dilluns, 6 d’abril del 2009

VOLTREGA 0 - OAR VIC 2

"No es tira endavant celebrant exits, sino superant fracasos" (Orison S. Marden)
Com que tinc temps per pensar i no hi ha partit aquesta setmana, posare la "cronica durant la setmana.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que passa amb en CARMONA? ES UN BON CENTRAL!!!.

Anònim ha dit...

Enric,a uns quants aficionats ens va semblar que al final del partit,a peu de vestidors et vas discutir amb en serafi lira,es veritat?.

enric ha dit...

Hola companys. Paso a respondre les dues preguntes que em feu.

En primer lloc comento el tema Angel Carmona. L´Angel no es que sigui un bon central, es que es un GRANDIOS central, i el que primer lamenta no tenir-lo soc jo, pero per circumstancies de feina i personals ara no pot venir a ajudar-nos, tot i que el trobem a faltar molt i desitjariem tenir-lo entre nosaltres, pero com et dic entre feina (fa un curset entre setmana) i questions personals, no pot ser entre nosaltres, espero que pugui solventar els temes personals i donar-nos un cop de ma en aquest tram final de lliga on tant el necessitem.

Sobre el segon tema. Et prometo que no va pasar res amb en Serafi, simplement que a l´acabar el partit en Serafi va haver d´acompanyar al´arbitre perque aquest va demanar que l´acompanyes el president, ja que s´havia discutit amb en Jordi(el delegat), i va fer tasques de delegat, acompanyat l´arbitre a dins de la caseta, pagant-lo... etc. Potser la sensacio aquesta que vares tenir, va ser quan m´ho explicava, ja que ell estava una mica emprenyat pel fet d´aquestes discusions amb l´arbitre, i jo estava una mica emprenyat pel mal partit que varem fer, pero t´asseguro que no hi va haver-hi cap tipus de discusio amb el presi , i que la nostra rel.lacio es d´absoluta mormalitat.

Espero haver contestat a les vostres preguntes, si hi ha mes dubtes... encantat de solucionar-vos-els.

Anònim ha dit...

Ves que no us confonguesiu si ho vareu veure de lluny, ja que en Serafi Lira a qui li va clavar bronca va ser a en Jordi Bach, el que fa de delegat, no a l´Enric, ho dic perque jo era alla al costat i ho vaig veure.
Vinga nois que no pasa res, esteu fent una campanya acollonant i les victories ja tornaran segur.
VISCA EL VOLTREGA!!!!

Anònim ha dit...

Crec que en VALLDAURA hauria de donar una millor sortida amb més rapidesa i els atacants pressionar molt més del que es va fer. Cal ser molt més agressius!!!.