dijous, 30 d’octubre del 2008

CONVOCATORIA PER MOIA

dissabte 1 de novembre 2008
partit.................Moia-VOLTREGA
a les 3 a La Catolica o ¼ de 4 al camp de futbol
de Moia

1.Raul Sayago
2.Joan Carles Comas
3.Marc Laarbys
4.David Vizanzais
5.Albert Valldaura
6.Sergi Bajo
7.Dani Marcos
8.Albert Font
9.German Lazaro
10.Didac Vieites
11.Ivan panadero
12.Sergi Antolin
13.Edu Bernal
14.Eloi Pla
15.Sergi Vigue
16.Marc Icart
17.Carles Bernal
18.Albert Guix

diumenge, 26 d’octubre del 2008

VOLTREGA 3 - Riudeperes 1

Hi ha una frase de Paulo Cohelo, que diu que el futur pertany a aquells que creuen el la bellessa dels seus somnis. El nostre somni de fer una bona campanya de mica en mica va agafant cos, i no ho dic pel partit, ni pel resultat d´avui, ho dic per les ganes, conviccio en la victoria, i il.lusio que posem cada setmana en tots els partits que jugem. Despres les coses ens sortiran millor o pitjor, estarem mes o menys encertats, pero el que hem d´exigir-nos a nosaltres mateixos, es que ningu ens pugui retreure mai falta d´esforç, ambicio o ganes, ni tant sols quan les coses es torcen, hem d´abandonar aquest cami, hem d´estar segurs que aquest cami es el que ens portara a bon port.
El pàrtit d´avui ha començat amb un parell de contratemps que podien tocar-nos. En primer lloc lesio de l´Eloi en una trompada amb un defensa visitant, acte seguit, a en Xuqui se li escapa una pilota en l´unica errada que ha comes en tota la tarde, i el Riudeperes ens marca el primer gol. Gerro d´aigua freda per partida doble. L´equip pero te esperit, te ganes i sap a lo que juga, i ha començat a atacar, moure la pilota per terra i arrivar a l´area visitant, i hem fet el primer, el segon i a la segona part el tercer. El Riudeperes es limitava a intentar xutar a porteria a veure si en Xuqui els hi feia un altre regal, pero en Xuqui es un porter que falla un cop i prou, i els que pensaven que fallaria cada vegada que xutesin a porta estaven molt etivocats, senyors aqui hi ha un porter!!!
El regal en forma de somni ens ha arribat al final de partit amb les derrotes de l´Olimpic, i l´OAR, que ens permeten anar a dormir amb la segona posicio a la butxaca. Queda molta lliga ho sabem, pero la satisfaccio que ens donara el dilluns mirar el diari, i veure que estem en segon lloc, per un equip nou a la categoria es motiu d´orgull i alegria. Disfrutem del moment, mes endavant ja ens arribara l´hora de patir, ara es temps de somni, i si hi creiem, qui ens diu que el futur no pot ser nostre?
L´aficio una vegada mes... ESPECTACULAR!!! Gracies.

divendres, 24 d’octubre del 2008

DISSABTE... RIUDEPERES.

Partit complicat aquest dissabte al parroquial, ja que ens visita un vell conegut de l´any pasat que no ha començat gaire be la seva etapa a segona regional, pero que aixo el fa ser encara mes perillos, ja que voldra començar a sumar, i on millor que al camp del seu rival en la lliga pasada. No hem de sortir refiats ni pensant que tot esta fet, al contrari sera un dur i disputat partit entre els dos equips que l´any pasat varen marcar la pauta, amb permis del Seva, al grup 3 de la tercera territorial. El partit dissabte a 2/4 de 5 al camp de futbol, i els jugadors convocats son els seguents:
1.Raul Sayago
2.David Vizanzais
3.Edu Bernal
4.Albert Valldaura
5.Didac Vieites
6.Albert Font
7.Joan Carles Comas
8.German lazaro
9.Dani Marcos
10.Ivan Panadero
11.Sergi Bajo
12.Sergi Antolin
13.Carles Bernal
14.Eloi Pla
15.Sergi Vigue
16.Albert Bernal
17.Marc Laarbys

Fins dissabte, on amb el vostre recolzament intentarem aconseguir la victoria.

diumenge, 19 d’octubre del 2008

Roda 0 - VOLTREGA 2

Permeteu-me que començi avui l´escrit fent un petit i sincer homenatge a tota l´aficio del Voltrega que avui ha vingut a Roda, sencillament dir-vos que es un privilegi jugar amb el camp ple de gent com vosaltres, i sentir els cantics i els crits de suport que ens dediqueu durant tot el partit, sencillamnet no te preu. Un cop mes GRACIES!!
Sobre el partit dir que no ha estat el nostre millor encontre peri si que l´hem jugat de manera molt "profesional". Hem lluitat hem tallat en defensa el que es tenia de tallar, hem jugat al mitjcamp, hem estat be al davant, i repèteixo que sense fer un futbol espectacular si ha estat un futbol tremendament efectiu i eficaç. Dos gols de´n Sergi Antolin, ens han servit per portar 3 punts a Sant Hipolit i per veure que ens hem situat en 4art. lloc en la taula classificatoria, una situacio inimaginable abans de començar la lliga. Nomes una cosa, aixo no ha fet mes que començar, i no sera cap cami de roses la lluita per la permanencia, queden encara molts i dificils partits pero de moment, anem sumant i ja ens en falten menys pels 45 anel.lats que ens donin la tranquilitat que busquem. A disfrutar de la victoria una setmaneta i dissabte vinent... hi tornem.

dissabte, 18 d’octubre del 2008

DIUMENGE UN RIVAL HISTORIC... RODA.

Diumenge tornen els enfrontaments amb rival d´aquells que podem anomenar historics, feia molts anys que no ens hi enfrontavem, ja que el Roda sempre ha estat un dels clubs punters a l´hora de parlar de futbol a Osona, recordo quan era petit i anava amb el meu pare a veure futbol al camp, el dia que jugavem contra el Roda era dia assenyalat per la gran rivalitat que sempre hi ha hagut, despres per dissort nostra ells varen anar pujant i militant en categories superiors i nosaltres ens varem estancar o fins i tot durant uns anys, desapareixer i la rivalitat es va esfumar. Partit dificil, contra un gran rival, i en un gran escenari, que esperem, tirar endavant amb l´ajut de tots que de ben segur en acompanyareu en aquest desplaçament. L´hora, diumenge a 2/4 de 5 a Roda de Ter. Us hi esperem.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

VOLTREGA 4 - Calldetenes 2

Penso que de mica en mica anem agafant el pols a la nova categoria, i ens anem convençent de que, jugant al nostre nivell, no hem d´envejar res a ningu. Amb el Calldetenes varem començar serios i dominants, fins aconseguir el primer gol, no varem abaixar la guardia fins fer el segon, pero de cop per aquelles inexplicables coses que te el futbol, ens veiem amb un 2-0 i traiem el peu de l´accelerador. Error!! No podem parar mai, hem de jugar sempre al 100%, i amb el peu al gas de manera constant, a la que varem treure el peu del gas, ens varen empatar, de fortuna el primer gol? si, pero tambe hi compte.
Es llavors quan s´ha de veure de quina pasta esta fet un equip, perque un empat a 2 despres de dominar 2-0 sempre et toca. Pero aquest equip te anima, te poder de reaccio, te gana i te futbol, i varem començar a jugar a futbol, amb el conenciment de que el gol no trigaria arribar. I aixi va ser com en una jugada de corner varem fer el 3-2, i despres el 4-2 i varem tenir ocasions de fer-ne algun mes, aixo es un equip!! aixi es reacciona, aqui es veu de que estem fets i varem aconseguir tirar endavant un partit a base d´il.lusio, gols i bon joc.
Coses destacades? varies. La primera i en faig mencio especial, els tres gols de´n Marc Laarbys. Marc ets un puto crack, estas agafant la forma i quan l´agafis a veure qui te collons de parar-te. El partit d´ahir de´n Marc... de chapeau!
En segon lloc, el retorn de l´Albert Valldaura, vaig dir l´altre dia que la reconversio de la gent vindria de la ma del seu futbol, ahir va ser la primera mostra. Collonut Albert.
I en tercer lloc, un factor decisiu. La gent. quin goig feia el camp ahir. Quin plaer i quin "gustazo" tenir una aficio com aquesta al nostre costat, qui no hagui vingut encara a jugar a Sant Hipolit, que es prepari per viure una tarde de futbol del bo, de respirar l´ambient de futbol que es respira en els grans estadis, que es prepari per veure una aficio cantant i animant durant tot el partit, aixo amics meus no es paga amb diners, nomes ho podem pagar tornant tant com poguem amb bon joc i gols, un carinyo que ens donen cada setmana, tant a casa com a fora. Gracies de tot cor.
I sobre l´equip? que estem creixent cada dia una mica mes, nomes demano ambicio i ganes per no parar de creixer, i continuar les ganes de treballar de tots perque nomes aixi el Voltrega aconseguira les seves fites. No parem, perque el cami encara es llunya i costos.
Ah, si, el Calldetenes em va semblar un bon equip, molt batallador que li manca una mica de sort de cara a porta, pero que estic segur sortira de la zona en que es troba i pujara a zones mes tranquiles, zones que es on esperem estar nosaltres durant tota la temporada.

dimecres, 8 d’octubre del 2008

AQUEST DIMARTS HI VA HABER COCA!!!





Despres d´acabar l´entrenament aquest dimarts, hem berenat/sopat a base d´una exquisita coca que ens ha obsequiat el nostre company Sergi Bajo, amb motiu del seu sant. S´ha de dir que la coca era bonissima sobretot la de xocolata i desde aqui donar les gracies a en Sergi pel detall. Felicitats crack!!!

dilluns, 6 d’octubre del 2008

BEN TORNAT A CASA!!

A principi de temporada, hi va haver gent que va demanar que pasava amb en Valldaura, si era cert que marxava al Vic. Us vaig explicar, que marxava per fer la pre-temporada amb el primer equip, i un cop feta, entrenadors i el propi jugador decidirien que feien. En Valldaura, va començar la temporada jugant amb el Vic de segona regional esperant que els directius vigatans li diguesin si pasava al primer equip, o be es quedaria definitivament al segona. La setmana pasada li varen comunicar que definitivament aquest any el faria amb l´equip de segona regional.
Com no era aquesta la il.lusio de l´Albert, ja que ell si va marxar d´aqui era per jugar a preferent, ha decidit que per jugar a segona, enlloc estara millor que a casa, i despres de consultar-ho amb el coixi, i de rebutjar una cesio que li oferia el Vic a un primera regional, (sembla que al Ripoll), ha decidit tornar a casa i fer la temporada amb nosaltres, cosa que es per tots un motiu d´alegria, perque sens dubte reforça encara mes, si cap el nostre planter, en una posicio en la que l´any pasat va anar sobrat.
Aixi dons si tot va be, que no tinc cap dubte que hi anira, aquest dissabte podrem tornar a tenir l´Albert amb nosaltres per ajudar-nos i sumar esforços per fer el nostre periple per la segona regional el menys engonios posible. Estic MOLT CONTENT de la plantilla que tinc, penso que hi ha una qualitat espeterrant, i que si ajuntem a aquesta qualitat, humiltat, treball i ganes podem fer una temporada molt maca, i pasar-ho molt be jugant a futbol. Ara nomes ens queda, treballar 30 jornades que son les que falten fins al final de lliga, i si treballem i lluitem amb ganes els resultats segur que cauen del nostre costat. Som-hi dons!!!

diumenge, 5 d’octubre del 2008

Riuprimer 0 - VOLTREGA 2

El dia del Torello, vaig dir que dificilment tornarem a perdre un partit jugant tant be, avui hem guanyat amb una certa claretat, pero ni de bon tros hem jugat tant be com el dia del Torello. Ara be, el que son les coses, no hem fet un partit brillant pero si hem fet un partit tremendament efectiu i intel.ligent, i ens hem endut amb tota justicia els tres punts del camp del Riuprimer. Hem sortit molt be i hem fet uns primers 30 minuts, en la linia del que esta siguent el Voltrega, bon joc, entrega, ocasions i lluita, hem baixat una mica despres de les dues rigoroses expulsions, una per banda, fruit de la llei de la compensacio. A la segona part el Riuprimer fruit del nerviosisme desl seus jugadors per la situacio en que es troben, han endurit una mica el seu joc, i s´ha vist alguna entrada fora de lloc, de tota manera repeteixo que s´ha d´entendre la situacio del Riuprimer, un historic que pasa per moments baixos, tot i que de ben segur degut a la qualitat de la gent que tenen a l´equip, sortiran d´aquesta dificil situacio, i pujaran als llocs que per prestigi i qualitat es mereixen. Els golejadors d´avui han estat els dos Sergis, en Sergi Vigue i en Sergi Antolin, per variar hem fallat diverses ocasions, pero vaja molt satisfet pel resultat, pel joc i l´actitut de l´equip. Lamentar la lesio d´un jugador contrari, que sembla ser que s´ha dislocat la clavicula i se l´ha endut l´ambulancia. Tambe el nostre jugador Sergi Antolin, ha hagut de retirar-se degut a una forta entrada al tormell, d´un jugador rival. Espero que ni una lesio ni l´altre revesteixin gravetat, i que puguin tornar als terrenys de joc el mes aviat posible.
A l´aficio, gracies com sempre i a nosaltres, a pensar ja en el partit de dissabte vinent contra el Calldetenes, on hem d´intentar continuar sumant. Ja nomes ens en queden 39, per la fita dels 45 que ens hem marcat i que ens assegurarien la permanencia. CONTINUEM CAMINANT CAP A ITACA!!!

dissabte, 4 d’octubre del 2008

CONVOCATORIA PER DISSABTE.

Els jugadors convocats pel partit contra el Riuprimer, de dema dissabte a 2/4 de 5 de la tarde, son els seguents:

1.Albert Guix
2.raul Sayago
3.David Vizanzais
4.Edu Bernal
5.Angel Carmona
6.Joan Carles Comas
7.Raul Carmona
8.Albert font
9.German Lazaro
10.Marc Icart
11.Ivan panadero
12.Sergi Bajo
13.Dani Marcos
14.Marc Laarbys
15.Eloi Pla
16.Sergi Antolin
17.Sergi Vigue
18.Albert Bernal

Els jugadors convocats han d´estar a 3/4 de 3 a la Catolica, o be a 1/4 de 4 al camp del Riuprimer. A l´aficio la convoquem a 2/4 de 5 al camp del Riuprimer. Tota la Penya esta convocada.

dijous, 2 d’octubre del 2008

PARTIT DIFICILISSIM... RIUPRIMER - VOLTREGA

Sempre es dificil jugar contra equips de llarga tradicio futbolistica. A nivell comarcal, un dels clubs que simbolitzen aquesta tradicio es sens dubte el nostre rival de dissabte, el Riuprimer. Sera un partit complicat, contra un rival dificil, ple de jugadors de qualitat que voldran començar a sumar i sortir del lloc en el que es troben a la taula classificatoria i que res te a veure amb el seu historial, potencial i categoria. Dissabte a 2/4 de 5 tenim unaltre pedra de toc per saber on estem, i on podem estar aquest any, amb l´ajut de l´aficio que no dubto que hi sera, intentarem tirar el partit endavant. Dema la convocatoria.