dissabte, 27 de setembre del 2008

VOLTREGA 3 - Llerona 0

Primera victoria en la nova categoria en un partit on hem causat una bona impresio, potser el joc no ha estat tant vistos i maco com la setmana pasada a Torello, pero el terreny de joc tambe hi influeix, alhora de realitzar un joc o unaltre, tot i aixo hem jugat un bon partit amb nombroses ocasions de gol, i on ens hem fet mereixedors d´un resultat molt mes ampli, si haguesim aprofitat totes les ocasions de gol que hem disposat els resultat hauria pogut ser escandalos. El Llerona ha estat un equip ben plantat al camp, lluitador, i amb molt ofici que avui s´ha vist superat en totes les facetes del joc pel Voltrega. Son els primers 3 punts i ens fa il.lusio, ja que es el primer pas cap a la meta desitjada dels 45 punts, que ens donin la salvacio. Gols de l´Antolin i el Sergi Vigue a la primera part i de´n Marc Laarbys a la segona, on fins i tot hem desaprofitat un penal, que hagues suposat el 3-0, a l´inici de la segona part. Enhorabona a tots els jugadors pel bon partit realitzat i en especial a en Xuqui que avui debutava a la porteria i ha demostrat que el Voltrega amb ell i l´Albert Guix te la porteria molt ben coberta. Com ja us vaig dir en els pasats dies, teniem l´esperança que amb el bon joc exibit els resultats arrivarien, avui ha arribat el primer, espero que sigui el primer de varis que ens esperen en aquesta, engrescadora i il.lusionant campanya. Enhorabona a tots!!
A l´aficio com sempre un 10!!!

divendres, 26 de setembre del 2008

A PER LA PRIMERA VICTORIA!!!!

Partit importantissim el de dissabte a 2/4 de 5 al Parroquial. El Llerona es un bon equip que es troba en circumstancies semblants a les nostres, ja que, com nosaltres encara no ha sumat cap punt dels 6 que hi ha hagut en joc, tot i aixo no sera facil guanyar-los ja que es un equip ben armat, solid al darrera i perillos al davant, i que la pasada temporada va fer una molt bona campanya. Es un partit vital per nosaltres ja que necessitem referendar amb resultats, el bon joc ofert fins el moment, convençuts que despres de la primera, tot seria molt mes facil, i la moral que ens donaria aquesta primera victoria, ens faria agafar confiança i força cara als propers i dificils partits que ens esperen aquest any. Aixi dons us emplaço a tots avenir al camp el dissabte, adonar suport a l´equip, ja que l´unio d´aficio i equip, es una de les armes principals que te el Voltrega aquesta temporada. Aficio som-hi a per la PRIMERA!!!!

diumenge, 21 de setembre del 2008

NO TE RES A VEURE PERO QUAN ESTIC TRIST, ESCOLTAR-LA A MI M´ANIMA... DIGUEU-ME EXTRANY!!

TORELLO 2 - VOLTREGA 1

No ha pogut ser. No hi ha hagut Maracanazo, tot i que no ha estat per falta d´ocasions, ni per falta de joc, ni per falta de ganes. Ens hem merescut guanyar pero com ja ens va pasar el dissabte pasat a casa contra La Garriga, la sort ha vegades es gira d´esquena i aquesta vegada ha estat aixi. Molt bon partit de TOT L´EQUIP, sense excepcions. Tots hem lluitat, treballat i jugat com a un equip, units i junts, que es com s´aconsegueixen les coses. El gol l´ha aconseguit en German, despres d´un xut al pal de´n Marc Laarbys. Senyors nomes una darrera cosa, ESTIC MOLT ORGULLOS DE VOSALTRES. Oblidem el partit d´avui i us convido a pensar en el partit de dissabte vinent, contra el Llerona, on hem de guanyar... si o si!!!
A l´aficio nomes una paraula... GRACIES!!

divendres, 19 de setembre del 2008

EL MARACANAZO EN IMATGES...

MARACANAZO!!!

L´any 1950, es disputa la final de la copa del mon a Brasil. La final es jugava a Maracana davant de 220.000 persones que abarrotaven l´estadi. Els equips, Brasil, la gran favorita i que ho tenia tot al seu favor i Uruguai. Tot semblava fet perque Brasil que tenia aleshores el millor atac del mon, propicies una severa derrota a Uruguai, pero els uruguaians despres d´un partit, ple de força, fe ambicio i bon joc aconseguia guanyar la final als brasilenys per 1 - 2, portant la copa del mon cap a Uruguai contra tot pronostic.
Dema a Torello, tenim l´oportunitat de fer el nostre Maracanazo particular, sortim de victimes propiciatories, tot ho tenim en contra, nones una cosa esta el nostre favor... la nostra fe en la victoria. Aixo i l´historia.
Dema a 2/4 de 9, ens veiem a Torello, a veure si unaltre MARACANAZO, es posible.
Jugadors convocats:
1.Albert Guix
2.Raul Sayago
3.David Vizanzais
4.Edu Bernal
5.Albert Font
6.Didac Vieites
7.Joan Carles Comas
8.German Lazaro
9.Dani Macos
10.Ivan Panadero
11.Sergi Bajo
12.Marc Laarbys
13.Miquel Molas
14.Eloi Pla
15.Sergi Vigue
16.Albert Bernal
17.Angel Carmona
18.Sergi Antolin

dissabte, 13 de setembre del 2008

VOLTREGA 0 - La Garriga 1

Diuen en espanyol, que "quien da primero, da dos veces", avui abans de començar, tenia l´esperança i la fe, i fins i tot la conviccio que podriem guanyar el partit i que el guanyariem. No ha pogut ser, i no ha estat perque no hi posesim ganes, fe, cor i joc, simplement es un d´aquells dies que la bola no vol entrar i simplement... no entra!!. Per contra el nostre rival avui, ha marcat en l´unic xut a porta que ha fet en tots els 90 minuts. Un equip La Garriga amb molt d´ofici, que ha sabut parar el joc quan feia falta, simular faltes quan tocava, i ha dominat el "joc de pilleria" que tant be dominen els equips del valles, molt mes experimentats i veterans que el nostre.
No estic gens descontent del partit que hem fet avui, gens. Estic emprenyat i cabrejat, perque hem fet merits mes que suficients per treure quelcom del partit d´avui i no ho hem fet. Dono un 10 a tots els jugadors, i els convido a pasar pagina, i a pensar ja nomes en el partit de dissabte a Torello, on tenim l´oportunitat de fer un altre bon partit i anar agafant experiencia en una categoria que tot i es nova per nosaltres i n´hem d´apendre moltes coses, avui s´ha demostrat que hi podem fer un paper mes que digne, ja que si el nostre rival d´avui es un clar favorit per quedar campio, nosaltres no ens hem d´amagar ni avergonyir de res, ni de ningu, ja que hem tutejat en tot moment, a un gran equip. Si continuem amb aquesta tonica, no tinc cap dubte que les victories arrivaran, i perque no... a veure si les encetem dissabte a Torello contra un dels altres grans aspirants a pujar de categoria, avui per joc, actitut i ganes, ens ho hem ben merescut.

dijous, 11 de setembre del 2008

Oar Vic "B" 2 - VOLTREGA 4

Avui a l´estadi Torres i Bages contra l´OAR, hem tancat la nostre pre-temporada. I ho hem fet amb un balanç positiu ja que hem perdut el primer partit contra la Ribetana, empatat contra el Tona, i guanyat al Balenya i avui a l´Oar. Tot i les baixes que teniem, hem fet una bona primera part, marxant al vestidor amb un 0-3, que deixava la segona part com un tramit, tramit que s´ha vist encara mes accentuat al fer el 0-4 als 5 minuts de la represa. Es llavors quan ens hem acomodat i s´ha vist el Voltrega que no vull, conformista, faltat de ritme, sense ambicio, ni esperit assasi. Es pre-temporada, ja ho se, pero soc dels que pensa que quan un partit es guanya 5 a 0 el que s´ha de fer es anar abuscar el 6, i despres el 7, i aixi fins que s´acabi el partit, no hem de baixar mai la guardia, i hem d´anar sempre a fondo, fins que l´arbitre pita el final.
Despres l´Oar ens ha fet el 1 a 4 i a les acaballes del partit, un penal(?), pitat pel sr. Martinez, ha suposat el definitiu 2-4.
Debut golejador de´n Sergi Antolin, i com he dit abans molt content del partit fins al 0-4, i una mica critic a partir de llavors. De tota manera l´important era agafar ritme de cara dissabte i penso que s´ha aconseguit. Bon equipet l´Oar amb gent molt jove i que costara molt de guanyar en la seva lliga de tercera que tambe comença aquest dissabte. Que tingueu molt sort!
Dema primera llista de convocats de cara al partit de dissabte contra l´Olimpic. El ball ha començat i ens toca ballar amb la mes guapa de la clase, espero estarem a l´alçada, i que a l´acabar el ball marxi cap a La Garriga amb la sensacio que ha trobat un ballari que no hi contava i que sera una dura parella de ball per a tota la gent que ens visiti a Sant Hipolit. Ballar aqui no sera gens facil...

dimecres, 10 de setembre del 2008

DARRER TEST: OAR VIC - VOLTREGA

Dema a les 5 de la tarde al camp de l´Oar, disputem contra l´Oar de 3ª territorial, el nostre darrer test abans de començar dissabte el campionat. Tot i les nombroses baixes que tenim per dema, l´objectiu es que sigui un test serios de cara al partit de dissabte, davant un equip que li agrada tenir la pilota, i fer un bon futbol. Esperem que gaudim d´un bon encontre i que a l´acabar ens poguem sentir confiats i contents, de la feina feta durant aquest mes de pre-temporada. L´objectiu pero, i crec que aixo ho sabem tots es dissabte contra l´Olimpic, com aapertiu... dema l´OAR.

dilluns, 8 de setembre del 2008

VOLTREGA 2 - Atl. Balenya 1

Victoria en el nostre darrer partit a casa abans de rebre a La Garriga. Bon partit en linies generals, tot hi haver-hi les llogiques errades de pre-temporada, pero que ens va servir per anar disposant tots de minuts, de cara al partit de dissabte vinent que ja significara la disputa dels 3 primers punts del campionat.
Varem fer dos equips, un per la primera part i unaltre per la segona, i es va veure que hi ha 22 jugadors motivats i preparats per quan faci falta. Actitut excelent de tots. els gols varen ser aconseguits per en German a la primera part, despres d´aprofitat una bona i intel.ligent assistencia de l´Albert Bernal, i per l´Eloi, aprofitant de cap, una tambe bonissima assistencia de´n Raul Carmona. A manca de 20 minuts i quan jugavem amb 10 homes per l´expulsio de´n Sergi Antolin, el Balenya ha escurçat diferencies, i ha establert el resultat definitiu de 2 a 1.
Bon equip tambe el Balenya, un equip molt fisic que ha demostrat, que sera un dels rivals a batre en la seva lliga de tercera territorial. Ara nomes ens queda el partit de dijous 11 de setembre al camp de l´Oar Vic a les 5 de la tarde, i ja podrem esperar, amb prudencia pero amb il.lusio, el nostre debut a la lliga el dissabte 13 a 2/4 de 5, davant l´Olimpic La Garriga.
L´Aficio com sempre inmillorable, tot i la pluja i el mal temps, ens varen demostrar que mai anirem sols pel cami de la lliga.

divendres, 5 de setembre del 2008

PLANTILLA TANCADA

Be, com ja alguns saben i altres han endevinat la nostra "bomba" final, es en Sergi Antolin. Ha estat una sorpresa per nosaltres que un jugador de la seva qualitat, hagui volgut venir a jugar amb nosaltres, pero alhora ha estat una gran alegria i satisfaccio.
Amb aquest fitxatge tanquem definitivamant el capitol d´altes, i donem per tancada una plantilla, que esperem ens donara moltes alegries, i ens ajudara a pasar-ho be, i disfrutar del futbol durant 34 jornades.
Aquesta setmana a les 5 de la tarde, Amistos de pretemporada contra l´Atl. Balenya, ja que el partit que teniem previst contra el Ribera d´Ondara, no es pot disputar per problemes de l´equip lleidata.Aixi dons us esperem a les 5 al camp per veure el penultim partit de l´equip avans de l´inici de la lliga el proper cap de setmana.

dimarts, 2 de setembre del 2008

BOMBA DE DARRERA HORA !!

Sempre he dit que la plantilla que tenim es inmillorable, tant a nivell esportiu com a nivell huma, i que nomes es podria millorar, si ens sortis l´oportunitat del segle a mode de regal caigut del cel. Dons be aquest regal que no ens esperavem potser ha arrivat, i dema com a molt dema pasat, espero anunciar-vos un fitxatge "estrella" aquesta temporada, una especie de crack mediatic que ens ha caigut del cel i que ens ha fet il.lusionar i somiar, amb que poguem fer una gran temporada. El nom us demano una mica de paciencia, perque ja us dic que dema com a molt dema pasat, us el dic, si voleu pero, nomes heu de pasar pel camp dema a veure l´entreno i sabreu de qui parlo, o sino dissabte ales 5 de tarde jugem contra el Balenya, i espero que ja debuti... "VAIA BOMBASSO"!!!

ANIMS VICTOR !!!!!!

Avui la famila del Voltrega ha rebut una mala noticia. En Victor Riera, te els lligaments encreuats, i el menisc trencats i sera intervingut ala clinica Fiatc, el proper mes d´octubre. Molt mala noticia per tots, sobretot per en Victor que tenia una il.lusio en aquesta temporada a nivell futbolistic molt gran, amen d´altres projectes a nivell personal que tambe s´han vist truncats per aquesta desafortunada lesio. Desde aqui no puc fer res mes que desitjar-li una rapida millora, que tot vaigui be, i dir-li que l´estarem esperant per quan pugui tornar a casa seva... a Sant Hipolit. Crec que no descobreixo res si us dic que tinc un especial carinyo per en Victor i que m´ha sabut molt de greu que s´hagui fet aquesta lesio, pero com que força es una cosa que no n´hi falta, estic segur que tornara en el menor temps possible, a ser el que ha sigut sempre, i nosaltres l´estarem esperant, i encoratjant perque torni el mes aviat millor.Pel que necessitis ja saps on som. ANIMS VICTOR !!!!!!

dilluns, 1 de setembre del 2008

VOLTREGA 2 - Tona 2

Molt bon partit el disputat aquest tarde al parroquial de Sant Hipolit. Avui he vist que hi ha equip per acomplir els objectius marcats, i si be es cert que es molt aviat encara, i que sols fa 15 dies que entrenem, el cert es que el grau d´implicacio, il.lusio i ganes de tot el grup, ens han omplert d´esperança en vers el futur. Be a la porteria, tant a la primera part com a la segona, segurs en defensa, creatius i treballadors al mitj del camp i punyents en atac, aquestes son les premises que busquem en l´equip i que avui n´hem vist un petit esbos. Ens queda encara molt, tant a nivell fisic, com a nivell tactic, pero el que he vist aquest tarde, m´ha agradat, i penso que tambe ha agradat a la gent que avui ens ha vingut a veure, nombrosa com sempre tot i la pluja caiguda durant practicament tot el partit. No vull destacar ningu perque penso seria injust, pero el que si vull destacar es al bloc, a la pinya, al conjunt que es qui ens fara arrivar alla on volem, recordeu un frase de michael jordan, que deia "que les individualitats et faran guanyar partits,pero el conjut es el que et fara guanyar titols..." Gran partit de´n Marc Icart, de´n Joan Carles, de´n German, de´n Pana, de´n Sergi Bajo, de´n Xevi Usart, de´n Mafi... en definitiva de tots, nomes es un partit i estem començant,pero ens ha servit per agafar moral i il.lusionar-nos una mica mes en aquest temporada, nomes ens resta fer una cosa... continuar treballant perque aixo nomes ha fet que començar.