diumenge, 14 de desembre del 2008

VOLTREGA 2 - Campdevanol 2

Cronica cedida amablement per l´amic "Anonim 1".
El partit de dissabte, "Va tenir de tot molts gols, molt bon joc per part dels 2 equips, un penal dubtós un munt d'expulsions dubtoses per part dels 2 equips i una molt mala actuació de l'àrbitre que a mitjans de la segona part va volguer donar la nota perdent totalment els papers. Tot hi aixó els jugadors dels 2 equips van estar a l'altura demostrant que ells si són uns professionals. Felicitar també al campdevànol pel joc i per la seva afició, un molt bon rival."
M´aderixo totalment a aquesta cronica i la faig tambe meva, nomes afeguir la gran lluita , entrega i comportament dels dos equips, que tot i les circumstancies arbitrals varen demostrar que tambe son de la part alta en comportament.
Gran aficio la del Campdevanol, pero la del Voltrega... Insuperables!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

no m'estranya que encara no haguis fet la crònica perquè vaja partit! Va tenir de tot molts gols, molt bon joc per part dels 2 equips, un penal dubtós un munt d'expulsions dubtoses per part dels 2 equips i una molt mala actuació de l'àrbitre que a mitjans de la segona part va volguer donar la nota perdent totalment els papers. Tot hi aixó els jugadors dels 2 equips van estar a l'altura demostrant que ells si són uns professionals. Felicitar també al campdevànol pel joc i per la seva afició, un molt bon rival.
Apa Enric ja te ajudat una mica.
Visca el Voltregà i planxa't el xandall Enric!!!!!
A molt bon debut d'en Bena!

Anònim ha dit...

i el Antolin , que ? com va? esta jugant be??

Anònim ha dit...

Amic anonim 1, anava fer la cronica pero he vist la teva i m´he permes agafar-te-la. Gracies pel cop de ma i espero seguir contant amb la teva col.laboracio en croniques succesives. Sobre lo del Xandall, no se quan m´el vares veure arrugat perque si no vaig errat dissabte vaig anar tot el partit amb l´anorak pel fred que feia, de tota manera mirare per dissabte si li dono un cop de planxa. Gracies.

Anònim ha dit...

Para el amigo Raul aqui te mando las alineaciones tal y como te prometi. Saludos.


VOLTREGA: Guix; Marc Icart; Angel; Valldaura; Fonsi; German; Antolin; Bajo; Laarbys; Panadero i Eloi - tambe: Benavente; Vigue; Xarli i Dani Marcos.

Goles. 0-1
0-2
1-2 Valldaura
2-2 Benavente

Tu primo Sergio Antolin jugo 50 minutos, y fue sustituido, no jugo un buen partido, muy marcado por la defensa rival i algo mermado aun por molestias fisicas. Eso si siempre dio la cara i nunca se escondio.

Unknown ha dit...

gracias enric por tu compromiso lo que tiene mi primo me parece que es un fasciti plantar por lo menos eso le vi yo cuando estuvo en merida(badajoz) pero ya es vieja eso solo se cura con cirujia a y por cierto en que puesto vamos y ese fichaje que aveis hecho tiene que ser bueno no