dimecres, 30 d’abril del 2008

CONVOCATORIA PER RUPIT

c.f.Voltrega 2007/2008

jugadors convocats
dissabte....................3 maig 2008
partit........................Rupit – VOLTREGA
a ¼ de 4 a la Catolica


1. Albert Guix
2. Marc Laarbys
3. Ivan Soler
4. Edu Bernal
5. Victor Riera
6. Didac Vieites
7. German Lazaro
8. Carles Bernal
9. David Vizanzais
10.Ivan Panadero
11.Sergi Vigue
12.Eloi Pla
13.Albert Valldaura
14.Sergi Cirera
15.Xevi Pardo
16.David Font

dimarts, 29 d’abril del 2008

PENULTIMA ESTACIO... RUPIT.

La lliga s´acaba, el llarg tren de la lliga ens ha portat a 32 estacions en el seu devenir anual, i aquesta setmana arrivem a la penultima parada... Rupit.
Despres de fer un bon partit a Puig-reig, anem a visitar la casa del cuer, el Rupit, que ningu pensi mirant la clasificacio que sera un partit facil, ja vaig dir un dia que de partits facils en aquesta lliga no n´hi habia ni un, i si es vol guanyar, s´ha de lluitar del primer al darrer minut de partit.
Es un partit basic pels nostres interessos, ja que ens permetra mantenir la distancia amb el Riudeperes, a falta d´una jornada si guanyem tots dos, i si el Riudeperes punxes al camp de La Cabra, i nosaltres obtenissim la victoria, ens permetria ser campions de lliga aquesta mateixa setmana. No correm pero i anem partit a partit, i el primer que ens ve ara es el d´aquesta setmana, que s´ha de guanyar, per mantenir intactes les il.lusions d´aconseguir els nostres somnis, uns somnis que cada cop estan mes a prop i que, han de servir per no baixar la guardia, i lluitar cada setmana per obtenir els tres punts i aquest setmana no sera cap excepcio, anem amb humilitat i ganes a Rupit i en baixar que poguem dir, que ja tenim el titol una mica mes aprop.
El que si es mes a la vora es la frase de la setmana que us la dic ara mateix: "ESTAR PREPARAT ES IMPORTANT, SABER ESPERAR ENCARA HO ES MES, PERO APROFITAR EL MOMENT ADECUAT ES LA CLAU DE L´EXIT" (Arthur Schintzel)

diumenge, 27 d’abril del 2008

NOMES L´AFICIO DE BOCA, POT COMPARAR-SE AMB LA DEL VOLTREGA... GRACIES!!!!

Puig-reig 0 - VOLTREGA 5

Ja he dit mil vegades que, quan en aquest equip ajuntem, les ganes, l´ambicio i la concentracio, amb la qualitat intrinseca que tenim, som un equip molt dificil de batre.
Encara que a tenor de classificacio general pugui semblar que ens enfrontavem a un rival debil, res mes lluny de la realitat, al seu camp el Puig-reig havia estat un rival dificilissim, o sino que li ho demanin al Riudeperes, pero nosaltres avui diumenge hem demostrat perque portem 32 jornades de liders i que volem continuar estant-hi les dues jornades que resten per acabar la lliga. Hem sortit a jugar concentrats i conscients del que haviem de fer, i de que aquest camp era bo per nosaltres,i que era un camp propici per fer el nostre joc, tocant, pasant i arrivant. El resultat, ja el sabeu 0-5, en un gran partit de tot l´equip.
Recolzats per una aficio SENSACIONAL, us mereixeu un monument pel que ens heu fet sentir aquest any, l´equip ha sortit a jugar, a divertir-se i a divertir a tots els que hi havia avui al municipal de Puig-reig, i de ben segur que ho hem aconseguit, els gols de´n Marc Laarbys(2), en Dani Marcos, l´Eloi Pla (et juro que m´ha fet molt feliç que marquesis, perque ets un crack, tot i que les lesions aquest any han impedit veure tot el teu potencial, l´any que ve no dubto que sorpendras a mes d´un...) i d´en Sergi Vigue, han fet justicia al que s´ha vist a dins del camp, i si diferencia hi ha, encara ens hem quedat curts perque el resultat podia haver estat mes escandalos. Sabeu que a vegades menciono algun jugador per sobre els altres, avui ho fare de 2, tot i reconeixent la gran valua del col.lectiu, avui per a mi, en Pana, i en Valldaura han estat els veritables motors del nostre triomf, enhorabona als dos i a seguir aixi en els 2 partits que queden, necessitem als nostres homes al 100%, i si el motor funciona totes les peçes estan mes engreixonades. Felicitats.
A pasar pagina, i ja toca pensar en el Rupit la setmana vinent, aixo s´acaba senyors, ja nomes en queden 2!!! i la festa es mes aprop, no esta fet encara i falta encara molta lluita, pero nomes en queden 2!!!!!!!

dijous, 24 d’abril del 2008

CONVOCATORIA PER DIUMENGE

c.f.Voltrega 2007/2008

jugadors convocats
dissabte....................diumenge 27 d´abril 2008
partit.........................Puigreig – VOLTREGA
a ¾ de 12 a La Pista.
PREGEM PUNTUALITAT!!!!!!!


1. Albert Guix
2. Raul Sayago
3. David Vizanzis
4. Victor Riera
5. Albert Valldaura
6. Angel Carmona
7. Edu Bernal
8. Pep Erra
9. Xevi Pardo
10.German Lazaro
11.Dani Marcos
12.Ivan Panadero
13.Miquel Molas
14.Carles Bernal
15.Eloi Pla
16.Sergi Vigue
17.Marc Laarbys
18.Sergi Cirera

dimecres, 23 d’abril del 2008

DIUMENGE, PARTIT IMPORTANTISSIM... PUIG-REIG.

Ja se que em direu que cada setmana dic el mateix, que tots els partits son importantissims i que ara mes que mai no s´hi val a badar, pero el partit d´aquesta setmana, jo personalment el considero VITAL.
El Puig-reig es l´unic equip en tota la lliga, (de moment) que ha aconseguit esgarrapar un punt al nostre camp, si a aixo li sumem que ha guanyat a domicili al Riudeperes, (0-1), i que varen empatar a Puig-reig,(1-1), ens pot donar l´ideia de quina mena d´equip es, imprevisible i sobretot molt, molt perillos. A aquestes alçades de lliga i jugant-nos el que ens jugem, es basic sortir diumenge, super-concentrats, i no refiar-nos gens de la posicio, que ocupa el rival a la taula classificatoria. Es un equip jove, amb nanos que corren com lleons, i lluiten els 90 minuts, i que no ens posaran facil l´intencio nostre de treure els 3 punts del municipal de Puig-reig.
Tenim l´avantatge de que es un camp de gespa artificial, gran i que per lo tant a nosaltres ja ens agrada, i que fins i tot pot ser beneficios pel nostre joc, pero caldra ademes posar-hi les gotes de qualitat, bon joc i garra, que ens han fet estar alla on estem i que sense les quals no es guanyen partits, ni a 3ª regional ni a1ª divisio. Aixi dons concentracio els 90 minuts, i anem pels 3 punts i matar unaltre jornada, en el conte enrrera, d´una lliga que s´acaba i que volem tingui un final feliç.
Us deixo la frase de al setmana, que aquesta diu aixi: "PER UN EQUIP QUE VULGUI GUANYAR TITOLS, EL MES IMPORTANT HA DE SER EL GRUP. I DINTRE D´AQUEST GRUP, SEMPRE POT SORTIR EN CADA PARTIT ALGU MILLOR. PERO ES EL GRUP EL QUE HA DE DONAR LA SOLIDESSA, LA QUALITAT I LA GARANTIA, PERQUE PUGUIS ASPIRAR A GUANYAR ALGUNA COSA" (dusko ivanovic)

dissabte, 19 d’abril del 2008

QUEDEN 3 PARTITS, I HEM DE RESISTIR!!!!! TOTS JUNTS RESISTIREM!!!!

VOLTREGA 2 - St. Vicenç 1

Vaig dir el dimecres pasat que el partit d´avui era dificil, sobretot per dos motius, per la qualitat i motivacio del rival, i en segon lloc perque, veniem d´un partit perdut que hagues pogut sentenciar la lliga, i al contrari la va deixar oberta fins el darrer minut.
Hem sortit al camp conscients i motivats. Erem molt conscients del que ens jugavem, i del que ens jugem d´aqui fins al final de lliga, i avui era una oportunitat de fotre un cop de puny a sobre la taula, i que es veies qui era el lider, que teniem casta, orgull i que la derrota de dissabte pasat ja estava oblidada. I ho hem fet.
Al minut 15 ja guanyavem 2-0, amb gols de´n German i en Sergi Vigue, i durant la primera part hem tingut ocasions de marxar als vestidors amb un resultat molt mes ampli, no ha estat aixi, no hem matat el partit del tot i hem deixat la porta oberta a que ells amb el 2-1 tornesin a entrar al partit. Tot i que hem continuat tenint ocasions per fer el tercer, que sens dubte hagues refredat els impetus del St. Vicenç, al no matar-lo del tot hem viscut uns darrers minuts, electrics, intensos, i amb un patiment que ja començem a estar-ne acostumats. A la fi victoria, de casta i orgull, pero tambe de bon joc i ganes en fases del partit. Bon rival i bon equip el St. Vicenç, que sens dubte, si no hagues patit la plaga de lesionats que ha tingut en un tram de la lliga, estaria mes amunt lluitant pels llocs capdavanters.
Sense voler fer sang ni entar en cap tipus de polemica, nomes dir una cosa als responsables del St. Vicenç, no se d´on ve l´odi, i les ganes que ens teniu, ni la sensacio aquella de que nomes voleu guanyar-nos i ja esta tota la temporada feta, d´acord que s´ha de competir i ser esportistes fins al final, pero si haguesiu jugat tots els partits amb aquesta intensitat i ganes, estic segur que estarieu molt mes amunt del que esteu. I nomes un darrer comentari a l´autor o autors dels post del vostre blog, sempre acabo les meves croniques pre- partit del dimecres amb una frase, us en regalare una... " NO ESCUPEIXIS CAP ENLAIRE, PERQUE L´ESCOPIT ET POT CAURE A SOBRE". Gracies a tota l´aficio i recordeu que ja nomes en queden 3!!!! dificils pero 3!!!!

divendres, 18 d’abril del 2008

CONVOCATS PER DEMA

c.f.Voltrega 2007/2008

jugadors convocats
dissabte.....................19 abril 2008
partit.........................VOLTREGA – St. Vicenç
a ¼ de 4 al camp de futbol

1. Albert Guix
2. Raul Sayago
3. David Vizanzais
4. Ivan Soler
5. Albert Valldaura
6. Victor Riera
7. Angel Carmona
8. Pep Erra
9. German Lazaro
10.Edu Bernal
11.Dani Marcos
12.Ivan Panadero
13.Miquel Molas
14.Carles Bernal
15.Xevi Pardo
16.Marc Laarbys
17.Eloi Pla
18.Sergi Vigue

dijous, 17 d’abril del 2008

AQUESTA SETMANA...ST. VICENÇ

Sempre es dur encarar el partit seguent a una derrota, no obstant depenent de com es reacciona, aquesta pot significar a vegades fins i tot estimulant, i motivadora cara a la moral del grup.
Dissabte pasat varem perdre una gran oportunitat, es cert, l´oportunitat de sentenciar la lliga, i el perdre aquesta oportunitat pero, no ha fet baixar els anims de la plantilla, ans el contrari, ens ha de servir per afrontar aquests decisius 4 partits, amb la rabia, el coratge, i l´il.lusio, que fan saber que tenim clar el que hem de fer per guanyar la lliga. S´han de guanyar els 4 partits. I el primer es el de dissabte amb el St. Vicenç.
No sera un partit facil, el Sant Vicenç ha recuperat jugadors que tenia lesionats i vindra a Sant Hipolit amb ganes d´amargar-nos la festa, els hem de jugar amb respecte, pero sense por, amb les ganes i la conviccio que tot depen de nosaltres i que si nosaltres fem i jugem com sabem, no ho tindran facil per endur-se cap punt del parroquial.
Dissabte comença el conte enrrera, el cami cap a l´exit, ja esta traçat, i amb l´ajut de tots l´hem de seguir, nomes depen de nosaltres, i nosaltres... en tenim ganes.
Us deixo amb la frase de la setmana: "NO ES PAS MES FORT QUI MES FORT PEGA, SINO EL QUE MES AGUANTA" (Jesus Sancho)

dissabte, 12 d’abril del 2008

Riudeperes 2 - VOLTREGA 1

A vegades no n´hi ha prou en ser millor que el rival per guanyar un partit, s´ha de tenir tambe una mica de sort, calma en moments puntuals, i mantenir el cap fred en cada situacio.
La nostra primera part d´avui hi he trobat a faltar potser el coratge, ganes i convenciment, que varem tenir en el partit de la Vall del Ges o Seva. Nomes amb el 2-0 hem tret la casta, les ganes i la rabia, per anar a pel partit, pero ens ha faltat un gol, ja l´hem fet, ja ho se, pero el sr. Vazquez ha vist falta... que hi vols fer-hi, es un sr. que hi veu mes que els altres, ja que deu ser dels pocs que l´ha vista, jo, personalment no l´he pas vista, pero qui mana es ell.
El que no pot ser es que ens facin els dos gols que ens fan, ens fan el primer gol tipic dels que ens fan a nosaltres, d´un saque de banda!!!, i el segon ja es el "cagense", ens el fan en una jugada que fem nosaltres!!!! per mi es falta de concentracio, s´ha de sortir mes enchufats als partits, no podem baixar la guardia ni despistar-nos ni un moment perque ens pasa aixo, que ens agafan adormits.
La reaccio pero, bonissima, llastima que no conbinem una mica mes i volguem sol.lucionar el partit nosaltres mateixos, pero en quan a actitut, res a dir.
Ara ens queden 4 partits on ens haurem de posar el mono de treball i tirar endavant, no tinc cap dubte que ho aconseguirem, pero hem d´apendre a matar el partit quan ho podem fer, com diu en Marc Laarbys... "encara ens miren el cul, estem 2 punts per sobre".
Oblidem Riudeperes i pensem nomes en St. Vicens, el pasat ja es pasat i res s´hi pot fer el futur encara esta per escriure, i depen de nosaltres.
GRACIES A TOTA L´AFICIO!!! un cop mes impresionants!

divendres, 11 d’abril del 2008

SI LLUITEM, I JUGEM COM UN EQUIP...GUANYAREM!!!!

CONVOCATORIA PEL RIUDEPERES

c.f.Voltrega 2007/2008

jugadors convocats
dissabte...................12 abril 2008
partit.....................Riudeperes-VOLTREGA
a les 4 a La Catolica o be a ¾ de 5 a Folgueroles


1. Albert Guix
2. Raul Sayago
3. David Vizanzais
4. Edu Bernal
5. Victor Riera
6. Albert Valldaura
7. Didac Vieites
8. Angel Carmona
9. Ivan Soler
10.German Lazaro
11.Ivan Panadero
12.Dani Marcos
13.Miquel Molas
14.Marc Laarbys
15.Carles Bernal
16.Eloi Pla
17.Sergi Vigue

dimecres, 9 d’abril del 2008

MES DE MITJA LLIGA EN JOC... RIUDEPERES!!!

Aquest dissabte a les 6 al camp de Folgeroles, tenim l´oportunitat de deixar practicament finiquitada la lliga.
A molts potser us semblara una afirmacio molt contundent, pero crec que es aixi, restarien 4 jornades per acabar i tindriem un coixi de 8 punts respecte el segon classificat, mes el goal-average... ho tindriem a tocar.
De tota manera el partit que ens espera no sera gens facil, al contrari, el Riudeperes es voldra agafar a la darrera oportunitat que te d´enganxar-se a la lliga, i ens posara les coses mes que dificils. Ademes tenim en compte que son un molt bon equip, bona defensa (porten els mateixos gols en contra que nosaltres, 29), amb un mitj de camp treballador, i un davant amb dos homes sobretot a vigilar, l´Ivan Palomar, (un gran jugador ademes d´un virtuos amb la pilota als peus), i un jugador de color, molt rapid, lluitador i amb una bona tecnica, molt dificil d´aturar. Com us dic un equip molt complert, aspirant com nosaltres al campionat, que esperem aquest dissabte un cop acabi el partit, s´hagui de conformar amb lluitar per la segona plaça amb el Seva.
Dissabte MES QUE MAI, necessitem el recolçament de l´aficio, no ens heu fallat durant tota la temporada i estem segurs que tampoc ho fareu aquesta setmana. Dema llista de convocats, i avui, frase de la setmana: "EN LA MONTANYA, ES CONSIDERA QUE S´HA CORONAT UN CIM, QUAN S´HA ARRIBAT SA I ESTALVI AL CAMP BASE, NO ABANS. REFLEXIONA SOBRE AIXO QUAN EL TEU EQUIP HAGUI FET UN GOL, O QUAN CREGUIS QUE EL PARTIT JA ESTA GUANYAT O PERDUT. AL LLARG D´UNA ELIMINATORIA O D´UN CAMPIONAT, FINS QUE NO S´ACABA EL PARTIT RES ESTA FET, TOT ESTA PER ACABAR, I QUE S´ACABI BE O S´ACABI MALAMENT, NOMES DEPEN DE TU" (denny crumm)

dissabte, 5 d’abril del 2008

SORT QUE NO TENIM AQUEST "PAJARU" AMB NOSALTRES O SINO L´ALBERT EL MATA... JEJEJEJEJE

HOMENATGE AL MES GRAN, TANT DE BO NOSALTRES TAMBE SIGUEM ELS MES GRANS, HEM DE SEGUIR AIXI!!!

VOLTREGA 3 - Torello 0

Avui hem vist un partit extrany. Penso que es com es pot definir el partit d´avui al parroquial. L´equip ha sortit al camp molt mentalitzat del que haviem de fer i conscient del que ens jugavem, fruit d´aixo al minut 18 ja guanyavem 2-0, i tot s´ha de dir amb una superioritat i un domini brutal. A partir d´aqui es quan ha començat el "partit extrany", ja que tot feia pensar que seria unaltre golejada d´escandol tipus, Corco o Ribetana, pero penso que l´equip ha vist que era un partit tant facil que ens hem relaxat, i hem anat esperant que pases el temps, i que si hi havia ocasio ja en fariem unaltre, i que si apretavem el gas el gol arrivaria quan volguesim. Es a dir l´equip ha jugat al ralenti, i gual que un cotxe que va per una carretera de baixada amb el motor ences, pero treu la marxa i s´aprofita de la baixada per anar tirant. Crec que ens ha faltat tensio, o esperit assasi com volgueu dir-li, a la segona part hem tocat mes, hem fet un altre gol, hem arrivat mes vegades, pero ha estat un partit placid resolt als primers minuts de l´encontre.
A destacar unes coses, el gran partit avui de l´Albert Guix, gran parada a la primera part amb el 2-0 al marcador, i penal aturat amb el 3-0 a la segona, per mi el millor dels 22 avui. El "debut" de l´Edu Bernal, despres de la seva lesio ocular que l´ha tingut fora gairebe mitja volta, avui ha tornat per reforçar-nos en aquest tram final de lliga, ademes fent una molt bona segona part, i per ultim el gran nivell que demostra darrerament en German, no se si va a dormir mes d´hora els divendres o que, pero esta en un gran moment, just quan ho ha d´estar. Destacar tambe la regularitat de´n Valldaura i de´n Victor(un portent fisic), i l´olfacte golejador de´n Sergi Vigue i de´n Marc Laarbys, que mantenen un duel pel pitxitxi, que fara que els unic benecifiats per aquest "pique", sigui el conjunt de l´equip.
Com sempre destacar el paper de l´aficio, inconmensurable al llarg de tota la temporada, i be, dir-vos el que us dic desde fa dies... JA NOMES EN QUEDEN 5!!!!!!!

divendres, 4 d’abril del 2008

LLISTA DE CONVOCATS

c.f.Voltrega 2007/2008

jugadors convocats
dissabte...................5 abril 2008
partit......................VOLTREGA - Torello
a ¼ de 4 al camp de futbol

1. Albert Guix
2. Raul Sayago
3. Ivan Soler
4. Edu Bernal
5. Albert Valldaura
6. Victor Riera
7. Didac Vieites
8. Angel Carmona
9. Pep Erra
10.German Lazaro
11.Ivan Panadero
12.Dani Marcos
13.Xevi Pardo
14.Miquel Molas
15.Carles Bernal
16.Marc Laarbys
17.Eloi Pla
18.Sergi Vigue

dimecres, 2 d’abril del 2008

DOS... EL TORELLO!!

En la canço d´eurovisio de´n Rodolfo Chiquiliquatre, el dos es el crusaito, en el nostre cami cap a la lliga, el dos es el Torello. Es el segon dels cuatre partits que varem dir que tenien de definir la nostra classificaio final. El Torello es un equip jove, ple de nanos que corren del primer a l´ultim minut i que ademes tecnicament son tambe molt bons, conclusio: Partit dificil el que ens espera dissabte a 2/4 de 5 al parroquial de Sant Hipolit.
Que ningu es pensi que havent guanyat al Seva la feina ja esta feta, ni molt menys. De res ens haura servit haver guanyat diumenge, si caiem a casa contra el Torello, per aixo demanem, maxima concentracio, intensitat, ganes, lluita i intentar fer un bon futbol per veure si podem guanyar seguint una de les nostres maximes... si juges malament pots guanyar un partit o dos pero generalment perderas, en canvi si juges be, pots perdre un partit o dos pero a la llarga acabaras guanyant. Aixi dons, senyors mentalitzem-nos de que hem de fer front a un partit dificil dissabte i que amb l´ajut i les ganes de tots, intentarem tirar endavant, con deia l´Oleger... continuem caminant cap a Itaca!!!
Dema llista de convocats, avui i per no variar tot i que ja n´he dites dues, us deixo amb la frase de la setmana: "GRACIES A LA UNIO, PROSPEREN ELS MES PETITS ESTATS. PER AL DISCORDIA ES DESTRUEIXEN ELS MES GRANS." (salustio)

PER EN SERGI, DISSABTE HAS DE TORNAR A SER LETAL...