diumenge, 29 de març del 2009

PRADENC 3 - VOLTREGA 2

A vegades, no saps ben be el perque pero la vida i les circumstancies es tornen a repetir, i sembla com si entresis en una espiral que fa reviure sensacions i vivencies viscudes amb anterioritat.
El partit d´aquest diumenge va ser calcat al de la primera volta, pero amb resultat invers. Varem fer uns grans primers 15 minuts, varem poder sentenciar i no ho varem fer i despres varem pasar 30 minuts de desconcert que ens varen fer perdre el partit. Els segons 45 minuts varen servir per demostrar que tenim anima, que tenim ganes i que tenim fam de victoria, varem ser ambiciosos i varem buscar sempre la victoria, si no haguessim set tant ambiciosos i ens haguessim comformat amb l´empat, potser ara diriem de l´importancia del punt aconseguit, pero varem voler els tres punts i varem marxar sense cap. Vull felicitar a tot l´equip, per l´esforç i el treball que varen fer, sempre he dit que en les victories hi som tots i en les derrotes tambe, hi varen haber errades que intentarem corregir, repeteixo pero que tots en som responsables, jo al capdavant. Felicitar tambe al Pradenc, perque va fer un gran partit i sempre va donar la cara, va ser ambicios i va voler guanyar al igual que nosaltres, el resultat es evident, quan hi ha dos equips que volen jugar a futbol i volen guanyar, sempre es sol veure un gran espectacle. Ens saps greu haber perdut perque era una oportunitat unica de ficar-nos a un punt del lider Moia, pero no dubto que amb una lliga tant igualada i amb tant bons equips en tindrem mes, el que es tracta es de no desaprofitar-la altre vegada.
El nostre objectiu al principi de temporada era la permanencia, ja la tenim, ara ens hen fixat quedar el mes amunt posible, ens queden 8 partits i d´aquests 5 a casa, VITAL amarrar els partits a casa i no deixar escapar cap dels 15 punts que ens queden per disputar al parroquial. Penso que si amb aquests 8 partits podem aconseguir 18 punts, estarem antre els 3 primers, cosa que per mi seria un exit en el nostre primer any a segona, si no ho aconseguim pero, crec que ningu podra estar descontent de la campanya que estem realitzant, de tota manera el nostre proper objectiu ha de ser aquest, posem-nos a treballar que tenim 8 finals per jugar, i la primera es dissabte contra l´OAR Vic. Ens veiem al camp.
A l´aficio encara que sembli repetitiu dir sempre el mateix... GRACIES!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Podries posar el resultat dels veterans?!

Anònim ha dit...

no se jugo al final el partido se suspendio por que el campo no estaba para jugar

enric ha dit...

Com molt be diu l´amic anterior el partit desl veterans va ser ajornat pel mal temps i per l´estat del terreny de joc. Llastima perque el Sabadell ja era aqui i volia jugar, pero tal i com estava el camp era imporssible. Crec que varen quedar per unaltre dia pero no se quan, de tota manera anire informant quan sapiga novetats tant del partit del Sabadell, com d´altres que els veterans tenen preparats per jugar en les properes setmanes.