diumenge, 15 de febrer del 2009

VOLTREGA 2 - RIUPRIMER 1

Confeso que tenia molt de respecte al Riuprimer. Es un equip que intenta practicar un futbol amb el que jo combrego, joc de toc, tracte amable de la pilota, i mirant sempre la porteria rival. Penso que varem estar a l´alçada.
A mi personalment el nostre partit em va agradar, varem jugar facil, verem ser generosos en les ajudes, varem ser solidaris amb els companys, varem estar intensos, en definitiva varem fer el que haviem de fer per guanyar i com sol pasar quan fas la feina ben feta, exceptuant alguna vegada, varem guanyar.
Bona primera part on nomes ens va faltar el gol, pero que va tenir les ocasions per materialitzar-lo, bon segon temps on tot i marcar-nos en una errada de cobertura nostre, ens sobreposem de seguida al gol i tornem anar a pel segon, aquest es l´esperit que hem de tenir, mai abaixar els braços, ser sempre solidaris i generosos amb l´entrega i estar convençuts de que si volem podem.
Per mi va ser un gran partit de futbol entre dos bons equips que varen demostrar que a la segona territorial tambe hi ha equips que intenten jugar a futbol.
Ara el nostre repte es diu Sta. Eugenia. El dijous a les 9 del vespre, disputem un dels dos partits endarrerits que tenim, i que ens poden fer escalar alguna posicio ademes d´acostar-nos una mica mes als llocs capdavanters, no sera gens facil perque el Sta. Eugenia es un equip fort i fisicament potent, pero amb l´ajut de tota l´aficio i amb el mateix esperit i ganes de dissabte, hem de procurar tirar el partit endavant i acostar-nos al nostre objectiu que cada cop tenim mes aprop, quan l´haguem assolit... qui sap, ja ens tornarem a replantejar la situacio, de moment us esperem dijous al camp, el Sta. Eugenia ens espera,