dissabte, 27 de desembre del 2008

RESUM DE L´ANY 2008

Ara es epoca de pasar balanç, sobre el que s´ha fet be, el que s´ha fet malament i veure els resultats obtinguts en aquest exercici anual. Nosaltres tambe ho hem fet.
Penso que el resum de l´any 2008, ens ha de fer sentir contents pels resultats obtinguts que, d´acord que sempre es poden millorar, pero es per estar-ne almenys minimament satisfets, tot i que no ens pot fer caure en la complaença, ni en el cofoisme, i ens ha d´empenyer a continuar per aquest cami, que veiem que ens dona resultats, que podriem qualificar de satisfactoris. El resum del 2008 en numeros i en partits oficials es el seguent:

*32 partits jugats dels quals, 23 victories, 2 empats i 7 derrotes, amb un balanç golejador de 84 gols a favor i 35 gols en contra*.

Penso jo que son uns numeros per sentir-nos tots orgullosos, ja que ens marquen el cami cap on ha de tirar aquest equip. Continuem aixi i esperem que el proper any 2009 sigui almenys igual de bo que aquest, nosaltres amb aquesta intencio continuarem lluitant. Gracies perque una part molt gran d´aquests numeros es de l´aficio, sense el vostre recolsament ara segur no estariem aqui, espero que l´any vinent continueu amb la mateixa força i el mateix "carinyo" al nostre costat, sera bona senyal per tots. Bon any nou!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

y no te olvides que el 2008 nos ha dado la copa de la liga!!!!!! ascenso a segunda regional !!!!!! y en este año 2009......ya se vera....