dilluns, 9 de febrer del 2009

LLERONA 2-VOLTREGA 0

Com se sol dir en el mon del futbol, qui perdona ho acaba pagant, i aquesta setmana en varem tenir una mostra molt clara. Varem fer per mi, uns 30 primers minuts extraordinaris, on varem entrar per banda, varem xutar, varem crear fins a 6 ocasions de gol clarisimes, pero... les varem fallar, i com sol pasar ells en una contra als inicis del segon temps... la varen ficar a dins. Amb els equips del Valles anar per darrera del marcador es sempre un problema, perque son equips amb jugadors molt "pillos" i que dominen el joc "subterrani" a la perfeccio, no ho critico, simplement ho constato, i varen saber matar el partit i tallar-lo perque no hi hagues una continuitat ni un ritme que ens hagues anat millor a nosaltres, que no pas un partit mes trabat i amb mes interupcions com va ser el segon temps. A les acaballes, quan ja estavem tots a dalt buscant l´empat a la desesperada ens varen fer el segon i cap a casa amb la sensacio de que no varen ser millors que nosaltres pero si varen ser mes efectius, que a la llarga es el que compte.
Algu dira que estem en crisi. Penso que al llarg d´una temporada els equips pasen moments pitjors i millors, i ara potser si que ens costa una mica mes fer gols, amb els numeros a la ma som el 4ªrt millor equip en defensa i el 13e en atac, pero penso que no es res que no es pugui sol.lucionar, simplement hem de treballar una mica mes els atacs, i afinar una mica la punteria als entrenaments, no crec que ens haguem de preocupar en exces, perque estic segur que tots els jugadors posaran el seu granet de sorra per revertir aquesta situacio i començar a guanyar de nou partits, i tornar a escalar posicions a la taula classificatoria i estar alla on la nostra gent que ens apoya en tot moment, i que ens fa costat en cada moment vol.
Gracies pel vostre recolsament cada setmana, i dissabte no dubteu que amb el vostre ajut que se que tindrem sortirem a guanyar com no pot ser de cap altre maner... us hi esperem!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

crisis?penso que un un equip que el seu objectiu es la permanencia,fa 2 mesos que no juga a casa,que ultimament juga cada 15 dies i que te 2 partits menos a casa va 8,no se on es la crisis

Anònim ha dit...

Jo tampoc ho penso company, pero hi ha gent a altres forums que sembla que disfruten solament quan perd el Voltrega. Hem d´estar mes units que mai i tots junts empenyer i fer força per tirar-ho endavant, i no dubtis que la millor medecina per fer callar a tota questa gent es guanyar i dissabte intentarem que prenguin la primera cullerada.
Salut.