diumenge, 7 de desembre del 2008

Rodenc 4 - VOLTREGA 5

Que es pot comentar d´un partit en el que es fan 9 gols, que hi ha fases de molt bon joc per ambdos cantons, que hi ha tensio, que hi ha nervis, que hi ha pol.lemica, que hi ha en definitiva...futbol??
Dons aixo, res mes que aixo, que va ser un partidas.
Dos equips que no es varen rendir mai i que varen buscar en tot moment la victoria, sapiguent que els tres punts contra un rival directe de la part alta de la classificacio, podien ajudar a obrir una mica de forat entre els grupets de la taula classificatoria. Tots dos sabiem el que ens jugavem i varem sortir pel partit, ni tant sols el gol matiner del Rodenc ens va fer minbar les nostres ganes de guanyar el partit i cinc minuts mes tard empatavem, i deu minuts despres ens posavem per davant, i tornavem a marcar i ells remontaven i remontavem nosaltres despres, i arrivavem al final del partit exahusts de futbol, cansats perque haviem jugat amb la millor davantera de la lliga, i haviem guanyat, en definitiva aixo es futbol, un esport que quan es juga amb intensitat, ganes i alegria es molt i molt maco.
Vull felicitar desde aqui a tots els jugadors del Voltrega que varen disputar ahir el partit, no era un partit facil, cap del partits d´aquesta lliga ho es, i menys pel fet de jugar camp contrari, pero amb aquesta actitut i ganes segur que farem grans coses, desde aqui us felicito. Per altre banda tambe vull felicitar a l´equip del Rodenc, ja que per fer un gran partit es necessiten dos grans equips, i ahir el Rodenc va demostrar perque va on va a la taula classificatoria, son un senyor equip!!!
Vull fugir de pol.lemiques, mai m´han agradat, per lo que no comentare l´actuacio arbitral, el partit esta acabat i ja no serveix de res tirar merda a sobre de ningu ni entrar en disputes i punts de vistes diferents, de jugades pol.lemiques sempre n´hi hauran en cada partit de futbol i el que s´ha de fer es un cop acabat pasar pagina i pemsar en el proper partit que en el nostre cas es un os dels grossos, unaltre equip amb polvora a les botes, el Campdevanol.
A l´aficio donar-li un cop mes les gracies, ja se que potser em repeteixo molt amb aquest tema, pero soc dels que crec que el que fan no te preu, GRACIES PER TOT.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la victòria companys de Sant Hipòlit, una abraçada des de Roda de Ter.
A la tornada us guanyarem je je je.
Teniu un equipàs i l'Antolin és una bèstia(em referia a aquesta idea), i l'afició molt gran.
Gran frase amic Enric d'en Jose Mourinho je je je

firmat un rodenc amb arrels a sant hipòlit.

Unknown ha dit...

SOY RAUL E IÑAKI MI CUÑAO HA MARCADO SERGI ANTOLIN Y SI HA JUGADO TITULAR ¿POR QUE NO PONEIS LAS ALINEACIONES Y LOS GOLEADORES? POR FAVOR EN CASTELLANO QUE SOMOS EXTREMEÑOS SOMOS FAMILIA DE SERGI

Anònim ha dit...

Hola Raul.
Si esta semana Sergi Antolin jugo un gran partido aunque algo mermado, por unas molestias que arrastra desde hace dias. Marco 2 goles y fue un constante incordio para la defensa del Rodenc. Fue un partido muy emocionante y jugado de poder a poder por dos grandes equipos, con constantes alternativas en el marcador. Sobre lo de las alineaciones ire poniendolas en este apartado si te parece, ya que no hago una cronica estricta del partido sino mas bien un analisis general de mis sentimeientos en cada jornada, de toda manera ya te digo que me comprometo a que cada semana en este apartadao las tengas expuestas.
Un saludo, y tienes un primo que es un fenomeno, como futbolista y por encima de todo como persona.
Saludos.

Esta semana la alienacion ha sido:
1.Guix; 2.Viza;3.Juanki;4.Valldaura;5.Fonsi;6.German;7.Antolin;8.Sergi Bajo;9.Sergi Vigue;10.Dani marcos;11.Eloi Pla. Tambien jugaron: 12.Laarbys,14.Xarli Bernal; 15.Albert Bernal; 16.Ivan Panadero; 17.Marc Icart.

Goles: 1-1 sergi Vigue, 1-2 Antolin, 1-3 Antolin, 4-4 Laarbys, 4-5 Eloi Pla.

Unknown ha dit...

MUCHUISIMAS GRACIAS POR LO DE COMPROMETERTE HA PONER LA ALINEACION Y POR ESTE ANALISIS Y LOS SUCESIBOS TU SABES MI NOMBRE PERO YO EL TUYO NO SI NO TE IMPORTA DARMELO PARA PODERME DIRIGIR A TI MUCHO MEJOR Y POR FAVOR SI VES A MI PRIMO DILE QUE ESCRIBO EN BUESTRO MURO Y QUE SE PONGA EN CONTACTO COM MIGO QUE EL NUMERO DE TELEFONO TIENE RESTRINGIDAS LAS LLAMADAS UN GRAN SALUDO "VISCA VOLTREGA"MUCHISI..........MAS GRACIAS

Anònim ha dit...

encara que sigueu extremenys podriu saber el catala que som a catalunya i una mica de respecta per el nostre idioma.

Anònim ha dit...

millor primer enterat i despres comentas!que no vuien a catalunya!joder com es pot ser d'akesta manera.ets una mica radical no.pf!

Anònim ha dit...

aquest tant catalanista que a escrit aqui nomès et diré ke jo sóc català pero has de tenir respecte per la gent de fora i que te familia a catalunya i s'interessa per ell..ets un feixista asqueros i primer abans de parlar enterat be de que va el tema..burro!!!

Anònim ha dit...

Mai he eliminat cap comentari del blog, tot i que sobretot l´any pasat n´hi havia algun que era bastant ofensiu cap a nosaltres. Sempre he pensat que la llibertat d´expresio es un be que cal mantenir i cal respectar. En cap cas pero admetre comentaris xenofogs, ni excloents en vers ningu. Aquest blog neix amb l´intencio de donar a coneixer la realitat d´un equip on hi cabem tots i on qualsevol persona esta oberta a pertanyer-hi, sigui quin sigui el seu origen, pensament o ideologia, per altra banda jo soc catala, soc catalanista i soc si m´apureu independentista, no obstant aixo no treu que tingui el maxim de respecte per persones foranies que viuen fora de Catalunya i s´expresen en llegua espanyola, i mes si son familiars d´algun dels nostres jugadors, per aixo demano el maxim de respecte cap aquestes realitats.
Em vaig comprometre amb el Sr. Raul a pàsar-li uns petits esbossos i ho fare cada setmana, i llogicament amb el seu idioma, de la mateixa manera que si algu m´ho demanes en frances, o angles intentaria complau-re´l (tot i que el meu nivell sigui pesim). Aquestr blog es de TOTS, ajudem a fer-lo creixer, amb respecte i tolerancia, nomes aixi creixera, i amb ell tambe el nostre club i nosaltres com a persones.
Gracies.

Anònim ha dit...

ben dit enric