diumenge, 18 de gener del 2009

CENTELLES 2 - VOLTREGA 2

Treure un punt d´un camp tant dificil com Centelles sempre esta be, pero si tenim en conte que al minut 90 teniem el partit dominat per 1-2, i que ens empaten d´un xut, (no entrare a valorar si voluntari o no), desde el mitj del camp... sempre et queda la sensacio que potser n´hem perdut 2 en lloc d´haber-ne guanyat 1. De tota manera tot el que sigui sumar en aquesta lliga tant igualada es positiu, i avui ademes penso que hem d´estar contents tambe de l´actuacio i esperit del nostre equip que ha jugat amb moltes ganes, bon joc i molta empenta un partit contra un dificilissim rival. Que despres ens empaten al minut 93, ja son figues d´unaltre paner, i responen a les circumstancies de cada partit, pero el que destaco per sobre de tot es l´esperit d´equip i les ganes i l´entrega de tots els 18 jugadors que avui han disputat l´encontre. Voldria felicitar desde aqui amb en Jordi Benavente, no tant pels seus 2 gols d´avui, sino pel seu joc. Jordi de mica en mica vas demostrant que ets el que ja sabiem tots que eres... un crack, tingues segur una cosa pero, el millor de tu encara ha d´arribar, i de ben segur arribara aviat. Felicitar tambe el partit de tots els jugadors, Valldaura, Sergi Vigue, Bajo, Pana, Laarbys, Eloi, xarli, Marc Icart, Viza , Angel... TOTS us mereixeu un 10, continuem aixi que anem pel bon cami.
La lliga esta molt igualada, guanyes dos partits i t´en vas a dalt i si en perds 2 baixes cap avall, ademes de no haber-hi un equip destacadissim per sobre els altres en cap nivell, ni tecnic, ni fisic, ni de domini, tot-hom pot guanyar tot-hom.
Aixo es el que fa maca aquesta lliga. Que hi ha 18 equips lluitant per la victoria i que cada setmana, hi ha algun resultat inesperat. Aqui es on hem de tenir clars els nostres objectius. Que volem i per sobre de tot, que podem fer nosaltres. Sempre he parlat dels nostres objectius a la lliga, que us prometo continuo mantenint intactes, anem pas a pas i parlem despres de cada objectiu acomplert, pero el que avui em fa sentir content i alhora em fa llençar un toc d´atencio, es el de l´esperit d´equip. Amb l´esperit demostrat avui al camp del Centelles, no dubto que aconseguirem arribar tant enlaire com volguem, hem de ser com avui i mes si cap UN EQUIP, hem de posar les nostres qualitats al servei del grup, mai a l´inrreves, i discutir i parlar les coses que no s´entenen o no es comparteixen personalment, mai un problema personal pot ser usat, per trencar l´esperit d´un equip que ha demostrat que vol i pot arribar molt amunt, tant amunt com nosaltres mateixos volguem, ja que som els amos del nostre desti i senyors del nostre futur. Equip som-hi dons, a continuar per aquest cami!!!
De l´aficio nomes us dire que Gracies un cop mes, perque poden pasar els anys pero el que no pasa es el vostre suport, i l´any pasat el varem sentir aprop i aquest any pel que veiem continua siguent-hi. Gracies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

enric tindries de cambiar la foto,algun jugador no tindria que estar i en falta algun que no i es

Anònim ha dit...

Tens tota la rao sobre el tema foto, intentarem aconseguir-ne una de mes actualitzada als canvis soferts a l´equip. Salut company!