dissabte, 7 de febrer del 2009

DIUMENGE A LA TARDE...LLERONA - VOLTREGA

Aquesta setmana partit en horari televisiu. com si d´un partit de La Sexta es tractes, jugem a 2/4 de 5 al camp del Llerona.
Partit complicat degut a que el nostre rival es troba en plaçes de descens i que cada punt que hi ha en joc, es vital de cara a les seves aspiracions de mantenir la categoria. Ademes ens trobem que recentment han canviat d´entrenador, cosa que suposa un nou aire i una injeccio de moral i de ganes, que a vegades pasa quan hi ha un relleu a la banqueta. A part el Llerona tot i que la seva classificacio no ho pugui semblar, es un perillos rival que te en les seves files molt bons jugadors, alguns dels quals amb experiencia en categories superiors, per tot aixo sera dificil treure punts d´aquest camp, tot i que anirem a Les Franqueses amb aquesta intencio, esperem tornar cap a Sant Hipolit amb tres punts mes que ens acostin als objectius marcats aquesta temporada.
Enceto aquesta temporada la frase de la setmana abans de pasar a la llista de convocats. La frase de la setmana es de Oliver Wendell Holmes, i diu aixi:" A VEGADES NAVEGEM AMB EL VENT A FAVOR, ALTRES VEGADES EN CONTRA; PERO EL QUE HEM DE FER SEMPRE ES NAVEGAR, MAI ESTAR A LA DERIVA, NI TANT SOLS PARAR I LLENÇAR L´ANCORA"

jugadors convocats
diumenge.....................8 febrer 2009
partit.................Llerona - VOLTREGA
a 1/4 de 4 al camp de futbol de Les Franqueses
o be a 1/de 3 a La Catolica


1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.David Vizanzais
4.German Lazaro
5.Marc Icart
6.Albert Valldaura
7.Sergi Bajo
8.Ivan Panadero
9.Jordi Benavente
10.Sergi Vigue
11.Juan Cobo
12.Marc Laarbys
13.Eloi Pla
14.Albert Font
15.Angel Carmona
16.Dani marcos
17.Joan Carles Comas