diumenge, 15 de març del 2009

Riudeperes 0 - VOLTREGA 5

Algu podra pensar que la golejada d´aquest cap de setmana no te cap merit, pel fet de jugar amb el darrer classificat. Jo al contrari li donc un merit extraordinari. I li dono per una colla de fets que ara us explicare, que penso han de marcar la dinamica en aquest tram final de la lliga, i que si som capaços d´aprofitar ens han de servir i molt.
No valoro tant la victoria, sino el com varem aconseguir aquesta victoria, per mi es mes important el com, que el que. La manera de jugar de l´equip, la manera d´entregar-se, la manera en que es va presionar , el convenciment que varem tenir de fer les coses, de jugar com ens agrada i que feia dies que havien deixat de banda... aixo es el que per mi es important, convençut com sabeu que estic, de que si es juga be a la llarga les victories arriven. Dissabte contra un dificil rival, necessitat de punts, i amb el que mantenim molta rivalitat (sana aixo si...) varem jugar com un bon equip de futbol, varem ser solidaris en l´ajuda, varem ser precisos en la pasada, i mortals en la definicio, varem combinar, varem tocar i varem obrir el camp per fer-lo gran, tot-hom es va oferir sempre, ningu es va amagar i tots varem celebrar els gols i la victoria com si ens hi hages anat mes que tres punts.
I aqui es alla on vull anar jo ara. Per que dic que pot marcar el nostre devenir en la lliga? penso que estem en una situacio privilegiada, a 10 jornades pel final i amb el deures fets, i ara ens venen els partits per definir i decidir en quina posicio volem acabar en la lliga. Oblidem-nos ja del descens, hem fet la nostra feina, replantejem objectius i decidim si volem continuar per aquest cami, i anar sense cap presioo a buscar cotes mes altes, si entrenem fort, convençutys, si jugem els partits amb la conviccio i les ganes de dissabte, i ens acompanya tambe una mica la sort, pot ser una temporada per enmarcar, som els senyors del nostre desti, equip, vosaltres decidiu, pero per mi... A TOPE FINS AL FINAL!!! d´aqui a 10 jornades tornarem a fer balanç, si seguim pel cami que varem començar dimarts pasat, segur que sera positiu.
Vull fer un apart per felicitar a una persona que, tot el que li diguem es poc. FELICITATS JORDI GIL!!! el nostre president de la penya ha fet 30 anys i volem desde aqui agrair-li el que fa per nosaltres cada setmana, es un plaer sentir-te animant i tocant el bombo cada setmana i espero que estiguis amb nosaltres molts anys mes al nostre costat. Per tu principalment va aquesta victoria. Agrair com sempre ademes de´n Jordi el suport de la nostra aficio, en els mals moments han estat amb nosaltres i en els bons esperem fer-los disfrutar. A pensar ja en dissabte on ens visitara el lider, el Moia. Com diu Miquel Marti i Pol:

"Posem-nos
dempeus altra vegada i que se senti
la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti.
que tot està per fer i tot és possible."