dimarts, 24 de febrer del 2009

SETMANA ATAPEIDA, DIJOUS TORELLO, DIUMENGE CALLDETENES.

Setmana important per deixar clares les nostres aspiracions en aquesta lliga. Tenim dos partits en 3 dies que ens poden fer enganxar a dalt, o fer-nos quedar en una zona de "terreny de ningu", on els de dalt estiguin ja massa lluny, i els de baix estiguin tambe massa lluny per inquietar-nos,l i on pot semblar que la feina que ens queda fer a la lliga es pasar jornades.
Jo vull la primera opcio. Vull guanyar els dos partits que tenim (Torello i Calldetenes) i mirar d´acostar-nos el maxim posible als llocs capdavanters, i penso que aquesta es tambe l´actitut i l´ambicio de tot l´equip.
Dijous tenim el primer asalt, el Torello que be reforçat moralment despres del canvi d´entrenador, sera un dur rival el dijous a les 9 al parroquial. No vull que ningu pinti l´encontre com una batalla entre en germans, el partit es guanyara, empatara o perdera a dins el camp de futbol i es un lloc on nosaltres no estarem. Qui decidira el partit seran els jugadors, i els entrenadors l´unic que intentarem sera explicar el que entenem nosaltres que han de fer, pero la decisio, l´encert o la desgracia de l´encontre, aixi com el pes del partit, caura en les espatlles dels jugadors. Jo confio que els nostres jugadors estiguin mes encertats, i que donin unaltre alegria l´aficio que no dubto estara al nostre costat aquest dijous a les 9 al parroquial. Us hi esperem.
Us deixo amb la frase de la setmana i amb la llista de convocats. La frase de la setmana es de Mahatma Gandhi, i diu aixi: "LA NOSTRA RECOMPENSA, L´HEM DE TROBAR EN L´ESFORÇ MES QUE EN EL RESULTAT. UN ESFORÇ TOTAL ES UNA VICTORIA COMPLERTA"

La llista de convocats es la seguent:
dijous..................26 febrer 2009
partit............... VOLTREGA-Torello
a 3/4 de 8 al camp de futbol



1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.Albert Bernal
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Carles Bernal
13.Eloi Pla
14.Albert Font
15.Angel Carmona
16.Dani marcos
17.Joan Carles Comas