dimecres, 11 de febrer del 2009

DISSABTE... RIUPRIMER!!

Rival historic el que ens visita aquesta setmana al parroquial, el Riuprimer es un equip que no va coimençár gens be la lliga pero que s´han refet i que amb els fitgatxes de dos bons jugadors (Nil Coll, i Albert Font) han apuntalat un equip molt casigat per les lesions a principi de temporada. El Riuprimer es un equip que li agrada tocar la pilota, jugar en curt i anar a l´atac, i que sens dubte vindran a Sant Hipolit amb aires de reventge despres del 0-2 de la primera volta. Penso que si fem les coses be tenim les nostres opcions i potser som una mica mes favorits que ells, tot es tracta de jugar tant be com sabem, sense renunciar mai al nostre estil i aprofitar les ocasions de gol que tinguem, que estic segur que les tindrem. Ja ho sabeu, el dissabte a les 4 us esperem perque ens feu costat, i ens ajudeu a trencar la ratxa de partits sense guanyar que portem, amb permis de la pluja ... esclar!!
Us deixo amb la frase de la setmana, es de Chuang tzu, i diu aixi:"MOLTES PETITES DERROTES, ENS CONDUEIXEN A LA GRAN VICTORIA"
Fins dema on hi haura la llista de convocats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Llastima que s'ensopegui amb el carnestoltes del poble,no es podia haver canviat l'horari?,pregunto....

Anònim ha dit...

Ja ho varem mirar d´adelantar mitja hora el partit pero va ser impossible.
De tota manera pensa que el partit comença a les 4, i la rua surt a les 6, per lo que els horaris es poden cuadrar i venir aveure el partit disfressats i a la sortida anar cap a la rua. Fins dema, amb disfressa o sense, pero fins dema.