dimecres, 30 de gener del 2008

VOLTREGA - Vinyoles

Dissabte ens visita el Vinyoles, derby del voltreganes, que tot i la distancia en la classificacio entre els dos conjunts, tant a nivell de posicio, com a nivell de punts, no sera un partit facil, s´haura de lluitar, i suar per tirar el partit endavant, davant un rival que no ens posara les coses gens facils. Fem una crida a l´aficio perque com sempre no ens falli i estigui al nostre costat, recolzant l´equip en un moment clau de la temporada, on no s´hi val a fallar.
El partit començara a les 4h. de la tarde, hem de ser al camp a les 3h.
Relacio de jugadors convocats:

Albert Guix, Raul Sayago, Ivan Soler, David Viza, Albert Valldaura, Didac Vieites, German Lazaro, Xarli Bernal, Dani marcos, Ivan Panadero, Albert Espelt, Miquel Molas, Marc Laarbys, Xevi Pardo, David Font "kaiser", Sergi Vigue, Eloi Pla i Angel Carmona.


FRASE DE LA SETMANA: "Si lluitem, podem perdre, pero sino ho fem ja hem perdut." (Salvador Ayende)

diumenge, 27 de gener del 2008

Tona 2 - VOLTREGA 4

Partit importantisim el que es disputaba aquesta tarde al camp del Tona, degut a la resta de marcadors de la jornada, que feien que hi hagues la posibilitat de distanciar-nos una mica dels nostres perseguidors, ja que del 2on. classificat fins al 6e. nomes n´havia guanyat un,(la Vall del Ges que va vencer ahir al Riudeperes), partit dons que no permetia cap marge d´error, IMPERDONABLE ensopegar... i els nostres jugadors no ho han fet.
Ha començat el partit amb domini del Voltrega, ben contrarestat per contres amb cert perill del Tona, que ha tingut un parell o tres d´ocasions per adelantar-se en el marcador, pero unes vegades per la falta de punteria dels davanters locals, i les altres, per l´actuacio de la defensa i el porter han desfet qualsevol intent de fer gol. El primer en marcar ha estat el Voltrega en un llançament de corner la pilota a estat rebutjada per la defensa del Tona i ha arrivar a peus de l´Ivan Panadero, que ha engaltat un fort xut, que ha estat desviat, lo justs per l´Eloi Pla, i s´ha introduit a la porteria tonenca, despres del gol la tonica ha estat la mateixa, domini voltreganes, i perill tonenc, pero en una rapida contra del Voltrega, la pilota ha arrivat apeus de´n German que s´ha internat per la dreta, ha aixecat el cap per veure com entrava en Marc Laarbys per l´altre banda i l´ha centrada, per en Marc, que en dos temps ha introduit la pilota al fons de la xarxa, era el 0 - 2 i el partit estava ben encarrilat.
A la represa hi ha hagut fases de millor joc, que han desenbocat en el 0 - 3, obra altre cop de´n Marc Laarbys, aprofitant una contra. Despres, l´arbitre ha assenyalat penal en una centrada, per "agarron" de´n Didac a un davanter local, que han transformat en el 1 a 3 que els feia tenir encara esperançes en la remontada, esperançes que s´han acabat, quan en Sergi Vigue els ha fet el 1 a 4 despres d´unaltre pasada en profunditat del mitj camp voltreganes, d´aqui al final rosari d´ocasions fallades pel Voltrega, que si hagues estat minimament encertat hagues pogut fer-ne 7, recordem una de´n Sergi vigue, 2 de´n Xarli dues mes de´n Marc, unaltre de l´Ivan Soler... en fi, ens hem volgut agradar massa i aixo sempre sol pasar... Cap a les acaballes del partit, el Tona ha aconseguit el 2 - 4 mitjançan el llançament d´una falta que la barrera ha desviat amb el cap. Sense jugar un gran pertit ens hem endut els 3 punts que era el que voliem, a partir d´ara, intentar millorar perque el nostre nivell de joc torni a ser el que tots volem.
En resum, feina feta, i a esperar el proper dissabte el derby amb el Vinyoles, per intentar seguir sumant, mencio apart pel public del Voltrega, tant nombros com sempre, tant entregat com sempre i al qual tambe com sempre dediquem les nostres victories, com diu l´himne del Liverpool... mai caminareu sols!!!

divendres, 25 de gener del 2008

dimecres, 23 de gener del 2008

Tona - VOLTREGA

El partit entre el Tona i el Voltrega es jugara el diumenge dia 27 de gener, a 2/4 de 4 al camp de futbol de Tona. S´ha de ser a 2/4 de 3 al camp del Tona o a 3/4 de 2 a La Catolica.
LLISTA DE CONVOCATS:
A.Guix;Xuqui,Ivan Soler;David Viza;Victor Riera;Albert Valldaura;Didac Vieites;Pep Erra;German;A.Espelt;Ivan Panadero;Dani Marcos;Marc Laarbys;Xarli;Sergi Vigue;Xevi Pardo i Eloi Pla.

Frase de la setmana: DE TOTS ELS MITJANS QUE CONDUEIXEN A LA FORTUNA, ELS MES SEGURS SON, LA PERSEVERANCIA I EL TREBALL. (Marie R. Reybaud)

REPRENEM EL BLOG

Despres de tenir el blog molt aturat, una mica per mandra i l´altre mica per feina... em proposo reactivar-lo, a fi efecte que d´aqui a final de temporada tots pogem opinar i reflectir el sentiment i l´estat de la respiracio del nostre equip, cara aquest final de lliga que ens espera que de ben segur sera trepidant, i on amb l´ajut de tots, esperem aconseguir els objectius marcats a l´inici de la present temporada. Agraire la col.laboracio en forma de comentari de tot-hom. Despres del partit intentare penjat amb la major celeritat posible una petita cronica, pels que no haguin pogut veure el partit, com us he dit abans... agarire comentaris. Gracies, endavant, i Visca el VOLTREGA: