divendres, 29 de febrer del 2008

CONVOCATS PER DEMA

Us paso la llista de convocats pel partit de dema amb el Cantonigros. Es la seguent:
Albert Guix, Raul Sayago, Ivan Panadero, David Vizanzais, Victor Riera, Albert Valldaura, Pep Erra, Didac Vieites, German Lazaro, David Font, Albert Espelt, Dani Marcos, Miquel Molas, Xevi Pardo, Carles Bernal, Eloi Pla i Sergi Vigue.
Aquets 17 homes son els que ens han de portar a sumar 3 punts mes, i segur que amb l´ajut de tots ho aconseguiran. Per acabar us deixo amb la frase de la setmana.
FRASE DE LA SETMANA: "Les veritables lloançes, no son les que se´ns ofereixen, sino les que arranquem" (B. de Fontele).

dijous, 28 de febrer del 2008

ANEM PER UNALTRE RIVAL...EL CANTONIGROS.

Be gent, aquesta setmana ens toca un rival que sempre ens ha creat dificultats, el Cantonigros, si be es cert que sempre hem tingut mes problemes a casa seva que no pas quan han vingut aqui, el Cantonigros es un equip amb força gent veterana, i que saben molt be el que fer en cada moment, no sera facil, i no val a refiar-se ni un moment del partit, tinguem el marcador en contra o el tinguem a favor, recordem que al seu camp guanyavem 0-2 a la segona part, i al final varem empatar 2-2. I sense anar mes lluny en la seva visita al camp del Seva, perdien 2-0 al descans i a la segona part varen capgirar el marcador i es varen endur la victoria per 2-3.
Que volem dir amb tot aixo? que de refiar-nos, ni pensar-hi, s´haura de lluitar, suar, i jugar per endur-nos els 3 punts que son inprescindibles per continuar la carrera cap a la victoria final.
Dema llista de convocats.

diumenge, 24 de febrer del 2008

ENS HEM D´APENDRE AQUESTA CANÇO!!!

AGAFEM AQUEST ESPERIT PELS 10 PARTITS QUE QUEDEN

VOLTREGA 3 - Montesquiu 2

Us deia que de tots els partits que ens quedaven a casa, el mes perillos, a tenor de classificacio almenys, i sobre el paper era el del Montesquiu. No anavem errats.
Va ser un partit complicat, on ens varem enfrontar aun rival que sabia molt be el que volia fer, com ho volia fer i que tenia que fer, basant el seu joc en una defensa consistent, i pilotes penjades a l´area que degut a l´envergadura dels seus jugadors dificultava i molt la defensa de la nostre porteria.
Hi va haber un entrenador angles, que entrenava el Manchester United pels anys 50, Matt Busby, que va dir que les davanteres guanyen partits, pero qui guanya titols son les defenses, ahir en varem tenir una clara mostra d´aixo, al davant varem estar be com tot l´equip en general pero permeteu-me que faci una mencio especial al partit de la gent del darrera, en especial de l´Albert Valldaura. Albert es un luxe per nosaltres tenir-te a l´equip, quan tu vols i en els partits importants sempre hi ets, saps que ets un referent, una assegurança i un crack. Espero que d´aqui al final de lliga veiem 10 vegades l´actuacio que vares tenir ahir, felicitats. Tampoc em vull oblidar del partit del altres perque seria injust, en German va fer tambe un partidas, en Victor, en Viza, en Marc, l´Eloi, en Xarli, en Pana... en definitiva tots vareu demostrar ahir que teniu ganes de guanyar aquesta lliga i aixo ens fa sentir feliços al que en ho mirem desde fora.
Els gols del Montesquiu varen venir tots dos de pilota parada, varen aprofitar la seva millor arma, el joc aeri, mentre que per part nostre repeteixo que ahir es va fer un GRAN PARTIT, en majuscules, on tot-hom va tenir un alt grau de compromis, exigencia propia i entrega, i quan s´ajunta l´entrega, el compromis i la qualitat, el resultat no pot ser altre que el d´ahir, un partidas que ens fa il.lusionar cada vegada mes amb aconseguir els nostres objectius. L´unic pero que hi poso al partit va ser la gran quantitat d´ocasions de gol fallades, que ens haguesin permes fer un final de partit molt mes tranquil, pero com que be esta el que be acava... enhorabona a tots i a pensar ja en el Cantonigros dissabte que de ben segur ens posara les coses dificils, com fins al final de temporada, que no n´hi haura cap de facil.
Per acabar destacar com sempre el paper de l´aficio, si al final s´aconsegueix el titol una part molt gran sera seva, no ho oblidem.

divendres, 22 de febrer del 2008

CONVOCATORIA

De cara a l´important partit de dissabte, els 17 jugadors convocats per intentar guanyar el Montesquiu son:
Albert Guix, Raul Sayago, Albert Valldaura, David Viza, Victor Riera, Didac Vieites, Pep Erra, German Lazaro, Albert Espelt, Dani Marcos, Ivan panadero, Miquel Molas, Xevi Pardo, Marc Laarbys, Eloi Pla, Sergi Vigue i Xarli Bernal.
Ja us vaig dir que es una jornada important, cada setmana ho sera, pero dels partits a jugar a casa, a priori es el mes dificil. Segur que amb l´ajut de tots... ens en SORTIREM!!!!!

dimecres, 20 de febrer del 2008

DISSABTE TORNEM-HI!!!!

Dissabte tenim un partit, sobre el paper dificil, ja que ens enfrontem aun gran rival que esta fent fins ara una gran competicio. Molt ferms en defensa el Montesquiu es un conjunt dificil de batre, i que sera sens dubte una pedra de toc a les nostres aspiracions, amb el suport de tots pero, esperem tirar el partit endavant i seguir el cami, cap a les 8 victorires consecutives que ens queden per assegurar el titol. Dissabte dons a les 4, us esperem a tots al camp d´esports perque ens espera el Montesquiu!!!

Frase de la setmana: "NO ENS ATREVIM A FER MOLTES COSES PERQUE SON DIFICILS, PERO NOMES SON DIFICILS, PERQUE NO ENS ATREVIM A FER-LES" (Seneca)

diumenge, 17 de febrer del 2008

VOLTREGA 2 - Abadessenc 1

Quan tot se´t posa en contra, si al final s´aconsegueixen els objectius marcats, la satisfaccio que se sent tant anivell personal, com anivell col.lectiu es encara mes gran. Aixo es un mica el que varem sentir tots quan el senyor W. Morera, va pitar el final del partit. Em permetreu que no m´extengui GENS, sobre l´actuacio arbitral perque no val la pena.
25 minuts de la primera part molt ben jugats amb arrivades i ocasions, on nomes ens va faltar el gol, per contagiar-nos una mica, i agafar una mica d´ansietat als 20 minuts restants al veure que el gol tot i tenir ocasins no arrivava. Al minut 43, al meu entendre arriva la jugada clau del partit. Una falta comesa pel jugador de l´Abadessenc, Morillo (una perla...) sobre l´Ivan Soler, es contestada aquesta de la manera mes infantil i irresponsable que es pot contestar una falta... amb un cop de cap. Resultat l´Ivan al carrer. Al vestidor TOT L´EQUIP ens conjurem per fer front a l´adversitat de jugar amb 10 tota la segona part, tres en defensa, 4 al mitj camp i 2 puntes, i us juro que en veure el compromis, i les ganes, i el convenciment de tots, sabent el que s´havia de fer, vaig tenir clar que aquest partit el guanyavem.
Aixi als 15 minuts de la segona en Sergi Vigue marca el primer, ens empaten en una jugada confusa, pero 10 minuts mes tard i despres d´un gran xut de´n Dani Marcos, un altre Marcos, en Laarbys fa el 2 a 1. D´aqui fins al final ens varem tirar una mica enrrera, tot i aixo tenim alguna oportunitat de fer el 3 a 1 que ens hagues fet jugar els darrers minuts mes tranquils pero, com ja ve siguent habitual darrerament, en fallem cada una que... ni t´explico. Als 10 minuts per l´acabament la cirereta al pastis, l´arbitre expulsa a l´Espelt per xerrar, Albert, vares fer un gran partit, pero no em pots fer una tonteria com aquesta i deixar l´equip amb 9, jugant-nos en que ens jugem, i mes siguent el capita. Espero i se, que no tornara a pasar mes, pero els darrers mimuts varem patir massa, per una cosa i per l´altre. Mencio especial per l´Albert Guix, que en el descompte va demostrar perque es el millor porter de la categoria, fent una parada sensacional que va valer 2 punts.
Ens queden encara 11 finals, pero si tots els partits que ens resten els jugem amb aquest esperit, ganes i actitut, millorant un mica el tema definicio, i una mica mes el tema joc, estic segur que ens en sortirem i podrem oferir a la nostre aficio que un dia mes va estar sensacional, l´esperat premi que estem buscant desde principi de temporada... UNA FESTA QUE S´HI CAGARA LA MARRANA!!!!!!!

divendres, 15 de febrer del 2008

LLISTA DE CONVOCATS

Els convocats per el partits del dissabte son:
Albert Guix, Raul Sayago,
Ivan Soler, Pep Erra, Angel Carmona, Albert Valldaura, Victor Riera,
German Lazaro, David Font, Albert Espelt, Dani Marcos, Miquel Molas, Marc Laarbys,
Carles Bernal, Ivan Panadero, Eloi Pla i Sergi Vigue.


La convocatoria es a 3/4 de 4 al camp, el partit es juga a les 4h.

La primera de les 12 finals que ens queden es aquest dissabte contra l´Abadessenc, com diuien en espanyol: A POR ELLOS!!!!!!

dimecres, 13 de febrer del 2008

ENS QUEDEN 12 FINALS



Be companys, arriva el moment decisiu de la lliga, queden 12 partits i de ben segur seran encontres plens d´emocio, dificultat i esperem que alegries. Hem fet numeros, i veiem que si guanyem els propers 9 partits que ens resten per disputar... senyors, som campions. Que ningu es pensi que sera facil, ans al contrari, sera una tasca molt dificil, pero amb l´ajut de tota l´aficio, i l´esforç extra dels jugadors, que de ben segur hi sera, esperem que tot funcioni i poguem aconseguir els objectius marcats. Per començar ens espera aquesta setmana l ´Abadessenc, a casa, a les 4, i com la setmana pasada fins dema no hi ha llista de convocats. Qui si esta convocada, es l´aficio que de ben segur no ens fallara com no ens ha fallat mai. Som-hi dons a pels 9 partits que ens han de fer l´equip mes feliç de tot el futbol mundial, som-hi dons a per la vistoria!!!!!!!

Frase de la setmana. "LES GRANS ANIMES TENEN VOLUNTATS, LES DEBILS TAN SOLS DESITJOS"

diumenge, 10 de febrer del 2008

VALL DEL GES 3 - VOLTREGA 2

No va poder ser, quan al començament del partit varem sortir al camp, tots estavem convençuts de que podriem guanyar, si be ja estavem una mica temerosos de l´actuacio arbitral. Al final no va poder ser, tot i que cal destacar l´actuacio de tot l´equip que va demostrar que si volem si tenim actitut, i ganes, llastima d´encaixar dos gols en 2 minuts que varen descentra-nos i alhora va permetre que la Vall del Ges fes, desde el minut 15 de la segona part, fins al final del partit el seu joc de faltes constants, perdues de temps, i pilota parada mes que en moviment, casa que dificultava i imposibilitava el nostre joc.
Sobre l´actuacio arbitral nomes dire que dos gols eren en fora de joc, i que el senyor Carbonero es va "cagar" amb perdo per l´expressio. No es culpa seva tampoc, ja que penso que no es normal donar un partit de tanta trascendencia a un arbitre que no es precisament un crack amb aixo de l´arbitratje, crec que el comite d´arbitres potser hauria de fixar-si mes a qui dona els partits importants del campionat, perque sino d´altre manera el que fa es adulterar els resultat i que es guanyin punts, mes per ineptitut del col.legiat que per mereixement del rival.
De l´ambient nomes dir que ESPECTACULAR, fa goig jugar amb camps aixi, plens de gent i amb aficions animant sense parar tot el partit.
Pasem pagina i pensem ja nomes en el partit de dissabte, on hem de seguir sumant. I avui tot i no ser dimecres us deixare amb unaltre frase que espero que sigui la d´aquesta setmana i prou. "LA GRANDESA D´UNA PERSONA, NO ES VALUA AMB EL NUMERO DE SOLDATS QUE TOMBA EN LA BATALLA, SINO EN LES VEGADES QUE ELL ES FERIT I ES TORNA A AIXECAR" (cONFUCI)

dissabte, 9 de febrer del 2008

EL VIDEO PER RESPIRAR ENERGIA

AVUI POT SER UN GRAN DIA

Com diu la canço de´n Serrat, aprofitar el que pasi davant nostre depen de nosaltres... SOM-HI i a per totes!!!!!!


"Hoy puede ser un gran día",
plantéatelo así:
aprovecharlo o que pase de largo
depende en parte de tí.

Dale el día libre a la experiencia
para comenzar
y recíbelo como si fuera
fiesta de guardar.

No consientas que se esfume,
asómate y consume la vida a granel...
"Hoy puede ser un gran día", duro con él...
"Hoy puede ser un gran día",
donde todo está por descubrir,
si lo empleas como el último
que te toca vivir.

Saca de paseo a tus instintos,
y ventílalos al sol
y no dosifiques los placeres,
si puedes, derróchalos.

Si la rutina te aplasta,
dile que ya basta de mediocridad...
"Hoy puede ser un gran día",
date una oportunidad...
"Hoy puede ser un gran día", i
mposible de recuperar,
un ejemplar único,
no lo dejes escapar.
Que todo cuanto te rodea
lo han puesto para tí.
No lo mires desde la ventana,
y siéntate al festín.
Pelea por lo que quieres
y no desesperes si algo no anda bien...
"Hoy puede ser un gran día"
y mañana también...


Joan Manuel Serrat

dimecres, 6 de febrer del 2008

ORGULL VOLTREGANES!!!!


Com deia Gladiator abans d´entrar en combat, FORÇA I HONOR!!, estem orgullosos de portar la samarreta que portem i siguem dignes de que els nostres avantpasats, a l´acabar el partit, sigui quin sigui el resultat, se sentin orgullosos de nosaltres, sempre endavant VOLTREGA!!!!

JORNADA IMPORTANT

Aquest dissabte ens enfronten a una d´aquelles jornades que es poden qualificar com a importants. Tot i que manquen 13 partits pel final de lliga, (un mon, ja ho veieu), no es menys cert que el partit del dissabte davant la Vall del Ges, pot marcar una mica el devenir nostre dins del campionat.
Riudeperes i Seva, estan esperant que caiguem derrotats, en un dels camps mes calents i dificils del campionat, puntuar dissabte significaria un cop moral pels nostres perseguidors, alhora que un refermament moral important pel nostre equip.
El partit sera dissabte a les 4 de la tarde al camp del barri de Montserrat de Torello, contrariament al que he fet aquests dies, prefereixo no donar la convocatoria avui, i esperar dema, per parlar abans amb els jugadors, el partit crec que es prou important per actuar d´aquesta manera. qui si esta convocat es l´aficio que de ben segur estara com sempre al nostre costat, tant si el resultat es a favor com si es advers, animant i amb esportivitat cap els nostres rivals demostrant que si nosaltres som liders en quant a futbol, ells ho son en quant a animacio. Sort i que guanyi el millor.

Frase de la setmana: "NINGU HA ARRIBAT MAI AL CIM ACOMPANYAT PER LA POR" (Publio Siro)

diumenge, 3 de febrer del 2008

ENTREVISTA AMB JOSE LUIS MENDILIVAR

Parla de futbol... José Luís Mendilivar

A continuació teniu unes frases de l'entrevista que reprodueix la revista abfutbol amb l'entrenador del Valladolid José Luís Mendilibar, responsable del miracle del Valladolid a 2a la temporada passada (29 partits consecutius sense perdre; ascens a 8 jornades pel final de la Lliga).

Sobretot, parem atenció a les tres primeres. Aspectes bàsics per al funcionament d'un equip:

(Condicions indispensables per al funcionament del grup): "Hay que tener confianza, primero en lo que dice el entrenador, segundo, que ellos van a hacer lo que dice el entrenador y tercero, que sus compañeros de alrededor van a hacer eso que dice el entrenador. Si nos ponemos de acuerdo en eso, todo lo demàs es más sencillo".

Virtut del bon jugador: "Cada jugador debe conocer qué compañeros tiene a su alrededor".

(Sobre escollir la millor opció durant el joc): "Lo que está claro es que en el futbol las diferencias están en eso, en saber elegir bien".
L'entrenador:

"El joven tiene que ganárselo, no hay que regalar nada, el entrenador está para poner al mejor, sin importar raza, edad, ni nada. (...) Hay que tener paciencia, ser valiente, pero siempre pensando en el presente, en el equipo".
I una propina sobre qüestions pròpies de l'entorn professional:
"Creo que vivimos demasiada gente del fútbol y cada vez más, que tiene poco que ver con el futbol".
Us recomanem la lectura de l'entrevista completa.

EQUIP i UNIO!!!!!


Si volem fer quelcom hem d´estar tots junts, ara arriva la fase decisiva de la lliga i hi ha d´haver una pinya que no la pot destruir ningu. TOTS UNITS FEM FORÇA!!!!!

VOLTREGA 1 - Vinyoles 0

Partit espes, i dolent el que es va jugar ahir al parroquial, on el millor varen ser els tres punts, que permeten una setmana mes seguir al capdavant de la classificacio.
El millor del partit va ser el golas espectacular de´n Marc Laarbys, que una setmana mes va demostrar que es un crack, com a persona i com a jugador.
Toc d´atencio a tots els jugadors perque hi hagui un canvi d´actitut en tots els sentits, ja que si no, en els partits dificils que se´ns apropen hi podem haver-hi revolcades que cap de nosaltres desitja, i aquest canvi d´actitut esperem veure´l el dissabte al camp de la Vall, on tot i ser encara molt aviat ens jugem, si no mitja lliga si una bona part d´ella, hem de tornar a jugar com un equip, fent cadasqu la seva feina i deixant de buscar el lluiment personal, aquest lluiment perque sigui efectiu ha d´estar al servei del grup, perque sino pasa a ser un llastre, i no ens podem refiar sempre de la genialitat d´un o de l´altre perque no sempre arrivara, repeteixo, tornem a jugar com a equip i tornarem al cami del bon joc i per consequencia dels triomfs clars i macos.
Com va dir un dia Michael Jordan: "EL TALENT ET POT FER GUANYAR UN PARTIT, PERO EL TREBALL EN EQUIP ET FA GUANYAR LES LLIGES".