diumenge, 19 d’abril del 2009

SANT VICENÇ 2 - VOLTREGA 0

Sempre he dit als meus jugadors que un equip no el composen nomes els 11 homes que jugen el partit, un equip el composen tots 22 tios de la plantilla, el cos tecnic, els delegats i tota la gent que esta al voltant dels jugadors i del club. Es en les circumstancies que ens trobem ara on s´han de demostrar aquestes paraules.
Hem pasat 25 jornades en les que no hem patit practicament ni un referdat, no hem tingut baixes i les lesions ens han respectat. De cop i volta pero... es gira la truita.
No son aquestes circumstancies les millors per visitar un lider solid, ple de bons jugadors com es el Sant Vicens, pero els 15 homes que varen ser dissabte a Sant Vicens varen donar la cara, es varen esforçar i entregar desde el primer minut fins el final. Que ens va costar entrar en el partit degut a lo reliscos que estava el camp? tambe es cert, pero no ha de servir ni les lesions, ni el mal temps, de cap mena d´excusa per amagar que varem perdre contra un grandios equip, un conjunt que comanda la classificacio de manera solida, basada en un joc maco i de toc combinat amb esforç i treball, un gran equip amb majuscules.
Em quedo amb la nostra part pero, tot i no jugar be, varem tenir les nostres opcions, varem tenir l´oportunitat per dues vegades d´empatar el partit, i potser tot hagues canviat, no ho podrem saber mai, varem sortir del camp pero, amb el cap alt, amb la sensacio que es va lluitar i ens varem entregar 90 minuts, ningu es va amagar en un partit per a homes, i on varem demostrar que, amb o sense baixes som algo mes que 11 jugadors... som un equip!!
A l´aficio com sempre gracies, ja que varen ser al nostre costat malgrat la pluja i el fred, sabem que mai caminarem sols. Gracies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

EL CAMP ESTAVA BÈ PER JUGAR?
no s´habia de suspendre el partit?