jugar en un camp de terra com el nostre, i alguns d´ells han rebutjat altres equips amb millors camps(no costa gaire) per venir a jugar amb nosaltres, penso que hem fet una gran plantilla, i esperem que tot funcioni , ens acoplem be en pretemporada i comencem la lliga de la millor manera posible, tots estem molt il.lusionats amb aquest equip, amb aquesta nova gent que juntament amb la plantilla que ja teniem, fan penso jo una de les millors de la categoria, ara be no serveix de res si cada setmana, si cada entreno no ens esforçem i lluitem per ser els millors, si tots hi fiquem el coll i ens comprometem en l´equip...agafeu-vos fort que aixo comença i no sabem com acabara!!!
Als que plegen per diferents motius, gracies per tot el que ens heu donat en aquest temps que heu estat amb nosaltres i ja sabeu on som per si en el futur voleu tornar, sempre sera casa vostra, i a casa no es tenquen mai les portes.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines són les baixes Enric??

Anònim ha dit...

la majoria de fitxatges son gent ke ha deixat el futbol i ni destacava abans..crec que es podria haver reforçat millor...

Anònim ha dit...

unaltre cop "l´agent FIFA"... el ke pasa es que en Kaka ja s´havia compromes amb el Madrit i en Cristiano era massa car, enkara keda en Ribery pero no se si podran igualar l´oferta de´n Florentino...
Tio parla amb l´Enric o amb el president ke segur et fan secretari tecnic, si tens tant clar ke es podia fer millor, diges kom i ajuda en lloc de criticar.
Anims Voltrega, akest any hem fet un gran ekip. Ni puto cas.

Anònim ha dit...

Home,dir que la majoria no jugava,es bastant fort....Ho em sembla que no els coneixes:Pujol un dels millors centrals de la catagoria,chicho 13 gols aquest any passat,miki un defensa mes que contrastat a la catagoria,Alde un jove del juvenil del Voltraganes,Denis format al Manlleu i fins al juvenil a divisio d'honor i va plegar per estudis,l'ultim Aulina format al vic et sembla poc......

Anònim ha dit...

I que n'es de les baixes?

Anònim ha dit...

en benavente segueix?

enric ha dit...

Bon dia. Com que veig que hi ha gent molt preocupada amb el tema baixes us paso a explicar quines son, a dia d´avui.
Xarli Bernal: en Xarli sembla ue marxara a un equip de tercera, te moltes "novies" cosa que no es d´extranyar ja que es tracta d´un grandios jugador.
Albert Bernal: pasara a formar part del cos tecnic, i m´ajudara a mi a en els entrenos sera el meu segon.
Miquel Molas "mafi": el fet de no poder entrenar ja que treballa a les nits fa que sigui un handicap per ell, de tota manera a la que canvii l´horari el vull altre cop al nostre costat.
Raul Carmona: crec que en Raul anira a jugar amb l´equip de veterans, on anira sobrat.
Xevi Pardo: fara la goma entre el primer equip i l´equip de veterans quan el necessitem el tindrem amb nosaltres i si no, jugara amb els veterans, en Xevi es un jugador molt complidor i serio que sempre te´n pots refiar.
Em falta l´Angel Carmona, que quan pugui parlar amb ell aclarirem la seva situacio i sabrem el que vol ell i el que volem nosaltres, pero repeteixo que encara no he pogut parlar amb ell.
Sobre en Bena, no tinc cap constancia de que marxi, en la darrera reunio que varem fer, TOTS els jugadors varen dir que es quedaven, i a dia d´avui ningu m´ha dit el contrari.
Espero haver satisfet la curiositat de qui estava inquiet, sobre el tema de les sortides.

Anònim ha dit...

En Xarli plega??? Ostia, em sap greu perquè aquest nano m'encanta, aquest any no s'ha la vist gaire be però havia set un puntal fins ara, espero que l'hi vagui molt bé alla on vagui i estic segur que esteran molt contents amb ell, nomes l'hi desitjo molta sort!!

Anònim ha dit...

kina manera de mirar el futbol....en xarli pot ser una gran persona,pero com a futbolista deixa molt k desitjar,es el meu punt de vista

Anònim ha dit...

Home jo soc un Fan d'en Xarli! el que el crítica és que no el va veure jugar fa dos anys on crec que va ser un dels artífex de l'ascens. Hi ho dic jo que vaig jugar amb ell. Si que és cert que aquest any no ha jugat com tothom s'esperava, però de ben segur que allà a on vagui triomfarà. Ánims Xarli!

Anònim ha dit...

Si, jo també penso igual, aquest any no ha estat a l'alçada on s'esparava gairebé tothom peró aixo tampoc es motiu de dir "que deixa molt de desitjar" crec que l'any de l'ascents a segona va ser un jugador important sobretot a la primera volta que va esta esplendit, per mi va ser un dels millors, si no segueix espero poderl-ho veure en un altre equip com va rendir aquí al Voltregà.
Ànims Xarli!!

Anònim ha dit...

Si, jo també penso igual, aquest any no ha estat a l'alçada on s'esparava gairebé tothom peró aixo tampoc es motiu de dir "que deixa molt de desitjar" crec que l'any de l'ascents a segona va ser un jugador important sobretot a la primera volta que va esta esplendit, per mi va ser un dels millors, si no segueix espero poderl-ho veure en un altre equip com va rendir aquí al Voltregà.
Ànims Xarli!!

Anònim ha dit...

ke fumeu aki..els dos unics fitxatges ke poden aportar mes del ke hi ha son en pujol i en xixo...

Anònim ha dit...

El camp d'herba artificial,que es fara al darrera las piscinas,i jugara el Voltrega tambe o no??????.Pels nens petits d'iniciacio,tindran entrenador???,perque en Jordi Codina,amb sembla que portera els juvenils??,pregunto.

Anònim ha dit...

El camp de derrera de les piscines a quin poble pertany?

enric ha dit...

Perdo pel retras.
El camp de futbol que ens han promes, no te res a veure amb el del Despujol, el camp de futbol del Voltrega estara situat al sot del camps, darrera Can DIjous, i segons ens han dit, esta previst que el poguem gaudir la propera temporada.
Sobre el tema iniciacio i entrenadors, no te´n puc dir res ja que es una pregunta que hauries d´adreçar als responsables del F.B. Voltreganes, dons el Voltrega no hi te res a veure, siguent dos clubs totalment diferenciats amb un unic nexe comu, que es el d´utilitzacio del camp de Sant HIpolit, com compèndras, no te´n puc dir res ja que no en se res, jo de tu m´adreçaria a en Jaume Codina que t´informara de ben segur, i sol.lucionara els teus dubtes.
I sobre el camp de darerra les piscines pertany a Masies.
Espero haver contestat les vostres preguntes fins alla on jo se, lamento no poder extendre´m gaire mes. Gracies.