dissabte, 21 de març del 2009

VOLTREGA 3 - MOIA 2

Us deia la setmana pasada:

"Posem-nos
dempeus altra vegada i que se senti
la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti.
que tot està per fer i tot és possible."

Avui ho ratifico, tot esta per fer i el mes important...tot es possible.
Avui davant un grandios equip, hem fet un partidas, avui la gent de Moia han pogut veure el que no varen veure al seu camp, un equip de futbol que juga, que intenta tocar la pilota, que intenta combinar i que li agrada jugar a futbol, entenent jugar a futbol com un joc, jugat amb els peus pero pensat amb el cap. Quan pensem, som solidaris, ens entregem i anem en serio, som un dificil rival per qualsevol equip. No vull que ningu pensi que em deixo portar pel resultat d´avui, ja que a vegades hem guanyat tambe, i la sensacio amb la que he marxat del camp no ha estat tant satisfactoria com avui. Avui em quedo amb el joc de la primera part, amb l´actitut, amb l´entrega ,la lluita i el compromis, amb el convenciment de que si seguim per aquest a linia serem un dur rival per tots els equips. Felicito a en Segi Vigue, ja que la setmana pasada va estar negat de cara al gol, pero aquesta ha demostrat que es un davanter impresionant, a en Fonsi que ha jugat fins que la cama ha dit prou pero que l´estona que hi ha estat ha fet un partit de llibre, a en Pana i en Bajo que han mogut l´equip com si fosin el motor d´un Ferrari, amb presicio i clase, a en Juanki que ha lluitat el que no esta escrit, a en Valldaura que algun dia ens fara agafar un atac de cor pero que es un "PUTO CRACK" amb majuscules, a l´Icart que dia a dia demostra que es una peça clau pel Voltrega, jugui on jugui fa un recital, a en German i en Laarbys, que trenquen per banda qualsevol defensa que es posi per davant, ademes de fer gols espectaculars, a l´Albert Guix un porteras que amb la seva veterania es unaltre entrenador a dins del camp i que llegeueix els partits com ningu, i a en Jordi Benabente, unaltre que ha jugat fins que la cama li ha dit prou pero mai s´ha amagat, sempre ha donat la cara i per mi tambe ha fet un partidas, i no vull deixar de banda a la gent que avui ha estat a la banqueta, en Xuqui peça clau del nostre equip pel que aporta, un lluitador Juan que cada dia va creixent, un retornat Edu que el dia que aposenti el cap sera imprescindible i en Xevi que ens sera molt util les properes setmanes, o en Xarli unaltre que ens fara molt servei d´aqui pocs dies, i en Mafi que ha vingut avui a donar-nos un cop de ma tot i jugar sense haber entrenat gens.
Torno a dir que no hem fet res, simplement hem demostrat que si volem el limit nomes el tenim nosaltres, a vosaltres us correspon dir on voleu estar d´aqui a final de temporada, ens queden 9 partits pero jugant com avui... ja se la resposta!!!
A l´aficio que ens ha acompanyat avui, un dia mes... GRACIES!!!!
Felicitar al Moia pel gran equip que tenen i que el fan un gran candidat a ser campio, un equip molt equilibrat en les seves linies i que jugen a futbol amb força i clase, molta sort pel que us queda de lliga, on penso que hi haura partits interesantissims. Sort.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je