dissabte, 22 de novembre del 2008

VOLTREGA 2 - Sant Vicenç 1

Molts coneixeu en Jordi Sole (el cromo), ex-entrenador del Manlleu, Manresa, Mataro... i altres carrecs que ara no recordo ni venen al cas ara. Ell va entrenar al meu germa en un parell d´anys i recordo una frase que sempre deia: "lo que se come se caga". I penso que tenia rao, si haguesiu vist els dos entrenaments aquesta setmana, haguesiu tingut el convenciment que aquesta tarde "cagariem" futbol, intensitat, gana, i sobretot ambicio. Es va entrenar com s´ha d´entrenar sempre, amb ganes i força, amb bona actitut i despres venen els resultats. I el resultat ha estat el partit d´avui, jugat amb esperit i amb força i on TOTS hem estat a l´alçada del que requeria un partit contra un equipas com el Sant Vicenç. Primera part amb domini altern, sense un clar dominador del joc, i una segona part on penso jo hem sigut millors, a tots els nivells, que el Sant Vicenç. Felicito desde aqui a TOTS els jugadors per la victoria d´avui, i els convido a no sortir de la linia que sabem que es la bona, la linia del bon joc i de la bona actitut. Una linia que ens ha de dur a seguir disfrutant del futbol cada setmana, i que en consequencia ens fara tambe fer disfrutar a la gent que ens ve a veure, que un cop mes ha estat per quedar sense paraules. Us el debiem un partit com aquest despres del "fiasco" de l´Oar, mai us podrem tornar tot el que ens doneu setmana darrera setmana, tant a casa com a fora. GRACIES AFICIO!!

4 comentaris:

Xavier Pobledolent ha dit...

Felicitats, porteu una temporada bastant bona, encara que per quedar a l'alçada de l'afició i del vostre batlle, només us val l'ascens.
Parlant de l'afició, es mereixen un alicient. Que es passin per l'ajuntament a demanar ajudes per material per animar a l'equip. Uns diners per comprar bengales i d'altres utensilis els hi aniran be.

Anònim ha dit...

Gracies per la felicitacio, i tant de bo l´aficio tingues ajudes per material, per animar-nos. La veritat es que s´ho mereixen, pel suport que rebem d´ells setmana darrera setmana. Si tens influencies al consistori i pots treure´ns algun tipus d´ajut, estic segur que t´ho agrairan eternament. Sobre lo de l´ascens... millor no parlar.ne i anar partit a partit, el nostre objectiu ja he repetit mil vegades quin es, i no vull que em diguin pesat. Prefreixo que parlem del tema aficio i com els podem ajudar, perque s´ho mereixen i ens ajuden moltissim.

Xavier Pobledolent ha dit...

Doncs ja saps, que una delegació de l'afició, vingui a l'ajuntament a demanar ajuts.
Són una agrupació social més del nostre municipi, i com a tal tenen dret a rebre ajuda per la important tasca que duen a terme.
No espereu una fortuna, però per material pirotècnic, pancartes i algunes bocines, n'hi haurà.

J.Rota ha dit...

Vos dir que les bengales no son ilegals?