dimecres, 31 de desembre del 2008

IF. Rudyard Kipling

Si guardes en el teu lloc el cap tranquil,
quan tot al teu costat és cap perdut.
Si tens en tu mateix una fe que et neguen
i no menysprea mai els dubtes que ells tinguin.

Si esperes en el teu lloc, sense fatiga en l'espera.
Si enganyat, no enganyes.
Si no busques més odi, que l'odi que et tinguin.
Si ets bo, i no fingeix ser millor del que ets.

Si al parlar no exageras, el que saps i vols.
Si somies i els somnis no et fan el seu esclau.
Si penses i rebutges el que penses en va.
Si arriba el TRIOMF o arriba la teva DERROTA,
i als dos impostors els tractes d'igual manera.


Si aconsegueixes que se sàpiga la veritat que has parlat,
tot i el sofisme del mon encanallat.
Si torneu al començament de l'obra perduda,
encara que aquesta obra sigui la de tota la teva vida.


Si arrisques d´un cop i ple d'alegria,
els teus guanys de sempre a la sort d'un dia,
i perds, i et llances de nou a la batalla,
sense dir res a ningú el que ets, ni el que eres.

Si aconsegueixes que els nervis i el cor t´assisteixin,
encara després de la seva fugida, en el teu cos en fatiga,
i que s'aferrin a tu, quan no quedi res,
perquè tu vols, ho vols i ho manes.

Si parles amb el poble, i guardes la virtut.
Si marxes al costat de Reis, amb el teu pas i la teva llum.
Si ningú que et fereixi, arriba a fer-te la ferida.
Si tots et reclamen i cap et necessita.

Si omples el minut inoblidable i cert,
de seixanta segons, que et porten al cel.
TOT lo d'aquesta Terra serà del teu domini,
I molt més encara ...

Seràs un HOME, fill meu!


Desitjo a tot-hom un FELIÇ ANY 2009!!!

dilluns, 29 de desembre del 2008

HO HABEU VIST!!!

L´unica cosa que no era una inocentada del dia d´inocents, es que dimarts hi ha entrenament. La resta,(senyora inclosa) era broma com ja... "ho habeu vist...".

diumenge, 28 de desembre del 2008

NOU FITXATGE DE DARERRA HORA!!!!

Avui diumenge 28 de desembre el Voltrega ha tancat el fitxartge del jugador internacional per Azerbayan, Olaf Uenastar Des. Ens ha sorgit de cop la posiblitat de fitxar-lo i ho hem aprofitat, en tenim molt bones referencies, i ens diuen que es un jugador molt tecnic i de gran embergadura que juga en punta d´atac. Sens dubte sera un gran reforç pel tram de lliga que ens ve ara, el jugador l´anem a buscar aquesta tarde a Barcelona on arribara provinent de l´Azerbayan, i dimarts ja vindra a entrenar amb nosaltres i a coneixer els seus nous companys. De moment viura amb la seva familia a casa del President a l´espera de trobar-li una vivenda definitiva. El que si ens ha demanat per venir, es que la casa on vaigui a viure sigui bastant lluny de la de´n Viza, ja que la seva senyora es diguessim una mica... espectacular i ja se sap que ficar un llop a cuidar les gallines no es el mes recomanable...
Si voleu venir a coneixer-lo, dimarts a entreno.

dissabte, 27 de desembre del 2008

RESUM DE L´ANY 2008

Ara es epoca de pasar balanç, sobre el que s´ha fet be, el que s´ha fet malament i veure els resultats obtinguts en aquest exercici anual. Nosaltres tambe ho hem fet.
Penso que el resum de l´any 2008, ens ha de fer sentir contents pels resultats obtinguts que, d´acord que sempre es poden millorar, pero es per estar-ne almenys minimament satisfets, tot i que no ens pot fer caure en la complaença, ni en el cofoisme, i ens ha d´empenyer a continuar per aquest cami, que veiem que ens dona resultats, que podriem qualificar de satisfactoris. El resum del 2008 en numeros i en partits oficials es el seguent:

*32 partits jugats dels quals, 23 victories, 2 empats i 7 derrotes, amb un balanç golejador de 84 gols a favor i 35 gols en contra*.

Penso jo que son uns numeros per sentir-nos tots orgullosos, ja que ens marquen el cami cap on ha de tirar aquest equip. Continuem aixi i esperem que el proper any 2009 sigui almenys igual de bo que aquest, nosaltres amb aquesta intencio continuarem lluitant. Gracies perque una part molt gran d´aquests numeros es de l´aficio, sense el vostre recolsament ara segur no estariem aqui, espero que l´any vinent continueu amb la mateixa força i el mateix "carinyo" al nostre costat, sera bona senyal per tots. Bon any nou!!!

dimarts, 23 de desembre del 2008

QUE TINGUEU TOTS UN BON NADAL!!!

Desde aquest modest blog, vull desitjar a tots els lectors de part meva i de part de tota la gent que forma el C.F.Voltrega, unes felices festes i un proper any 2009 ple d´exits tant individuals com col.lectius. A lluitar pels nostres somnis!!!!
Bones festes!!

dilluns, 22 de desembre del 2008

EXPLICACIO

Veig darrerament que entre els comentaris del blog, hi ha moltes referencies tant a favor com en contra sobre el cas Sergi Antolin, i la seva marxa al St. Feliu Sasseres. No vull que aquest cas signifiqui una via d´enfrontament entre favorables i detractors de´n Sergi, per aixo us paso a matissar una serie de punts que crec que s´han de tenir en consideracio a l´hora d´opinar sobre el tema.
En primer lloc dir que en Sergi desde la primera jornada te ofertes d´altres equips, algunes d´importancia economica i que les rebutja per continuar amb nosaltres.
Quan rep l´oferta Santfeliuenca, en primer moment tambe es rebutjada, pero despres de rebre una contraoferta bastant mes superior ell l´accepta, no vull entrar en detalls economics perque no crec que sigui jo qui els hagui de dir, ademes que crec que no interessen a ningu llevat del propi Sergi, pero parlem de quantitats... sucoses.
En Sergi te tot el dret de marxar com el te, qualsevol jugador de la plantilla que ho vulgui fer, el que si vull desmentir, es un escrit que deia que ja s´havia quedat aixi quan es va fitxar. Aixo es mentira. En cap moment quan es fitxa es queda que pot marxar quan rebi un oferta d´un altre club, es mes se li fa la fitxa per 3 anys, que ell mateix diu te intencio de complir, que despres vol marxar pels motius abans exposats es ja una decisio totalment respectable, pero que no estava en absolut contemplada en el moment de fitxar-lo.
Quan el Voltrega el treu de Guixols, ha de lluitar molt, i costa molt aconseguir que se li dones la baixa, ja que el seu antic club no volia donar-li, es clau la figura del sr. Serafi Lira per tal d´aconseguir que pogues marxar de Guixols. Sense la figura del nostre president encara de ben segur hi seria.
Entenc que el malestar de la gent no es per la seva marxa, es per com marxa, potser ha faltat explicar la situacio als companys, i una mica mes de claretat a l´hora d´actuar, mai se li pot tallar les ales a ningu i mes quan hi ha diners en joc, pero les formes potser si que no han estat les mes adecuades.
A en Sergi se li han de donar les gracies per tot el que ens ha ajudat, pero tambe s´ha de tenir el convenciment i respecte pel reste de la plantilla de que el Voltrega actual, no era l´Antolin i els altres, sino que el Voltrega actual es un equip amb garanties i que dispòsa de molts bons jugadors i que entre tots son els que han portat a l´equip a ser on es, en aquest equip tots som important i ningu inprescindible.
Ens fa mal quan lleguim comentaris de que ara baixarem, de que sense l´Antolin anirem cap a baix i que sense en Sergi ara som poc mes que una banda, amb en Sergi lluitavem i ara sense ell continuarem lluitant per ser tant amunt possible, pero amb en Sergi o sense ell, els objectius marcats segueixen sent els mateixos, que son fer 45 punts que ens salvin, i es per aixo que lluitem cada setmana. Ara a mes pero se´ns hi ha sumat unaltre objectiu, demostrar que sense l´Antolin, el Voltrega segueix siguent un bon equip capaç de plantar cara qualsevol equip del grup, tal i com hem fet fins al moment.
Oblidem el tema Antolin, un gran jugador que ara pels motius que siguin ja no es al nostre costat, ni defensa la nostra samarreta, li desitjem molta sort en la seva nova aventura, pero el Voltrega setmana darrera setmana, intentara demostrar que hi ha vida mes enlla de l´Antolin, algu pensa que no ho aconseguirem? els demostrarem que esta equivocat, que ningu ens doni per morts perque el seu despreci es la nostra força.

Vic 1 - VOLTREGA 0

Perdoneu pel retras pero aquestes dates nadalenques fan que tots anem mes apretats d´horaris i el meu es per llogar-hi cadira.
Que podem dir del partit de dissabte? Segons el meu punt de vista que va ser un bon partit, i que nosaltres no varem saber aprofitar les clares ocasions que varem tenir, i que el Vic va aprofitar un errada nostre per fer el 1-0, i defensar-se amb molt ordre i amb la sort de tenir un porteras, que va desmantelar tots els nostres intents de marcar. Aixi de simple ho veig jo, crec que si haguesim marcat el penal, guanyem 0-3, pero si desaprofitem una ocasio tant clara...
Tot i aixi, errades al marge, sempre he dit que els partits es guanyen i es perden entre tots i tots varem perdre el partit de dissabte, no vull carregar culpes a ningu perque tots tenim el nostre grau de culpabilitat, nomes espero que tots reflexionem i assumim el que hem fet malament, per de cara al proper partit del dia 10 contra el Santa Eugenia, no tornem a caure en les mateixes errades, corregim errors i sumem 3 punts que ens portin altra vegada una mica mes a prop del lider.
Gracies aficio un cop mes per fer-nos costat al camp del Vic, que va registrar una entrada, que penso jo sera la millor de tota la temporada, no ja nomes pel que fa a l´equip`"B", sino tambe al primer equip inclos. Gracies.

dijous, 18 de desembre del 2008

CONVOCATORIA PER VIC.

dissabte 20 de desembre 2008
partit............... Vic - VOLTREGA
a ¾ de 3 al camp del Vic o be
a ¼ de 3 a La Catolica


1.Raul Sayago
2.Jordi Benavente
3.Marc Laarbys
4.Angel Carmona
5.Albert Valldaura
6.Sergi Bajo
7.Dani Marcos
8.David Vizanzais
9.German Lazaro
10.Albert Font
11.Ivan Panadero
12.Joan Carles Comas
13.Carles Bernal
14.Eloi Pla
15.Sergi Vigue
16.Marc Icart
17.Juan Cobo
18.Albert Bernal

diumenge, 14 de desembre del 2008

VOLTREGA 2 - Campdevanol 2

Cronica cedida amablement per l´amic "Anonim 1".
El partit de dissabte, "Va tenir de tot molts gols, molt bon joc per part dels 2 equips, un penal dubtós un munt d'expulsions dubtoses per part dels 2 equips i una molt mala actuació de l'àrbitre que a mitjans de la segona part va volguer donar la nota perdent totalment els papers. Tot hi aixó els jugadors dels 2 equips van estar a l'altura demostrant que ells si són uns professionals. Felicitar també al campdevànol pel joc i per la seva afició, un molt bon rival."
M´aderixo totalment a aquesta cronica i la faig tambe meva, nomes afeguir la gran lluita , entrega i comportament dels dos equips, que tot i les circumstancies arbitrals varen demostrar que tambe son de la part alta en comportament.
Gran aficio la del Campdevanol, pero la del Voltrega... Insuperables!!

divendres, 12 de desembre del 2008

BEN TORNAT A CASA!!

Ahir al vespre varem tenir la sorpresa en forma de regal de reis, de que en Jordi Benavente, en Bena per nosaltres, deixava l´Aiguafreda i decidia venir a jugar al nostre equip. Es un reforç important de cara aquesta fase la lliga, i aportara a l´equip un grau de qualitat, d´experiencia i d´esforç imprescindible per un equip que vol continuar creixent. La veritat es que va significar una gran alegria per tots que vingui en Bena ja que tots coneixem de la seva valua com a futbolista i tambe de la seva categoria com a persona, desde aqui nomes donar-li la benvinguda, i desitjar-li que en el retorn a casa seva, difruti i ens faci disfrutar a nosaltres tant, com ha fet sempre que hem tingut el plaer de veure´l jugar.
Benvingut a casa Jordi!!!

dijous, 11 de desembre del 2008

CONVOCATORIA PEL CAMPDEVANOL...amb sorpresa.

jugadors convocats
dissabte 13 de desembre 2008
partit............... VOLTREGA - Campdevanol
a ¾ de 3 al camp de futbol


1.Raul Sayago
2.Jordi Benavente
3.Marc Laarbys
4.Angel Carmona
5.Albert Valldaura
6.Sergi Bajo
7.Dani Marcos
8.Albert Guix
9.German Lazaro
10.Albert Font
11.Ivan Panadero
12.Sergi Antolin
13.Carles Bernal
14.Eloi Pla
15.Sergi Vigue
16.Marc Icart

PARTIT MOLT COMPLICAT... CAMPDEVANOL

Aquesta setmana ens visita al parroquial l´equip maxim golejador del campionat, i segon classificat, el Campdevanol. Conta amb dos davanters molt perillosos, que encapsalen la llista de golejadors del campionat amb 12 i 11 gols, si ademes afegim la presencia a la banqueta d´un gran entrenador con el Sr. Menci Colomer, i un mitj camp treballador i amb qualitat i una bona defensa, tindrem el resultat que us dic, un complicat equip que vindra a endur-se els tres punts. S´haura de lluitar molt i suar tinta per tirar el parti endavant, pero si d´una cosa no dubto es de l´esforç que hi haura per part de tots els nostres jugadors, aixi com del suport que rebrem de la nostra aficio, que una setmana mes demano que ens donin un cop de ma per tirar tant complicat partit endavant. Esperem que disfruteu del partit, ja que ambdos equips els agrada jugar a futbol i tenir la pilota, no dubto que sera un partit dificil pero que amb el vostre ajut hem de tirar endavant.
Vinga, fins dissabte!!

diumenge, 7 de desembre del 2008

Rodenc 4 - VOLTREGA 5

Que es pot comentar d´un partit en el que es fan 9 gols, que hi ha fases de molt bon joc per ambdos cantons, que hi ha tensio, que hi ha nervis, que hi ha pol.lemica, que hi ha en definitiva...futbol??
Dons aixo, res mes que aixo, que va ser un partidas.
Dos equips que no es varen rendir mai i que varen buscar en tot moment la victoria, sapiguent que els tres punts contra un rival directe de la part alta de la classificacio, podien ajudar a obrir una mica de forat entre els grupets de la taula classificatoria. Tots dos sabiem el que ens jugavem i varem sortir pel partit, ni tant sols el gol matiner del Rodenc ens va fer minbar les nostres ganes de guanyar el partit i cinc minuts mes tard empatavem, i deu minuts despres ens posavem per davant, i tornavem a marcar i ells remontaven i remontavem nosaltres despres, i arrivavem al final del partit exahusts de futbol, cansats perque haviem jugat amb la millor davantera de la lliga, i haviem guanyat, en definitiva aixo es futbol, un esport que quan es juga amb intensitat, ganes i alegria es molt i molt maco.
Vull felicitar desde aqui a tots els jugadors del Voltrega que varen disputar ahir el partit, no era un partit facil, cap del partits d´aquesta lliga ho es, i menys pel fet de jugar camp contrari, pero amb aquesta actitut i ganes segur que farem grans coses, desde aqui us felicito. Per altre banda tambe vull felicitar a l´equip del Rodenc, ja que per fer un gran partit es necessiten dos grans equips, i ahir el Rodenc va demostrar perque va on va a la taula classificatoria, son un senyor equip!!!
Vull fugir de pol.lemiques, mai m´han agradat, per lo que no comentare l´actuacio arbitral, el partit esta acabat i ja no serveix de res tirar merda a sobre de ningu ni entrar en disputes i punts de vistes diferents, de jugades pol.lemiques sempre n´hi hauran en cada partit de futbol i el que s´ha de fer es un cop acabat pasar pagina i pemsar en el proper partit que en el nostre cas es un os dels grossos, unaltre equip amb polvora a les botes, el Campdevanol.
A l´aficio donar-li un cop mes les gracies, ja se que potser em repeteixo molt amb aquest tema, pero soc dels que crec que el que fan no te preu, GRACIES PER TOT.

dijous, 4 de desembre del 2008

CONVOCATORIA PEL RODENC

jugadors convocats
dissabte 6 de desembre 2008
partit................Rodenc – VOLTREGA
a ¼ de 3 a La Catolica o be
a ¾ de 3 al camp de futbol de Roda de Ter


1.Raul Sayago
2.Albert Bernal
3.Marc Laarbys
4.David Vizanzais
5.Albert Valldaura
6.Sergi Bajo
7.Dani Marcos
8.Joan Carles Comas
9.German Lazaro
10.Albert Font
11.Ivan panadero
12.Sergi Antolin
13.Angel Carmona
14.Eloi Pla
15.Sergi Vigue
16.Marc Icart
17.Carles Bernal
18.Albert Guix

dimecres, 3 de desembre del 2008

SON GANES DE TOCAR ELS PEBROTS...

Us deixo avui un video en que un arbitre "tiquis-miquis", fa repetir fins a 6 vegades un llençament de penal. La veritat es que es d´el.logiar la paciencia de tots els jugadors, perque n´hi ha per engegar l´arbitre a fer punyetes...