dilluns, 22 de desembre del 2008

EXPLICACIO

Veig darrerament que entre els comentaris del blog, hi ha moltes referencies tant a favor com en contra sobre el cas Sergi Antolin, i la seva marxa al St. Feliu Sasseres. No vull que aquest cas signifiqui una via d´enfrontament entre favorables i detractors de´n Sergi, per aixo us paso a matissar una serie de punts que crec que s´han de tenir en consideracio a l´hora d´opinar sobre el tema.
En primer lloc dir que en Sergi desde la primera jornada te ofertes d´altres equips, algunes d´importancia economica i que les rebutja per continuar amb nosaltres.
Quan rep l´oferta Santfeliuenca, en primer moment tambe es rebutjada, pero despres de rebre una contraoferta bastant mes superior ell l´accepta, no vull entrar en detalls economics perque no crec que sigui jo qui els hagui de dir, ademes que crec que no interessen a ningu llevat del propi Sergi, pero parlem de quantitats... sucoses.
En Sergi te tot el dret de marxar com el te, qualsevol jugador de la plantilla que ho vulgui fer, el que si vull desmentir, es un escrit que deia que ja s´havia quedat aixi quan es va fitxar. Aixo es mentira. En cap moment quan es fitxa es queda que pot marxar quan rebi un oferta d´un altre club, es mes se li fa la fitxa per 3 anys, que ell mateix diu te intencio de complir, que despres vol marxar pels motius abans exposats es ja una decisio totalment respectable, pero que no estava en absolut contemplada en el moment de fitxar-lo.
Quan el Voltrega el treu de Guixols, ha de lluitar molt, i costa molt aconseguir que se li dones la baixa, ja que el seu antic club no volia donar-li, es clau la figura del sr. Serafi Lira per tal d´aconseguir que pogues marxar de Guixols. Sense la figura del nostre president encara de ben segur hi seria.
Entenc que el malestar de la gent no es per la seva marxa, es per com marxa, potser ha faltat explicar la situacio als companys, i una mica mes de claretat a l´hora d´actuar, mai se li pot tallar les ales a ningu i mes quan hi ha diners en joc, pero les formes potser si que no han estat les mes adecuades.
A en Sergi se li han de donar les gracies per tot el que ens ha ajudat, pero tambe s´ha de tenir el convenciment i respecte pel reste de la plantilla de que el Voltrega actual, no era l´Antolin i els altres, sino que el Voltrega actual es un equip amb garanties i que dispòsa de molts bons jugadors i que entre tots son els que han portat a l´equip a ser on es, en aquest equip tots som important i ningu inprescindible.
Ens fa mal quan lleguim comentaris de que ara baixarem, de que sense l´Antolin anirem cap a baix i que sense en Sergi ara som poc mes que una banda, amb en Sergi lluitavem i ara sense ell continuarem lluitant per ser tant amunt possible, pero amb en Sergi o sense ell, els objectius marcats segueixen sent els mateixos, que son fer 45 punts que ens salvin, i es per aixo que lluitem cada setmana. Ara a mes pero se´ns hi ha sumat unaltre objectiu, demostrar que sense l´Antolin, el Voltrega segueix siguent un bon equip capaç de plantar cara qualsevol equip del grup, tal i com hem fet fins al moment.
Oblidem el tema Antolin, un gran jugador que ara pels motius que siguin ja no es al nostre costat, ni defensa la nostra samarreta, li desitjem molta sort en la seva nova aventura, pero el Voltrega setmana darrera setmana, intentara demostrar que hi ha vida mes enlla de l´Antolin, algu pensa que no ho aconseguirem? els demostrarem que esta equivocat, que ningu ens doni per morts perque el seu despreci es la nostra força.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sincerament i amb aquest escrit ho demostres ,que sou vosaltres desde el Voltrega els primers que ara dubteu de les vostres possibilitats (parlo d'objectius mes importants que no els 45 punts), per que n'estic segur que si haguessiu guanyat al Vic ara aquest escrit no existiria, ha mes se li suma que sou un equip per sort no esteu patint moltes baixes setmana derrera setmana per que si no no li donariau tant de rebonbori a la baixa d'Antolin que a mes si no recordo malament el vareu fitxar a punt d'iniciar la lliga, per lo tant vareu iniciar aquest projecte sense pensar en ell.
Nomes vull felicitar-vos per la vostra trajectoria i si el vostre objectiu son els 45 punts , crec que no he de patir per aquesta baixa i per cap mes si es que passes!!
Tambe voldria animar-te a posar els teus comentaris de partit al dia per que desde que va passar tot aquest tema et veig una mica desanimat i aixo no es positiu per la gent que t'envolta o simplement ens agrada seguir les vostres evoluvions.

Anònim ha dit...

Primer de tot i com dic sempre, gracies per seguir les nostres evolucions, com tambe he dit, procurare tornar a l´inmediatessa dels missatges tant bon punt s´estabilitzi tot un altre vegada, i parlo de la meva vida, que en temps nadalenc, no se si tens fills pero va una mica accelerada. T´aseguro que aquesta es l´unica causa dels meus retrasos, en cap cas el tema Antolin, que si precisament faig l´ecrit a que tu et refereixes, es precisament per tancar un tema que no començo jo, jo com moltg be dius començo la temporada sense l´Antolin i els objectius eren uns a principi de temporada i fins que no assolim el primer no pàsarem al segon, no serveix de res que jo et digui que el nostre objectiu es pujar de categoria, i despres ens pasi com a altres equips fets per aquest objectiu, que ara mateix estan lluitant a mitja taula o en llocs mes dificils, alhora de que tu tambe em reconeixeras, que a principi de temporada ningu apostava ni un duro per nosaltres i a hores d´ara hi ha molta gent que ens dona ja per morts.
Mai hem dubtat de les nostres posibilitats, confio i confiem plenamet en el nostre treball i en la nostra entrega, i sempre he dit que un jugador no es mai mes important que un equip, pèrque el que et fa guanyar titols es l´equip, el jugador nomes et pot fer guanyar algun partit pero mai un jugador sol ha guanyat un titol col.lectiu.
T´etivoques plenament quan dius que si haguesim guanyat al Vic no existiria quest escrit, hi seria igualment, ja que si repàses els posts de comentaris, veuras que hi ha gent que em demana la meva postura sobre el tema i explicacuions sobre el que ha pasat, jo em limito a explicar-los, amb independencia de resultats, no te res a veure una cosa amb l´altre, a part que nosaltres no donem cap rebombori a la baixa de l´Antolin, si llegeixes el que vaig escriure ahir veuras que demano pasar pagina i oblidar el tema Antolin, pero ho dic per els externs a l´equip, nosaltres desde dins el tenim ja oblidat el tema, nomes ens preocupa el partit de Sta. Eugenia per tornar a sumar, per aconseguir el primer objectiu, un cop l´haguem aconseguit tornarem a replantejar-nos on som oi on podem arrivar, mai a l´inreves, abans de correr hem d´apendre a caminar, perque sino et pots fotre de morros.
Estimat company, per cabat et prometo que els nostres anims estan a dalt de tot i els meus encara mes, tinc una plantilla espectacular, que penso que ha de donar-nos moltes alegries, pero aixo si anem pas a pas, i un cop haguem asolit una fita anem per unaltre, abans de pujar l´Everest, primer millor pujar el Pedraforca, perque sino a vegades voler fer les coses tant de pressa et pot sortir malament i jo el que vull es que tot vaigui be, i crec que hi ha plantilla per fer-ho. Ho deia ahir, que ningu ens doni per morts perque estem molt i molt vius, i les ganes de fer coses hi son intactes, a final de campanya espero t´ho poguem demostrar.
Salut i fins unaltre.

Anònim ha dit...

Per lo que he pogut lleguir el meu comentari a servit, si mes no, per treure un altre cop la part mes pasional teva ,la que ens ha engaxat a mes d'un a mirar els teus comentaris de futbol.
Felicitats i que pensis per part meva no he dubtat mai de tu ni del vostre plantilla
ni dels vostres objectius.
fins la proxima.
Visca el futbol regional