diumenge, 1 de febrer del 2009

VOLTREGA-TORELLO (suspes)

Es el segon partit que se suspen per identic motiu. Camp impracticable a causa de la pluja. Es una llastima, perque ningu sap les ganes que tenim de jugar a casa davant el nostre public, pero sembla ser que encara no toca... en fi haurem d´esperar que el temps milori i poguem disposar del camp, en condicions optimes per jugar a futbol, per sort, sembla que aviat podrem tenir un camp de gespa artificial on jugar que ademes de permetre tocar mes i fer un futbol mes maco si cap, tambe en evitara haver de suspendre els partits quan fa un ruixat. Tinguem paciencia, que sembla que la sol.lucio es propera. Mentrestant... resignacio.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

enric,amb tots els respectes,penso que aquest blog a pedut molt respecte a prinipi de temporada o la temporada pasada,trobo a faltar videos,comentaris,la frase de la setmana...en fi suposo que no deus tenir temps,sort en lo que queda de lliga.

Anònim ha dit...

Ahir vaig xerrar amb els jugadors per intentar esperonar-los de cara a la segona volta de la lliga, penso que a vegades fa falta una mica d´empenta i que algu et doni un cop al clatell per despertar-te.
Gracies pel cop al clatell que m´has donat, i que t´asseguro m´ha servit per adonar-me que tens rao. Penso que potser si que ha baixat el nivell del blog, i desde avui em proposo tornar als nivells de no fa pas gaire.
Espero que d´aqui no gaire, tornis a escriure algun comentari sobre que et sembla el blog, i si hem recuperat la trempera.
Un cop mes GRACIES.