dijous, 19 de febrer del 2009

VOLTREGA 5 - STA.EUGENIA 2

Us deia al pasat partit que tenia cert temor al Riuprimer, dons be el partit contra el Santa Eugenia tambe era un partit d´aquells trampa. Sobre el paper erem clars favorits pero el fet del tipus de joc que practica, unit a la qualitat del seus jugadors i al fet de que estan com nosaltres, acostumats a jugar en camp de terra, el feien un rival certament perillos.
Contra aquest temor els jugadors ahir varen donar la millor medecina. Sacrifici, entrega, lluita i sobretot...bon joc.
Que tenim un equip amb grans jugadors penso que no es descobrir res, que tenim un equip amb gent compromesa amb l´equip, penso que encara es descobrir menys, i quan la qualitat i el compromis s´uneixen en un partit, el resultat sol ser com el d´ahir al vespre... un gran partit de futbol.
Vull felicitar desde aqui a TOTS els jugadors, els felicito pel gran partit que varen fer, per la lluita, per l´entrega i la solidaritat demostrada, pero alhora tambe els vull dir que no hem fet res, que nomes son 3 punts i que encara s´ha de seguir sumant, el cami encara es llarg i ple de dificultats, pero la millor manera de vencer-les es fent el que varem fer ahir, futbol i entrega, solidaritat i bon joc, ganes i qualitat, EQUIP mes que mai i en majuscules.
No voldria destacar a ningu perque penso que tots vareu estar a un gran nivell, pero si voldria destacar un parell de coses:
Ahir varem tornar a veure un gran Sergi Vigue, aquest es el Sergi que tots volem i espero que aquesta segona volta siguis el gran jugador que ets i que feia temps que no veiem.
Vull destacar tambe el partit d´unaltre home que per mi va estar soberbi, en Dani Marcos, partidas del nostre Xavi particular.
I Per acabar felicitar tambe a unaltre home que s´ho mereix tot i que ahir va tenir una petita recompensa en forma de gol, "ENHORABUENA JUAN" t´ho mereixies.
I com no, no podia acabar aquesta cronica sense parlar de l´aficio, que ahir tot i ser partit entre setmana i en horari nocturn, ens va acompanyar com sempre. GRACIES un cop mes!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nomes us volia felicitar pel partit de dijous sou uns crack.Menció especial per un parell en Sergi Vigue,que torna ser el jugador que volem tots i en Dani marcos que va fer un partidas i em recorda el del final de lliga passat i per soposat en Juan Cobo que es mereix tot i mes........i sensa desmereixer-sen cap un cop mes felicitats!!!!!!!!!!